Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě se líbí,už jen proto,že jsem zacáloval lak:D ten tahokov jsem chtěl modrej ke světlům,ale všichni mě ukecali na stříbrnej,ale není eloxovanej,tak brzo stmavne:)

Odesláno

Takze ten stribrnej tahokov je final verze? Radeji bych dal cernej, pripadne i tmavsi modrej k tem svetlum ale urcite vetsi oka, takhle je to trochu jak pest na oko. :) Mas k tomu i ty svetla?

Odesláno

Moc se mi to nelíbí, je to příliš členitý vzhledem k uhlazeným křivkám 306tky. Na starém modelu by to možná bylo lepší, ten je hranatější.

Odesláno

Ten tahokov je final,jelikož už je nalepenej,no nenadělám nic,možná na autě to bude vypadat líp,když tam dám světla.origo světla nemám,ale mám kulaté mlhy a denní světla,co tam pasujou,jen to doladím,to udělám až mezi svátkama.

• O 4 týdny později...
Odesláno

A v reálu to vypadá líp,než na fotkách,zatím jen pozitivní ohlasy.Trošku je to níž,než origo,hodily by se asi prahy:myslim

Odesláno

:bojim radime: snad na to přijde no...

tak hezký auto jsi měl... a takhle jsi to zničil... každej musí vidět že to tam vubec nesedi ...:roll

tohle už hraničí s nevkusem...:(

[upravil dne 12/1/14 11:34 od Mizlerek007]

Odesláno

Zrcátko mi tu leží na poličce,sundal jsem ho kvůli barvě na nárazník:D.Nepřejde mě to,ten origo nárazník byl rozštípanej,je to i vidět na kapotě,kde,tomu pánovi,co to měl před tím,stačil na zahradě vyrůst strom,než vyjel z garáže.Proto jsem řešil i jiný světla.Jelikož je to auto 15 let starý,tak si myslím,že až něco odejde,tak stejně půjde z baráku:P

Odesláno

Oldo, mě se to líbí. Sice 306ka v posledním modelu vypadá luxusně už v základu (originálu), ale tohle není vůbe špatný. :super

Pro ty, kterým se to nelíbí - já bych si to na auto taky klidně dal. :aut

Odesláno

Tak tady je to většinou tak,že co není origo,je špatně.Ale mě se to líbí,na autě to nechám.Ale i tady jsou lidi,co se jim to líbí,tímto jim děkuji za podporu:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...