miko-art Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Dá sa nastaviť na 607 v riadiacej jednotke denné svietenie? Aby po naštartovaní zasvietil svetlá (tak ako to robí sám pri zotmení) a potom pri vypnutí motora zase hneď zhasli? Citovat
P607Olda Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Ano, je to položka \"Režim severských zemí\". Ne každá diagnostika to umí. Citovat
Charlie 607 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Já mám na autě diodový denní svícení a pohoda, přes den nemusím rozsvěcet xenony, po nastartování se po chvíli rozsvítí a po vypnutí klíčku zhasnou a svítí to celkem dost. Citovat
lacek206 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Určiťe sa dá keď sa dala aj na mojej 206-ke 2003 MUX verzia nastavené denné svietenie cez DIAG PP Citovat
brslen Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Já mám na autě diodový denní svícení a pohoda, přes den nemusím rozsvěcet xenony, po nastartování se po chvíli rozsvítí a po vypnutí klíčku zhasnou a svítí to celkem dost. dej foto at vidime jak to vypada,myslim ze na 607 neni misto kde to vecpat. Citovat
pagot Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 chlapy a proc to tam proboha davat ? 607ma pekne sviti \"xenony\" a jsem rad ze jsem na ceste pekne videt at me nekdo vysvetli proc nepouzivat hlavni lampy ale nejaky pricmrdle svetelka ) , to jako ze se mu opotrebujou ?? nebo to je moderni ? Citovat
miko-art Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 máš pravdu, tie ledkové sračky sa na vážnu 607ičku nehodia. Nech to tam akokoľvek upevníš bude to naviac a bude to špatiť dizajn tak krásnych tvarov. Tiež svietim normálnymi stretávačkami (zatiaľ ale ručne, ešte to nemám v BSI nastavené), mám tam drahé Osramy žiarovky a nevadí mi to, môj Pažoutík si to zaslúži. Keď sa vypália, kúpim druhé (a určite to budem mať lacnejšie ako vyvaliť 70 až 100 € za nejaké LEDky). Citovat
Hodo65 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Taky jsem o LED svýho času přemejšlel, ale když jsem viděl ty pomníky s dodatečně doděláváným denním svícením, co jezděj po silnicích, tak jsem neměl to srdce si to na auto dávat. Při skutečnosti, za kolik se dnes xenonový výbojky daj pořídit a faktu, že mi auto málokdy vydrží dýl jak 3-4 roky, tak jsem to přestal řešit. Tím ale nechci tvrdit, že jsem vůbec nidky neviděl dodatečně dodělávaný denní svícení, který na autě vypadalo docela slušně. Citovat
brslen Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 ja bych to tam taky nedal,nebo mozna dal kdyby tam nebyly mlhovky.Videl jsem to na fabce a mel to fakt dobre udelane.Nelibi se mi to kdyz tam neni misto,a to na 607 neni. Citovat
Charlie 607 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 No já bych řekl, že to tam docela pasuje, mám je vedle mlhovek, zatím přidám jedno foto, až budu mít auto venku z garáže, přidám lepší. A svítí opravdo dobře, je to pěkně viditelné, večer když zajíždím do neosvětlené garáže, stačí mi jen to denní svícení. A přes den škoda rozsvěcet xenony, kor když někdy jsou to takové popojížděčky pár km. Citovat
Hodo65 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Jo, tak tohleto vypadá docela k světu . Rozhodně to patří k tomu lepšímu, co lze na silnicích vidět z dodatečných montáží a je vidět, že to lze namontovat i poměrně \"s citem\". Citovat
brslen Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 za me teda nelibi,ale dulezite je ze se to libi majiteli Citovat
HakTac Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 A proč si nevyměníte žárovku v mlhovkách za LEDžárovku a nesvítíte tímto způsobem? Svítí to hezky křišťálově, jen si musím po nastartování ťuknout do předních mlhovek a po vypnutí zhasnou. Když se sešeří přidají se i xenony. Citovat
brslen Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 A proč si nevyměníte žárovku v mlhovkách za LEDžárovku a nesvítíte tímto způsobem? Svítí to hezky křišťálově, jen si musím po nastartování ťuknout do předních mlhovek a po vypnutí zhasnou. Když se sešeří přidají se i xenony. proc musis tukat do mlhovek? Citovat
brslen Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 A proč si nevyměníte žárovku v mlhovkách za LEDžárovku a nesvítíte tímto způsobem? Svítí to hezky křišťálově, jen si musím po nastartování ťuknout do předních mlhovek a po vypnutí zhasnou. Když se sešeří přidají se i xenony. a to muzes pouzit jako denni sviceni? Citovat
HakTac Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 tím ťuknutím myslím, zapnout mlhovky na ovladači posunem dopředu :-) Tak lepší, než huntovat xenony je pro mne použít mlhovky....navíc takhle potkávám i policajty v Oktávkách, že svítí také mlhovkama a světla mají vypnutý. Citovat
brslen Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 A mas foto jak to vypada?Do toho bych mozna sel.A myslis ze by se to dalo nastavit tak ze pri nastartovani se automaticky zapnou a jak se setmi tak se vypnou a zapnou se xenony? Citovat
Přema Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 tím ťuknutím myslím, zapnout mlhovky na ovladači posunem dopředu :-) Tak lepší, než huntovat xenony je pro mne použít mlhovky....navíc takhle potkávám i policajty v Oktávkách, že svítí také mlhovkama a světla mají vypnutý. To nejsou mlhovky ale denní světla.....ta \"mlhovka\" je rozdělena na 2 paraboly......mlhy a denní Citovat
HakTac Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 ee první generace oktávek má klasické mlhovky. Ale podívám se do katalogu kdo má stejné mlhovky jako 607, třeba se najde něco s 2 parabolama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.