Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Saldo, mozeme to otocit, nehovoril si ze ve firme mate oktavky ? :D :D :D

Odesláno

Jenže v nich jezdit musím:D:D

Ale v nich jezdím opatrně, tak aby mě nikdo nepoznal:D

Protože bych se hambou propadl:D

A vůbec, Lubko, tys tu teda chyběl:aut

[upravil dne 10/1/11 19:41 Šalda]

Odesláno
Jenže v nich jezdit musím:D:D

Ale v nich jezdím opatrně, tak aby mě nikdo nepoznal:D

Protože bych se hambou propadl:D

A vůbec, Lubko, tys tu teda chyběl:aut

[upravil dne 10/1/11 19:41 Šalda]

Sak jezdil si opatrne, a ten fagan na tom peugeotu do teba najel :D Tak si musel tu nervy jak si psal nekde vyventilovat :D :D

Kdy mas soud ? :D

Odesláno

Psychotesty su absolutna blbosť :P Každy druhy lekar sa necha uplatit smiešnou čiastkou ... Takže akurat by se tu zase uplacelo a nič nove by to neprinieslo ...

Odesláno

Pak pravděpodobně jenom děláš bububu a tak škodnej jak ti blázni nejseš.

Napíšu osobní zkušenost, kvůli které by si cvoci měli rozmyslet pomstu za rozbitou hračku. Před několika lety sem měl těžkej úraz hlavy (nesouvisející a autem, ani cizím zaviněním), kdy sem měl prasklou lebku na dvou místech a jen zázrakem dokážu dneska psát. Nebylo zapotřebí žádných velkých zákroků, nemám šišatou hlavu nebo něco takovýho, jen malou jízvu. Pár týdnů sem jenom měl problémy nejdřív s rovnováhou, pak s chozením a posléze občasný bolesti a motání, ale doktoři čučeli jak rychle sem šel z nemocnice pryč. Nicméně bylo mě dlouhodobě zakázaný vykonávat činnosti ohrožující hlavu.

Píšu to proto, protože kdybych z nějakýho důvodů někomu udělal škodu na autě, kdybych se z nějakýho dementního úsudku rozhodl jet dál a ten blázen mě dojel a dal takový dělo zhruba na stejný místo, pravděpodobnost mé smrti nebo demence do konce života byla vysoká.

Je to jen \"kdyby\" ale nevím proč si někteří neumí uvědomit, že hračky se dají opravit a koupit nový. Úmyslně ale někomu mlátit do ksichtu je úchylnost největšího rázu. Proto nechápu proč je tak často násilí doporučený řešení, ba dokonce chloubou.

A nehodnotím kdo byl v tom příběhu za dobrýho nebo špatnýho, stejnak si půlku domysleli pseudredaktoři.

Odesláno

Fusion, nikdy nedělám bububu, je vidět že mě ještě neznáš, a to je dobře;)

Ale nechci tady zase vypadat jako že se každej den rvu kvůli nějaké pi.., to vůbec ne, třeba minulej rok jsem snad ani pomalu nemusel vylízat ven z auta, zdá se mě, že čím jsem starší, tím to líp rozdýchávám:D

Za těch 6 let co mám řidičák jsem vylezl ven snad asi 20x, to není tak moc;)

Odesláno

Vyletíš z auta jak Rambo, zjistíš, že tvůj nepřítel má zamčený auto tak slušně zaklepeš na okynko, mezitím blikne zelená, něco pohrozíš, stojíš v křižovatce s otevřeným autem a všichni se dívají co to je za agresivního blázna?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...