Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kupované 5/2009 pri 49 tis a teraz 61 tis, zatiaľ výmena čelného skla, spodných guľových čapov obe strany, výmena oleja ,filtrov komplet, brzdovej kvapaliny, závada obmedzovača rýchlosti (limitér) vyriešené odporom a pomocou kolegov tohoto klubu. Zatiaľ spokojnosť.:papa

Odesláno

Kupované 02/2010 so stavom 89000km, dovoz Belgia a dnes najazdené 125000, výmena oleja, spodná remenica a spodný gulový čap. Spokojnosť nadmieru.

enem co ma prekvapilo , ze mi tu prispieva pisulka v mojom mene a ja si pak pripadam jak bullko :aut

[upravil dne 15/1/11 00:02 strick]

Odesláno
Ty jo, z 22 odpovědí jen jedna nová :-) čekal jsem lepší poměr

ako si myslel \"jedna nová\"? jedine ze som prehliadol, ale vsetky boli kupovane ako jazdene...(moja tiez) co myslel si ze jedno auto bolo original v cz kupene?

kupa 3/2010 - pokazeny chladic klimy (deravy), sponovacia kladka+remen prislusenstva, vymena vysokotlakovej hadice od serva.

[upravil dne 14/1/11 09:02 merlin99]

Odesláno

2.0 hdi kupovane v Nemecku august 2009 , stav tachometra vtedy 132000 teraz 180000, neskor dalsi servisny interval meneny olej a vsetky filtre a to samozrejme pravidelne kazdych 10000 km, okrem toho 150000 km dolievane aditivum vydrzalo 8000 km , nasledne fapoff ooojjeee, menene chronologicky: brzdne kotuce dosticky komlet, spodne capy, olej v prevodovke bez dovodu len pre istotu, vymenena chladiaca zmes(pred zimou). Rozvody zatial nemenene nechavam na leto.

2.2hdi, kupovane v Nemecku marec 2010, stav tachometra 163000 teraz 189000, nasledne meneny olej filtre, spodne capy, olej v prevodovke, rozvody pripravene na vymenu ked sa otelepli. fap stale dnu musel byt meneny, nevypisuje ziadne blbosti takze spokojnost maximalna.

Odesláno

SW 2.0 hdi kupovane 2009 , najazdene 189tis, zatial menene - fap , top-up aditivum , spodne capy, komplet spojka + zotrvak, EGR ventil, brzdne dosticky.......a dalsie drobnosti , akurat zaujimava oprava dual klimy nefungovala jedna strana - origo servis praca 1.5 dna dovod zlamana zaklopka zmiesavaca vzduchu . cena suciastky 60€ , praca 250€. inac motoricky velmi spokojny - auticko pohodlne aj to aj po 2000km jazdy :D auto jedno z najkrajsich SW ake som videl . sen splneni ale zial sa lucim tento rok . po 150tis. rasej predat - vysoke naklady na servis. podskrtnuto secteno spokojnost

Odesláno
Ty jo, z 22 odpovědí jen jedna nová :-) čekal jsem lepší poměr
Neviem či sa priemerne zarabajúciemu občanovi oplatí kúpiť nové auto v tejto cenovej kategórii, keď na ňom za 2-3 roky stratí skoro polovicu. To si môžu dovoliť asi len firmy.
Odesláno

kupoval jsem ho v roce 2008.Najeto 105000km.Dnes uz mam 155000km.Vymena spojky,kulovy cepy,samozrejme olej a fltry.Jinak mi ted obcas zasviti ABS,ale jinak spokojeny.

Odesláno

kúpené nové 12/2008,model 2009, dnes stav 31000 km,pri prvej garančke zistená vôľa zadnej ľavej tyčky stabilizátora,v záruke menená lamda sonda.

Odesláno

Kúpené 02/2010 najazdené 102000 km, teraz 121000 km. Pri kúpe menené rozvody, náplne, filtre. Odvtedy len raz menený olej + filtre. Žiadne iné investície, max. spoľahlivé a bezporuchové. Do nafty vždy pridávam VIF. Nevymenil by som toho krásavca ho za žiadne iné.

Odesláno

Koupeno 06/2010 se 125000 km, dovoz Belgie. Perfektní stav, pravidelný značkový servis, podle přiloženého servisního listu před prodejem provedena velká servisní prohlídka při 119000 km - měněny náplně, filtry, krátce předtím brzdové kotouče, destičky a ventilátor. Teď 132000 km a kromě výměny žárovky H1 jsem investoval jenom do výbavy (gumové koberce místo textilních, zástěrky, sada plecháčů se zimními gumami, řetězy, čeština do navigace, střešní nosič). Takže maximální spokojenost - krásné, reprezentativní, pohodlné a spolehlivé vozítko se slušnou spotřebou.

Odesláno

Koupeno 7/2010 150tisic, nyni najeto 164, menil jsem pro svoji jistotu komplet brzdy, olej a filtry, nechal udelat rozvody. Ted me ale asi bohuzel ceka spojka neboli setrvacnik :( Jinak s jizdou a vsim okolo maximalni spokojenost!

Odesláno

Koupené u dealera Peugeot jako předváděcí s 256km v březnu 2009.Nyní najeto 31750km. Kromě oleje a pylového filtru jen jedna prasklá H1 v potkávacích světlech.Zatím spokojenost.Pozoruji při mírném tahu na 3 převodový stupeň lehkou vibraci okolo 1800ot/min,která hned zmizí.Na volnoběh nic,při protáčení bez zařazeného stupně s pomalým nárustem otáček se vibrace neprojevuje.Spojkový pedál nevibruje, vibrace do volantu se taky nepřenáší.Mohl by to být dvojhmotový setrvačník?Nebylo by to brzo? Nejezdím závodním stylem , jen v Německu jsem zkoušel max rychlost,kterou tato Pega bezproblémů dosáhla:)

Odesláno

Kupováno 31. 12. 2008 :D s 109tis rv 2005 nyní 167000. Měněno: spojka + setrvák, rozvody, přední kotouče, přední čepy, 3x čidlo ABS, levé přední ložisko a dále běžný servis (oleje, FAP, filtry atd)

Naprostá spokojenost a každou jízdu si i po dvou letech užívám:D;)

Odesláno

Kúpene 10.2009 r.v.8.2008 auto importera s 28 000km momentálny stav 83 000km , len výmena poistkovej skrinky v motorovom priestore - (asi vadne relatko , chcipal motor),prehranie softu BSI a motora , výmena podtlakoveho ovladania turba - zvolavačka. Spokojnosť .:)

• O 1 rok později...
Odesláno

Koupeno v 05/11, vyrobeno 11/08 (model 09). Při koupi na tacho 106 tis. km - po ověření předchozího majitele najeto 138 tis. km. Aktuálně teda na tacho 129 tis. - skutečnost teda asi 161 tis. km. Za mě měněny pouze 2x filtry, olej, zadní desky, těsnění na dveřích řidiče, LP stabilizátor. Nyní se chystám na přední desky, možná i koutoče a brzo taky rozvody, a uvidíme, kdy se ozve fap.. Jinak max. spokojenost - vlastně bez závad zatím:)

Odesláno

r.v. 09.2006 ja ho kupil 02.2010 na tachaci 89000 /podla mna ma real o kilecko viac/ zatial klasika rozvody, spojka, remenica...spotreby material neratam---takze pohodicka...jo, momentalne najazdene 174000:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...