Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diskuse k inzeratu Peugeot 307 2.0 100kw 2001 od Dadadavida

Recommended Posts

Odesláno

Ten deda nevim co dela za zamestani...to jsem se nedozvedel..prsote ma tu naftu...a ne ten kamarad s tou dvackou to neni. :) Policajti si pro to neprijedou nemaj duvod :)Jsem myslim pátý majitel takze vsechn predchozich je mozne se optat bych rekl :)nevim ,nevyznam se....

Odesláno

Tak takto sa inzeraty nerobia, to za prve :D ... a za druhe, ked sa pozriem na ten volant, tak ten uz zazil 300000 km :D ... ale vsak ho predaj, ale ak je pravda to ze ho mas na skusku, tak sa ho rychlo zbav ;)

Odesláno

Jj, to je ta super nafta do traktorov, tu by som si isto do osobaku lial, jj :D:D

A 5ty majitel :D ... uf, za 9 rokov slusne... uz radsej nic o tom aute nepis, lebo s nim zostarnes :D ... este napis ze povodne bolo cervene, nech to mame komplet :D

Odesláno

Dekuju,zamyslete se ,je mi opravdu prijemne kdyz tady jste vsichni proti me ..uz po nekolikaty a to jsem nepisu zadny hlouposti jako tomu bylo driv...nevim co po me jeste chcete..aspon ze se bavite..rad bych neco udelal aby se mi ulevilo,ale to bych dostal ten vas slavnej banan...

Odesláno

Davide, zatím jsem nějak nepochopil, proč jsi auto vyměnil ... prostě tu byla jen vidina toho, že 307 prodáš za víc než 406? Nebo, že je to lépe směnitelné?

Když se nad tím zamyslím ... pátý majitel, u 406 dokonce osmý. To snad žádný z majitelů nemohl dvakrát měnit olej :D

Odesláno

hele ja se nebavim ja o tom lehce uvazuju potrebuju auto pro mamu a pokud by jsi ve smlouve uvedl ze je vse v poradku a auto ma najeto to co jsi psal (tim nemyslim stav tachometru) tak by to mozna bylo zajimave

[upravil dne 6/1/11 22:17 Vítek1]

Odesláno

Vsak do teba sa tu nikto nenavaza... vsetci sa navazaju do auta predsa :D ... mozno o nom len nevies dobre podat info alebo co, ale cim viac o nom pises tym je to horsie a ked chces nieco predat tak sa mas snazit vytiahnut tie dobre stranky aspon ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...