Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem vyrazil do zahraničí na lyžovačku, dálka cca 500 km plný kufr blbosti nacpaná rakev na střeše 2+ 2 lidí, cestovní rychlost kolem 110-130 km sem tam nějaká zácpa v Německu a celé jsem to dal na 1/2 nádrže průměr spotřeba 6.0 l jsem velmi překvapen a velmi velmi spokojen.Opravdu jsem to nečekal. :)

Odesláno

To Martinsk:

Ked tak pozeram na popis Kehara, tak keby som na ten Vas zraz prisiel spolu s nim, tak si mozeme zriadiť aj vlastny zachranny system :D:D:D

P.S.

Ja som vcera tiez robil zatazkavaci test :roker:

6 ludi + batozina pre vsetkych na tyzden - celkom pekne som na tej ceste \"sedel\" (200Km, priemerka 110km/hod a spotreba 6,2 l)

Odesláno

Tak dneska jsem zavezl auto na svolávačku, ale po dohodě v servisu jsem si jí nenechal udělat. Měl se přehrát softvér motoru, ale v servisu vlastně nevědí co to s motorem udělá. Prý mají zkušenosti, že si klienti stěžují, že to více papá.A je to nevratný zásah.

Já jel v sobotu 160km za sněhem s průměrkou 5.6 l.

Sice jen ve dvou a s tím dražším benálem od Shellu a né moc rychle, protože cesty tu jsou hodně rozbité, ale i tak. Kdo z vás ropáku má takový průměr.:aut:aut:aut

Já nedám na THP dopustit.:roker

Navíc se má montovat do navých 2008.

[upravil dne 4/3/13 19:19 od Vatsug]

Odesláno

Pani, tie spotreby davate podla palubneho pocitaca ci doratavate podla tankovani? Ten moj pocitac je totiz hodne optimisticky, psledne tankovanie podla neho bolo 6.7, skutocnost je ale 7.12 ( 770km, mesto:dialnica 1:3, po dialnici 110). Celkovo od prveho tankovania tvrdi 7.3, skutocnost podla tankovani a km je 7.52.

Odesláno

Můj je pesimistický - ukazuje 5,7, skutečnost 5,3. Měřím dlouhodobě, píšu cesťáky, tak tam se to dopočítá za celé měsíce.

Odchylka je větší, když jezdím krátké trasy.

• O 3 týdny později...
Odesláno

BA - Tatry - BA, + malinke povozenie po Poprade, cca 700km, spotreba computer 7.2 / real 7.5, dialnica BA - TT 110km/h, zvysne dialnice 130km/h. Pred tym BA - Myjava - BA - Myjava - BA (jo trosku zacyklene na mieste urcenia som zistil ze v kufri chybaju nejake zasadne kusy batoziny , zaciatok a koniec vyletu podla predpisov, ta neplanovana otocka trosku sviznejsie - real spotreba 8.1l/100km. Celkovy priemer za prvych 6k km 7.6l/100km

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Nechápu jak se někdo může dostat na spotřebu 6,3l :myslim

Najeto 23000 km vpodstatě klidná jízda -dálnice-město kombinace a průměr 7 L na 100 km

Odesláno

No já jezdím taky klidně, se zhruba třetinovým mixem (malinko víc dálnice) za 6,7. Když budu jezdit víc po okreskách a míň po dálnici a hlavně míň v Praze, na křižovatce budu něžný a budu řadit při 2200 otáčkách na vyšší stupeň a dolů řadit na 1000ot, tak se s tím dá jezdit i pod 6 (i když asi brzy zmrvíš dvouhmotu). Měl jsem třeba na trase Hradec Králové - Nitra (jen 50km dálnice z Brna ke sjezdu na Hodonín), ostatní okresky, tak mi palubní počítač ukázal průměr 4.9 a když jsem dojel do Nitry, tak mi počítač ukazoval dojezd na nádrž 1260km. Což mě celkem šokovalo, protože jsem tankoval v Hodoníně a do nitry jsem ujel cca 120km, musel jsem jet poslední km kolem 4 l. Jo kdyby to tak bylo pořád, to by se mi líbilo. Ale je to velký těžký auto a udržet spotřebu pod 6.5 litry v kombiprovozu chce trochu sebekázně... Takže auto je na ježdění na šetření máme spořitelnu... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...