Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je slyšet motorek odskoku? Mě se někdy stane, že je slyšet odskok a víko se neotevře, stačí zeshora na něj zatlačit, zmáčknout znova tlačítko a otevře se.

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak dnes jdu k autu, otevřu kufr, hodím tam věci, zavřu, jedu cca 5 km, zastavím a chci otevřít kufr a nic, nereaguje jak na ovladač tak na manuál, snažím se jufr nějak dobouchnout a nic, nic nereaguje ani motorek kufru neudělá žádný zvuk..................nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti?

Odesláno
Viz výše, asi přelomený kablík.
Akde ho prosímtě najdu? musím do servisu, nebo se to dá nějak vyměnit podomácku?
Odesláno
Ten káblik sa nachádza v tejto gumenej prechodke.

díky moc za foto

Odesláno

tak byl to drátek, spájel jsem ho a hotovo, moc děkuji za pomoc,

• O 5 let později...
Odesláno (upraveno)

Pokud vám to nejde otevřít šroubovákem se zavřeným kufrem u 407SW, je potřeba něco zahnutého, dá se tam špatně dostat - ohnul jsem si hřebík. Když si tam člověk, posvítí tak vidí pružinu a do té netlačit - jit jakoby dolu. Šroubovákem mi to nešlo.

Jinak co se týče rozdělání té gumy nepodařilo se mi to,směrem z karoserii nevytahnu směrem z patych dveří taky ne, snažil jsem povolit šroubky plastu co drží tu gumovou hadici a krom jednoho se všechny protáčí. Takže jedině servis :(( Neporadí někdo?

Upraveno uživatelem menicks
  • O 4 roky později...
Odesláno

Menil jsem okno 5 dveri a chvilku mi to fungovalo pak jsem vymenil radio prestali mi jit 5 dvere a dnes jsem menil baterky do ovladace a prestalo mi jit na 407 sw i okynko nevite nekdo co s tim a klicek jsem restartoval a vsechy dvere funfuji jen kufr a okno na kufru nejde prosim o radu

Odesláno

No tipoval bych že jsou rozlámaný kablíky v průchodce pátých dveří  v tý  " hadici " mezi autem a dveřma. Jediný co se dá tak musíš mechanicky otevřít dveře a pak rozdělat tu hadici a tam najít kterej je zlomenej a ten opravit . Tuším že se i dá koupit opravný svazek ale ten bude stát randál. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...