Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj lidi, mám menší problém, hodil sem si oba pc na win 7 a nemůžu se přihlásit na forum, na hlavní stránce se přihlásim ale na forum už ne, zkoušel sem to v exploreru, opeře firefoxu i ve chromu na obou pc, a nějak to prostě nejde, jediný co se mi povedlo je bejt přihlášenej na první stránce fora, když sem na něco klik tak už ne.... nevíto co by s tim mohlo bejt?

Odesláno
ahoj lidi, mám menší problém, hodil sem si oba pc na win 7 a nemůžu se přihlásit na forum, na hlavní stránce se přihlásim ale na forum už ne, zkoušel sem to v exploreru, opeře firefoxu i ve chromu na obou pc, a nějak to prostě nejde, jediný co se mi povedlo je bejt přihlášenej na první stránce fora, když sem na něco klik tak už ne.... nevíto co by s tim mohlo bejt?

Taky mi nejde se přihlásit na fore. Jenom na www.peugeot-club.com , Jak na Win 7 (explorer), tak na Win xp (firefox) :myslim

Odesláno

já nevim proč ale, je to po instala těch 7miček..... teďko sem na matky notebooku s xp, a to šlo v pohodě, já nevim čim to bude, zase takovej it nejsem :)

Odesláno

woody: Já jsem nedávno udělala jen defragmentaci a projela jsem PC CCleanerem a měla jsem podobný problém.. na hlavní jsem se přihlásila, na forum mě to házelo nepřihlášenou.. asi 20 min jsem s tím zápolila, pak to shodila a zapla Firefox znovu a už to šlo.. nevím, v čem byl problém, ale zůstávám přihlášena, tak to teď nemusím řešit.

Odesláno

Já jsem ten samý problém měl asi před třemi lety, prostě nešlo přihlášení a proto jsem sem vůbec nechodil - nemohl jsem se vůbec dostat na forum.

Když jsem začal jezdit s P306, tak jsem to tu trochu víc zkoumal a jde mi to taky jen přes hlavní stránku P-C (win XP). Nicméně mám google chrome a ten mi ukládá přihlášení, takže stačí zadat peugeot-club.com/forum a jsem tu již přihlášený.

Odesláno

Prohlížeč si přihlášení uložil ... skuz ho vypnout a zapnout, jak psala CelticGirl :myslim Ale chápu, že je otravné chodit přes hlavní P-C (tam mě google chrome také má stále přihlášeného :D)

Odesláno

:( Tak to je mrzuté, tak co tu děláš :D (promin za tuto poznámku).

Možná až admin poradí, jinak já už nevím. Já jsem nikdy na Vistě/7 nepracoval ...

Odesláno

toto sa stava aj mne ale nie vzdy iba obcas alebo sa mi stane ze si otvorim forum cez hlavnu stranku kde sa najskor prihlasim a ked browsujem po fore /som prihlaseny/ a otvorim si dalsiu stranku cez prave tlacitko tak mi ju otvori kde som neprihlaseny:papa /tiez mam WIN 7/

Odesláno

Blbost, Win 7 to nedělají. Smaž Cookies, restartuj prohlížeč, potom se přihlas na hlavní straně, pak přejdi na forum. Forum mam v založkách, prohližeč si přihlašení pamatuje a při kliknutí na založku fora jsem hned na foru a přihlašenej.

A tady se to asi popadesáté řešilo

[upravil dne 4/1/11 11:41 Radek Hurvajz]

Odesláno

Správce hesel normálně používáš? Mě to taky dělalo. Ale já jsem to vyřešil tak, že jsem se na hlavní stránce přihlásil, uložil heslo a kliknul na FORUM, kde už jsem byl automaticky přihlášenej.

Odesláno

pri prihlasovani skus zakliknut ``Bezpečné přihlášení - lepší zabezpečení na veřejných počítačích`` tiez mam 7ku a bez toho to neslo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...