Agrafik Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Na to test CD je odkaz tady http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1711&t=1049363&st=0&sk=t&sd=a&start=0&all=1&sid= a je tam i seznam stop. Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Lada78: kdybys potřeboval, tak se klidně ptej. Za 4 dny prodlouženého víkendu, jsem auto prolezl celé. Čekal jsem, že když mám origo kabely, tak to bude jednoduché, ale realita je jiná. Hlavně když jsem viděl, kudy a jaké kabely vedou, tak jsem koukal. Je v tom docela chaos a nemá to logiku… Adam: začínám se bát, abych to nezapnul a rovnou mi neupadla hlava [upravil dne 4/5/12 13:25 od l.kecal] [upravil dne 4/5/12 13:26 od l.kecal] Citovat
baffy Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 takže l.kecal poslal jeho zesilovač a musím říct že to hraje úplně jinak.. hlavně basy, mám je na +9 a LOUD režim a furt nic... s tím zesákem co jsem tam měl předtím to dunělo jako prase, tak nevím ... není tu nějaký ochotník kdo má JBL montované z fabriky a má SW, že by ověřil ten kód zesilovače, zda-li to fakt je tak jak jsme psali? ... já bych čekal že když v SW je basák nejdál, tak že tam budou basy nejvýraznější a né nejslabší :/ mohl by se takto chovat poškozený zesilovač? [upravil dne 4/5/12 06:35 od adam.bogocz] Mám SW a origo JBL snad to z tej fotky vyčítaš Citovat
Lada78 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Kluci, dnes jsem koupil cestou domu za 100kc na zkousku dva origo JBL repraky na palubku a jsem zvedav jak to hraje. Mam jeste originaly co jsem vykuchal a vymenil za Hertz. Sakra uz se tesim na porovnanicko:-) Citovat
Lada78 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Kluci, dnes jsem koupil cestou domu za 100kc na zkousku dva origo JBL repraky na palubku a jsem zvedav jak to hraje. Mam jeste originaly co jsem vykuchal a vymenil za Hertz. Sakra uz se tesim na porovnanicko:-) Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 baffy: díky! jj máš 08 .. takže SW a 08 stále platí... Citovat
Přema Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Já sem se k zes. bez sundání kastlíku nedostal......mám tam mnoho dalších kabelů co vedou od ext. dvd...... bohužel Adame.. Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 nevadí... alespoň jsi to zkusil .. já tam mám taky teď sajgon co jsem dodělal ty JBL Citovat
HonzaZ Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Jakej sajgon, vždyť to jde s přehledem:P [upravil dne 5/5/12 18:31 od HonzaZ] Citovat
adam.bogocz Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Honzo, věřím že to jde.. ale musíš sundat palubku, aby se daly dráty protáhnout tam, kde mají... já to celé dělal jse sundanou RT3 a kastlíkem.. navíc jsem netušil kudy mají ty kabely jít když je v kočáru JBL nechával jsem zbytečně kably dlouhé, mám je stočené a proto ten sajgon ale mám v plánu(až budu kontrolovat fáze beden) ty dráty pozkracovat No tak vím jistě že to fakt nebyl jen pocit... když to auto stojí se věci zdají být OK, ale jak se rozjedu tak mi hučí ložiska a ty basy tam absolutně nějsou, stačí zastavit a jsou... takže proto jsem byl za vola.. no nevím... [upravil dne 6/5/12 11:17 od adam.bogocz] Citovat
HonzaZ Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Palubku jsem nesundaval, jenom kaslík a rádio venku. Takže problém basů vyřešen:o. Vyměnit ložiska. Citovat
adam.bogocz Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 No nevím honzo, jestli problém basů vyřešen... když ložisla dokážou vyrušit basy, tak myslím že není problém jen v ložisku, na starém zesilovači jsem měl hlasitost kolem 7-8, basy na 0, LOUD a ložiska mi nic nerušili... právě proto bych tvrdil že s těma basama něco je :/ těd na hlasitost 9 slyším jen výškové tóny, basy nikde a hukot ložiska Citovat
stanchez Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 skus este skontrolovat poistku na zosiku,ja som mal podobny problem s tym,ze mi okrem straty basov prerazal do reproduktorov aj zvuk smeroviek a otacky motora..ale to bolo na inom aute s neorigo autoradiom a externym zosilovacom.. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Pokud vím, tak na zesíku pojistka není, je jenom v pojistkové skříňce. Jinak, Adame, asi budeš mít nějaký problém, protože já mám zapnuto loudness, basy mám na -3 a basuje to super. Jo, ale mám RD4. [upravil dne 6/5/12 12:25 od HonzaZ] Citovat
l.kecal Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 No jestli to u Adama takhle zesilovalo basy tak u mě ten sub asi uhoří.. Citovat
bart.lbc Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 zdravím příznivce JBL a chci se zeptat jak naročný by bylo zprovoznit origo basák s jiným zezilovačem než JBL, důvod je ten že bych použil přívod subwooferu co mam natažený do zavazadlovýho prostoru a origo sub., protože nezábírá místo v kufru??? Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Nevidím v tom žádnej problém. Teda kromě toho, že když už bych to dělal tak bych si postavil dřevenou bednu na míru té vestavby... PS: teď nevím jestli můžu vůbec reagovat když nejsem příznivce JBL [upravil dne 7/5/12 22:29 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.