jaudax Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Náhodou jako předměstí Prahy je Brno dobré! :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Straki, psal jsem ti SZ, ze bych se zastavil, ze bys mrknul na motor, ale uz jsi se neozval. Dneska budu v Chomutove opet Citovat
straki007 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Straki, psal jsem ti SZ, ze bych se zastavil, ze bys mrknul na motor, ale uz jsi se neozval. Dneska budu v Chomutove opet SMS bitte.Na SZ nestiham nekdy odpovedet a k tomu mail.A kdyz dostanu sms tak je to tutovka ze odpovim a dohodneme se. Danke:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 je parle francaise, mais je ...... napisu sms, cekej to tak do 14 dnu, pred chvili jsem se vratil z chomace, jezdim tam na chomutovku, mam ji na starosti Citovat
Stifler Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Já jsem už před otevřením tohoto vlákna očekával jen samou chválu. Když jsem byl u strakiho já s problémem ohledně klimošky, tak byla práce také kvalitní a vedla k vyřešení problému. Kdybych měl opět nějaký závažný problém, rád se na jeho osobu obrátím znovu. Je to machr se vším všudy a nejde ho než jen všude chválit. Edit: Až budu mít přebytečněj peníz třeba na chiptuning, tak vím, na koho se určitě obrátím. [upravil dne 20/1/11 00:52 Stifler] Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Hezky se to čte - takových příspěvků by fórum sneslo i několik týdně a pořád by lidi bavily. Citovat
BV406 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 nema straki007 nejake stejne sikovne dvojce tady na morave ? Citovat
Stifler Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 BV406: Nemá, ale pracuje všude po ČR a dojíždí i na Slovensko. Citovat
Medvěd Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 BV406: Nemá, ale pracuje všude po ČR a dojíždí i na Slovensko. Jo, jo - garáž naloží na podvalník a už frčí. Citovat
jirka307 Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 ahoj tak jsem splnil co jsem napsal mám ZAPLACENO- Citovat
Milan+ Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Taky mohu jen jeho práci chválit,chip a fap a nedavno jsem potřeboval radu ohledně náplně v převodovce,když už byla vypuštěna a nechtělo se lít zpět starou napln,rada po tlf byla bleskurychlá. Citovat
jirka307 Odesláno 30. březen 2011 Autor Odesláno 30. březen 2011 znovu přesvědčil :super:super:super:papa Citovat
Jarouš307 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Ahoj všem a hlavně Tobě straki! Chci Ti tu veřejně ještě jednou moc moc poděkovat za pomoc, vstřícnost a profesionalitu. :potlesk:potlesk Byl jsem u strakiho007 na diagnostice kvůli problémům s výkonem a spotřebou a naší 307ičky. Hned věděl kde je zakopaný pes a autí \"vyléčil\" Navíc, protože jsem v tak krásný den za ním vyrazil s rodinkou, nás ochotně naložil a odvezl do Chomutovského Zooparku. Tam jsme si užili báječné čekání na našeho lvíka a střašně se nám tam líbilo. Byl to dneska skvěle a pro mě i moc šťastně strávený den. Protože domů jsme jeli s jiným autem, a to nepřeháním. DÍKY a měj se krásně Citovat
Lví-ček Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 strakiho007: Když čtu reference tak tě s Lvíčkem taky někdy navštívím. [upravil dne 9/5/11 07:31 Lví-ček] Citovat
tomm176 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Můžu jen potvrdit, sice jsem nebyl na diagnostice, ale na výměně rozvodů a ještě pár věcí. Super jednání, vše podle dohody a tenhle víkend tam jedu znovu...takže za mne můžu jedině doporučit!!! Citovat
Marcel00 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Dovolim si verejne taktiez prispiet do vienka chvaly na tohoto cloviecika straki007. Perfektne jednanie, vzdy skvela dohoda. Serioznost a spolahlivost je unho na prvom mieste. So strakim007 som mal tu cest urobit velke veci pri ktorych islo pre mna o vela a on presvedcil a dodrzal kazde jedine slovko. ...a teda presvedcil na plnej ciare svojou serioznostou a cestnostou. Pedant na urovni, ktory presne vie co robi a presne vie co bude nasledovat... Byt v kontakte s tymto clovekom je pre mna pocta a vyzva na dalsie stretnutia. Velka vdaka mu taktiez patri pri identifikacii problemu so vstrekmi, diagnostike a pricinach zaplnania FAP-u, ako i drobne tipy a myslienky pri zodpovedani vela otazok okolo mojho Puga. Cas mi neumoznuje sa rozpisat viac... Dolezita je pointa a nie podstata preco pisem to co pisem... Dakujem za prejavenu doveru a trpezlivost. P.S.: Konecne som vcera uhradil clenstvo, lebo vdaka tomuto foru som ho spoznal... Vdaka. Citovat
jirka307 Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 ahoj chtěl bych opět pochválit automechanika strakiho za jeho kvalitní práci a ochotu- byla prováděna vyměna spojky která byla provedena opět za super cenu:super ----- PETŘE JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI A:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
bigicek Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Já musím Strakiho taky pochválit - dělal chip a fapoff na 307 2.0HDi původně 79kW a auto jezdí jedna báseň. A spotřeba klesla tak o litr, což je až neuvěřitelné. Fakt bomba (ťuk ťuk). Jediný negativum, co způsobil, tak moji nechuť jezdit 308 1.6 VTi 88kW, neboť je to proti té 307 líné jako prase Ale super práce, pokud by bylo více takovejch šikovnejch, tak si ještě někdy Peugeota koupím :-) Citovat
kveton Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 já zas chválu pět moc nemohu... od Strakiho jsem vzal kola cca před půl rokem a dodnes mi nebyl schopnej poslat středový krytky. Už několikrát mi na SZ odepsal, že je pošle ale pořád nic. Věřim že je časově vytíženej a věřim že vše dopane dobře, ale ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.