GhostBoxer Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Nemyslím si, slušnost se bude vždycky vyplácet, zvlášť když jí bude čím dál míň a bude cennější. Vždy v duchu ocením, když někdo třeba prstem či výstražnými poděkuje, když ho pustím. I motorkáři děkují, když jim uhneš ke kraji. Včera mě na začátku obce předjížděl tak 80-kou ještě rozjetý mercedes a naposlední chvíli to vrazil do mezírky přede mnou, zdvihl ruku na omluvu, budiž mu odpuštěno. Co tak pozoruji, tak takové to slušnější chování nemají vůbec zažité ženské, ale chápu že je toho na ně v autě moc. Navíc co jsem byl svědkem, tak při dopravním problému ženské okamžitě lžou. A nejlepší jsou ty manželky podnikatelů, co včera vařily kafe a braly telefony a dnes sedí v SUV. Občas na pár minut pracovně zablokujeme nějakou úzkou ulici. Přijede chlap, zeptá se na kolik minutek to máme a buď počká nebo mu uhneme. Přijede mladá ženská, začne ječet jak si to vůbec dovolujeme jí blokovat, že musí být nutně do 5 minut v práci, chová se namyšleně. No v tu chvíli si občas dáváme přestávku, slušnost jde na chvíli stranou. [upravil dne 5.1.2011 21:15 GhostBoxer] Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Lubko, ale já v tu chvíli mám 20 svědků že jsem byl v třeba v kině každopádně nemusím brzdit bezdůvodně, mohl tam proběhnout třeba pejsek, a proto jsem brzdil, tudíž kdybys do mě žduchl je to Tvá vina;) Radku, už ani těžkej život nemám, předtím jsem ho měl, když jsem někoho dojel, a čekal jsem, až mě pustí, ale od té doby, kdy ho podjedu, tak už tak těžkej život nemám:) pokud vidím, že se mě někdo omluví, tak to je pochopitelně jiná, beru to, každej máme svůj den a podobně, ale když někoho podjedu mimo obec, a on na mě začne troubit a blikat, a vztekat se že jsem ho podjel tak co jinýho mám dělat?? prostě to ve mě vyvře a musí to jít ven:( A už dost o tomhle tématu, jak jsem psal, každej co proti tomu něco má, nebo spíše proti mě, by měl jet se mnou a zažít to na vlastní kůži, potom bych moc rád sledoval Vaši reakci;) Citovat
GhostBoxer Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Šaldo, potom cos tady všechno o sobě napsal, nevím jestli by měl někdo zájem s tebou jezdit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Rozčilovat se nemá cenu, stejně na misto dojedeš o 10 sec dřív než ten kteryho jsi podjel;) Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Radku, ale mě nejde vůbec o čas, jde mě o lidskou tupost, toť vše;) jak jsem psal, nejsem závoďák, jezdím přiměřeně Citovat
BV406 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 saldo, kdyz ti jde o lidskou tupost, tak zkus nekoho podjet na dalnici v nemecku ... Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 V Německu nikoho nepodjedu, poněvadž tam je pruh volnej pořád;) Ale to asi víš Jezdím tam poměrně často, do Tubungenu:papa V Německu se umí lidi na silnici chovat, to my jsme pořád 100 za opicema:( Citovat
kujon106 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 V DE se předjíždí takhle http://www.youtube.com/watch?v=syWJbD1rf0Y Citovat
maximum Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 tak to uz hej.. to je predbiehanie.. ani nezaregistrujes ake auto ta predbehlo..)) Citovat
elton Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 U toho videa koukám, že si vůbec všimli, že to byla corveta. Ani jsem to nezaregistroval. Citovat
chechet Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 U toho videa koukám, že si vůbec všimli, že to byla corveta. Ani jsem to nezaregistroval. musis si zaznam stopnout v momentu predjizdeni. video je uz starsi, ale stejne by mne zajimalo kolik s corvettou jel... Citovat
vix Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 v Německu spousta řidičů ví, jaké je to jezdit s 1.0i nebo 1.2i. Protože na těchhle werglech začínali. Není problém, aby na DE dálnici mezi BMW a Mercedem vznikla 4m mezera akotát pro Křápolu. Jako, já se řadím do pravého, jenže v Německu mi z 98%, po vyhození blinkru nechá ve 130 km/h místo i další Němec v Medu/BMW/jiném německém autovýrobku. V ČR jsem se svým vozem zbytku populace pro smích Tohle Čechům chybí - ti kdo jezdí dost tohle snesou, zbytek je rozpačitej, nesmělej, nepředvídatelnej a nemotornej, byť wágn na to má. [upravil dne 6/1/11 09:02 vix] Citovat
BV406 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 jj, vzpominam si, jak jsem jezdil par dnu po nemecku a pak prejel rozvadov a pokracoval k nam ...... najednou jsem dostal strach ... v DE jsem se citil i pri vyssich rychlostech naprosto v bezpeci Citovat
kujon106 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 S tou corvettou jel 320km/h, je to v popisku. Citovat
Tango C8 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 jj, vzpominam si, jak jsem jezdil par dnu po nemecku a pak prejel rozvadov a pokracoval k nam ...... najednou jsem dostal strach ... v DE jsem se citil i pri vyssich rychlostech naprosto v bezpeci Souhlasím. Teď jsem tam byl a všichni se přizpůsobující stavu, povaze vozovky a situaci na vozovce a kolem, aj když je jeden pruh volný. A v levém jezdí jenom ten kde chce opravdu oběhnout nebo jede 200 a víc. Ale to je asi o mentalitě lidí. Citovat
Laďa Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 To není jen o mentalitě ale taky o stavu vozovky. U nás na dálnici se na některých dálnicích (nebo jejich úsecích) totiž v pravém pruhu nedá jet. [upravil dne 7/1/11 19:14 Laďa] Citovat
kujon106 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 S tou kvalitou vozovky je to pravda. Je možné to taky řešit tím způsobem, že po většinu doby se jede v levém pruhu a dává se větší (u někoho standardní) pozor na věci kolem sebe. Pakliže se přiřítí někdo rychlejší, tak ve správnou chvíli (s ohledem na provoz v pravém a rychlost auta vzadu) šup do pravého a když je levý zase volný, tak zpět tam. Osobně na tom nevidím nic špatného. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.