pavlis.h Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Ahoj všem, poradte jak otevřít kufr, kdyz to nejde dálkačem ani ručně v 0. Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Skontroluj či nie je prelomený kábel v prechodke medzi kufrom a karosériou. [upravil dne 18.1.2011 20:34 AnotherOne] Citovat
pavlis.h Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 Moc děkuji, zítra tam hned vlezu:) Citovat
HonzaZ Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Souhlasím s AnotherOne, přelomený kablík v přechodu karoserie - víko kufru. Vzít ohmmetr, špendlíky a měřit. Citovat
Ajdamek Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Je slyšet motorek odskoku? Mě se někdy stane, že je slyšet odskok a víko se neotevře, stačí zeshora na něj zatlačit, zmáčknout znova tlačítko a otevře se. Citovat
Guest r.kill Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 tak dnes jdu k autu, otevřu kufr, hodím tam věci, zavřu, jedu cca 5 km, zastavím a chci otevřít kufr a nic, nereaguje jak na ovladač tak na manuál, snažím se jufr nějak dobouchnout a nic, nic nereaguje ani motorek kufru neudělá žádný zvuk..................nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti? Citovat
Guest r.kill Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Viz výše, asi přelomený kablík.Akde ho prosímtě najdu? musím do servisu, nebo se to dá nějak vyměnit podomácku? Citovat
Judes Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Ten káblik sa nachádza v tejto gumenej prechodke. Citovat
Guest r.kill Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Ten káblik sa nachádza v tejto gumenej prechodke. díky moc za foto Citovat
Guest r.kill Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 tak byl to drátek, spájel jsem ho a hotovo, moc děkuji za pomoc, Citovat
menicks Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 (upraveno) Pokud vám to nejde otevřít šroubovákem se zavřeným kufrem u 407SW, je potřeba něco zahnutého, dá se tam špatně dostat - ohnul jsem si hřebík. Když si tam člověk, posvítí tak vidí pružinu a do té netlačit - jit jakoby dolu. Šroubovákem mi to nešlo. Jinak co se týče rozdělání té gumy nepodařilo se mi to,směrem z karoserii nevytahnu směrem z patych dveří taky ne, snažil jsem povolit šroubky plastu co drží tu gumovou hadici a krom jednoho se všechny protáčí. Takže jedině servis ( Neporadí někdo? Upraveno 20. únor 2016 uživatelem menicks Citovat
Petrhranolka Odesláno 18. prosinec 2020 Odesláno 18. prosinec 2020 Menil jsem okno 5 dveri a chvilku mi to fungovalo pak jsem vymenil radio prestali mi jit 5 dvere a dnes jsem menil baterky do ovladace a prestalo mi jit na 407 sw i okynko nevite nekdo co s tim a klicek jsem restartoval a vsechy dvere funfuji jen kufr a okno na kufru nejde prosim o radu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. prosinec 2020 Odesláno 19. prosinec 2020 No tipoval bych že jsou rozlámaný kablíky v průchodce pátých dveří v tý " hadici " mezi autem a dveřma. Jediný co se dá tak musíš mechanicky otevřít dveře a pak rozdělat tu hadici a tam najít kterej je zlomenej a ten opravit . Tuším že se i dá koupit opravný svazek ale ten bude stát randál. Citovat
baffy Odesláno 25. prosinec 2020 Odesláno 25. prosinec 2020 Aké rádio a za aké si menil? Je celkom možné že je problém v konfigurácii . Ber to len ako tip. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.