Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lada78: kdybys potřeboval, tak se klidně ptej. Za 4 dny prodlouženého víkendu, jsem auto prolezl celé. Čekal jsem, že když mám origo kabely, tak to bude jednoduché, ale realita je jiná. Hlavně když jsem viděl, kudy a jaké kabely vedou, tak jsem koukal. Je v tom docela chaos a nemá to logiku…

Adam: začínám se bát, abych to nezapnul a rovnou mi neupadla hlava :D

[upravil dne 4/5/12 13:25 od l.kecal]

[upravil dne 4/5/12 13:26 od l.kecal]

Odesláno
takže l.kecal poslal jeho zesilovač a musím říct že to hraje úplně jinak.. hlavně basy, mám je na +9 a LOUD režim a furt nic... s tím zesákem co jsem tam měl předtím to dunělo jako prase, tak nevím :roll ... není tu nějaký ochotník kdo má JBL montované z fabriky a má SW, že by ověřil ten kód zesilovače, zda-li to fakt je tak jak jsme psali? ... já bych čekal že když v SW je basák nejdál, tak že tam budou basy nejvýraznější a né nejslabší :/

mohl by se takto chovat poškozený zesilovač?

[upravil dne 4/5/12 06:35 od adam.bogocz]

Mám SW a origo JBL snad to z tej fotky vyčítaš

post-38408-14109623843744_thumb.jpg

Odesláno

Kluci, dnes jsem koupil cestou domu za 100kc na zkousku dva origo JBL repraky na palubku a jsem zvedav jak to hraje. Mam jeste originaly co jsem vykuchal a vymenil za Hertz. Sakra uz se tesim na porovnanicko:-)

Odesláno

Kluci, dnes jsem koupil cestou domu za 100kc na zkousku dva origo JBL repraky na palubku a jsem zvedav jak to hraje. Mam jeste originaly co jsem vykuchal a vymenil za Hertz. Sakra uz se tesim na porovnanicko:-)

Odesláno

Honzo, věřím že to jde.. ale musíš sundat palubku, aby se daly dráty protáhnout tam, kde mají... já to celé dělal jse sundanou RT3 a kastlíkem.. navíc jsem netušil kudy mají ty kabely jít když je v kočáru JBL ;) nechával jsem zbytečně kably dlouhé, mám je stočené a proto ten sajgon :P ale mám v plánu(až budu kontrolovat fáze beden) ty dráty pozkracovat :)

No tak vím jistě že to fakt nebyl jen pocit... když to auto stojí se věci zdají být OK, ale jak se rozjedu tak mi hučí ložiska a ty basy tam absolutně nějsou, stačí zastavit a jsou... takže proto jsem byl za vola.. no nevím...

[upravil dne 6/5/12 11:17 od adam.bogocz]

Odesláno

No nevím honzo, jestli problém basů vyřešen... když ložisla dokážou vyrušit basy, tak myslím že není problém jen v ložisku, na starém zesilovači jsem měl hlasitost kolem 7-8, basy na 0, LOUD a ložiska mi nic nerušili... právě proto bych tvrdil že s těma basama něco je :/ těd na hlasitost 9 slyším jen výškové tóny, basy nikde a hukot ložiska :(

Odesláno

skus este skontrolovat poistku na zosiku,ja som mal podobny problem s tym,ze mi okrem straty basov prerazal do reproduktorov aj zvuk smeroviek a otacky motora..ale to bolo na inom aute s neorigo autoradiom a externym zosilovacom..

Odesláno

Pokud vím, tak na zesíku pojistka není, je jenom v pojistkové skříňce. Jinak, Adame, asi budeš mít nějaký problém, protože já mám zapnuto loudness, basy mám na -3 a basuje to super. Jo, ale mám RD4.

[upravil dne 6/5/12 12:25 od HonzaZ]

Odesláno

zdravím příznivce JBL a chci se zeptat jak naročný by bylo zprovoznit origo basák s jiným zezilovačem než JBL, důvod je ten že bych použil přívod subwooferu co mam natažený do zavazadlovýho prostoru a origo sub., protože nezábírá místo v kufru??? :myslim

Odesláno

Nevidím v tom žádnej problém. Teda kromě toho, že když už bych to dělal tak bych si postavil dřevenou bednu na míru té vestavby...

PS: teď nevím jestli můžu vůbec reagovat když nejsem příznivce JBL :D

[upravil dne 7/5/12 22:29 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...