Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

existující: co to proboha meleš? Já toho naběhám měsíčně taky dost a jako kretén se nechovám.... Tak znova i kdyby před tebou jel kdovíjakej debil, ty nemáš právo ho ohrožovat

Apropo tvůj názor o Rumunsku jsem nepchopil... Chceš říct, že čím dál na východ či balkán, stojí to za hovno? Možná ano, ale to si bohužel já můžu myslet o východě, kde jste vy, teda dle vašich reakcí. Všem slušným slovákům se samozřejmě omlouvám

Odesláno

Milí dementíci obhajující rumunské praktiky, nevím jak kdo ostatní, ale sám za sebe vám garantuju, že pokud někdy budu svědkem podobného pokusu o vyškolení někoho, velmi rád a ochotně oběti takového útoku poskytnu jak své svědectví, tak obrazový záznam, i kdyby mi ten útočící hajzl vyhrožoval jakkoliv. Proto bych vám jistě nejen já rád doporučil, ať si s něčím takovým zůstanete na Slovensku a dále na východ, a nelezete s tím sem, stačí nám místní xindlové. U vypatlánka existujícího mě to pravda ani tak nepřekvapuje, po jeho přechozích projevech, u qvéčka mě to překvapilo značně, ale člověk se holt mýlí.

Odesláno

Když někdo jede na dálnici 100km/h v levym, tak je to samozřejmě jeho právo (po nezbytně nutnou dobu), nicméně jakmile se za něj přižene rychleji jedoucí auto (a je jedno jestli 129km/h nebo 330km/h), tak má povinnost mu uhnout. Pakliže tak neučiní, tak je to magor a zaslouží si nějakým rozumným způsobem na tenhle fakt upozornit :-)

K tomu s tim MB ML - jestli je pravda, že pro stejnou věc už byl dávno odsouzen, tak je věc hnedle jasnější. Proto taky pán není hloupej, resp. nechá si chytře poradit, a vystoupí v TV s prohlášením ve kterém neřekne nic a pouze zdůrazní že SPZ nechtěl a že má nemocnou maminku. Velmi chytrý a snad jediný možný tah v době, kdy mocipáni volají po utahování šroubku řidičům a zvyšování pravomoci PČR.

Odesláno

Ad km nájezd: i člověk, který najede ročně 100 000 km může jezdit jako č,lověk

Ad Rumunsko - byl jsem tam asi víckrát než mistr světa existující a žádné negativní zkušenosti z provozu NEMÁM !!! Pravda - cesty jsou o něco děravější než u nás, ale docela to už srovnáváme. Místo žebráků somrujících u aut na křižovatkách my máme šmudlaly oken - taky celkem srovnatelnej opruz. Značení není ideální ani u nás, ani u nich - taky 1 : 1. Tak kde jsou ty důvody, proč tam nejet???

Odesláno

Vsetkym na margo mojej reakcie. Precitajte si poriadne co som napisal.

Mozno potom zistite ze sa vas vlastne zastavam. A to v RO sa mi naozaj stalo.

Tak nechapem co tu nacvicujete.

Vlastne chapem....bravooo.

Odesláno

Qcko, celkom nechapem ... Tak ja si kupim novy Eckovi mercedes, predbehnem ta na dialnici z praveho pruhu, zaradim sa zopar metrov pred teba, trebars 5 Metrov, a dupnem na brzdu s celej sily ... Tym padom ty garantujem, ze moj Eckovi mercedes zabrzdi skorej ako tvoja 406 tka, a ze k danemu stretu pride ...

Potom co ? Ospravedlnis sa, a uznas ze si vinny ?

Nepiste sprostosti ... Je ine, pokial by naozaj dobrzdoval, ale toto je svinstvo ... To ze Vam niekto neuhne, neznamena, ze mozte ohrozovat jeho zivot... Co keby to bol nejaky dochodca s pomalsimy reakciami, a napalil by donho vo vecsej rychlosti ? Keby zomrel ? To by bol dostatocny trest za to ze neumrel alebo ?

