Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Straki, psal jsem ti SZ, ze bych se zastavil, ze bys mrknul na motor, ale uz jsi se neozval. Dneska budu v Chomutove opet :)

Odesláno
Straki, psal jsem ti SZ, ze bych se zastavil, ze bys mrknul na motor, ale uz jsi se neozval. Dneska budu v Chomutove opet :)

SMS bitte.Na SZ nestiham nekdy odpovedet a k tomu mail.A kdyz dostanu sms tak je to tutovka ze odpovim a dohodneme se.

Guest Scratch
Odesláno

je parle francaise, mais je ...... napisu sms, cekej to tak do 14 dnu, pred chvili jsem se vratil z chomace, jezdim tam na chomutovku, mam ji na starosti :)

Odesláno

Já jsem už před otevřením tohoto vlákna očekával jen samou chválu. ;) Když jsem byl u strakiho já s problémem ohledně klimošky, tak byla práce také kvalitní a vedla k vyřešení problému. :super Kdybych měl opět nějaký závažný problém, rád se na jeho osobu obrátím znovu. :potlesk Je to machr se vším všudy a nejde ho než jen všude chválit. :papa

Edit: Až budu mít přebytečněj peníz třeba na chiptuning, tak vím, na koho se určitě obrátím. :super

[upravil dne 20/1/11 00:52 Stifler]

Odesláno

Taky mohu jen jeho práci chválit,chip a fap a nedavno jsem potřeboval radu ohledně náplně v převodovce,když už byla vypuštěna a nechtělo se lít zpět starou napln,rada po tlf byla bleskurychlá.

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všem a hlavně Tobě straki!

Chci Ti tu veřejně ještě jednou moc moc poděkovat za pomoc, vstřícnost a profesionalitu. :potlesk:potlesk:potlesk

Byl jsem u strakiho007 na diagnostice kvůli problémům s výkonem a spotřebou a naší 307ičky. Hned věděl kde je zakopaný pes a autí \"vyléčil\"

Navíc, protože jsem v tak krásný den za ním vyrazil s rodinkou, nás ochotně naložil a odvezl do Chomutovského Zooparku. Tam jsme si užili báječné čekání na našeho lvíka a střašně se nám tam líbilo.

Byl to dneska skvěle a pro mě i moc šťastně strávený den. Protože domů jsme jeli s jiným autem, a to nepřeháním.:super

DÍKY a měj se krásně

Odesláno

Můžu jen potvrdit, sice jsem nebyl na diagnostice, ale na výměně rozvodů a ještě pár věcí. Super jednání, vše podle dohody a tenhle víkend tam jedu znovu...takže za mne můžu jedině doporučit!!!

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dovolim si verejne taktiez prispiet do vienka chvaly na tohoto cloviecika straki007.

Perfektne jednanie, vzdy skvela dohoda. Serioznost a spolahlivost je unho na prvom mieste.

So strakim007 som mal tu cest urobit velke veci pri ktorych islo pre mna o vela a on presvedcil

a dodrzal kazde jedine slovko. ...a teda presvedcil na plnej ciare svojou serioznostou a cestnostou.

Pedant na urovni, ktory presne vie co robi a presne vie co bude

nasledovat... Byt v kontakte s tymto clovekom je pre mna pocta a vyzva na dalsie stretnutia.

Velka vdaka mu taktiez patri pri identifikacii problemu so vstrekmi, diagnostike a pricinach

zaplnania FAP-u, ako i drobne tipy a myslienky pri zodpovedani vela otazok okolo mojho Puga.

Cas mi neumoznuje sa rozpisat viac...

Dolezita je pointa a nie podstata preco pisem to co pisem...

Dakujem za prejavenu doveru a trpezlivost.

P.S.: Konecne som vcera uhradil clenstvo, lebo vdaka tomuto foru som ho spoznal... Vdaka.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahoj chtěl bych opět pochválit :super automechanika strakiho za jeho kvalitní práci a ochotu- byla prováděna vyměna spojky která byla provedena opět za super cenu:super ----- PETŘE JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI A:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Já musím Strakiho taky pochválit - dělal chip a fapoff na 307 2.0HDi původně 79kW a auto jezdí jedna báseň. A spotřeba klesla tak o litr, což je až neuvěřitelné. Fakt bomba (ťuk ťuk).

Jediný negativum, co způsobil, tak moji nechuť jezdit 308 1.6 VTi 88kW, neboť je to proti té 307 líné jako prase :aut

Ale super práce, pokud by bylo více takovejch šikovnejch, tak si ještě někdy Peugeota koupím :-)

Odesláno

já zas chválu pět moc nemohu...

od Strakiho jsem vzal kola cca před půl rokem a dodnes mi nebyl schopnej poslat středový krytky. Už několikrát mi na SZ odepsal, že je pošle ale pořád nic. Věřim že je časově vytíženej a věřim že vše dopane dobře, ale ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...