Odesláno

Lubk0: presne som cakal ze sa na to niekto takto pozrie :) ... za prve mam 406, kazdy vie ako to brzdi... za druhe, urcite by som to nespravil napr. Favoritu a podobnym autam, lebo viem ze tam sa brzdit neda, pre vasu informaciu som tak raz zabrzdil pred AUDI R5 ci ako sa vola a raz pred Jaguarom (pretoze v takych autach musi sediet fakt chuj, aby sa takto na ceste choval) ... inak kto ma pozna vie ze niesom ziadne prasa na cestach, ale predbiehanie z prava a jazda v lavom pruhu su u mna 2 absolutne rovnake svinstva...

A hranica medzi obmedzenim a ohrozenim je tenka :roll

A naucil som sa to od ceskych vodicov, ktori predomnou takto zabrzdili uz velakrat, a to som mal fakt slabsie auto a na D1 z Prahy som si vzdy nabiehal dole tymi kopcami aby som sa oproti vystveral vobec, isiel som 150 a aj tak na mna blikali zozadu :D ...

... a k tomu nemecku: neviem aka je tam pokuta za blikanie, ale nemci blikaju ako sialeni :) ... cest Holandsku, tam jazdia fakt celkom pekne, na to kde som v Europe vsade bol :)

...a nenavazajte sa tu do mna len preto ze si myslim ze idiotovi v lavom pruhu treba ukazat ze nie je sam na celom svete, vid. este mi v kufri nikto neskoncil (zaujimavy bol ten v AUDI, predbehol som ho, bribrzdil, zrazu plny a nebolo ho, mozno telefonoval, mozno sa bal, ale ucel to splnilo, tak vobec necitim nejaku vinu alebo nieco) ...

Odesláno

Nejvetsi traged to je ..... mel to secvicene jak basnicku do 1. tridy ve skole .. A s tema 4 dvojkama SAMOZREJME nic spolecneho nema to mu dali jako darek .. CHE !! Zavrit ho az zcerna a ve vezeni jeho p*deli predvedou co to byl stredovek ... :grr:grr

Odesláno

Tak stíhání p. Trpišovského je státním zástupcem zrušeno - nic se tedy nestalo a život jde dál. Vlastně ne tak docela, policie znovu vyslechne svědky .....

http://www.novinky.cz/krimi/221337-statni-zastupce-zrusil-stihani-agresivniho-ridice-z-d1.html

Kurňa, Ty Oddieho (a mnoha dalších řidičů) kamery za oknem asi budou potřeba mnohem, mnohem častěji (ale aby nás pak nestíhali za to, že jsme si takové hovado, které nás po vzoru p. Trpišovského ohrozí, natočili bez jeho souhlasu).

[upravil dne 4/1/2011 13:32 Medvěd]

Odesláno

Jooo to je taky dalsi vec - muze nam sem pls prispet nekdo s lepsim pravnim povedomim nazorem na to jak je to s timto natacenim ? Mam pravo natocit si (jako jsem udelal dnes rano) jizdu autem ? ..

Odesláno

Jo a také teď psali, že měl falešnou přední SPZ. Hlavně, že tvrdil, že si 2222 nevybral, že mu to takhle ve firmě náhodou přinesli ...., takže o řidičák přijde minimálně na rok.

Odesláno

taky plácali něco o tom že ma trvalé bydliště na úřadě tedy v podstatě nepostižitelný ... ale na každou svini se vaří voda a jednou už mu to neprojde .......;)

Odesláno
Jooo to je taky dalsi vec - muze nam sem pls prispet nekdo s lepsim pravnim povedomim nazorem na to jak je to s timto natacenim ? Mam pravo natocit si (jako jsem udelal dnes rano) jizdu autem ? ..
Natočit si ji mužeš, mužeš ji poskytnout jako dukazní materiál u soudu, pokud to soud uzná jako důkaz, ale ty sám to nesmíš bez souhlasu ostatních nijak zveřejnit ani použít. Pokud se pletu opravte mě někdo.

Jinak Qčko a Existujíci, to jsou pane machři, Qčko by dokonce rozlišoval komu by to udělal a komu ne, staremu favoritu by to neudělal ale ajguaru nebo audi už ano. Chce se mi :blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...