Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, pro moje potřeby se mi zdá, že to zatím stačí. Jak to nahrává je ve videu. Výhoda je určitě vyjímatelná baterie typ BL4C (a la Nokia) a celkově bohatší příslušenství. Nemá tak široký úhel jako BPC10, což je patrné z videa. Nevýhodou je absence displeje, ale dá se to nastavit směrově celkem přesně, dál nastavování (menu) jde pouze přes videokabel k televizi. V noci jsem to zatím nevyzkoušel.

• O 2 týdny později...
Odesláno

2 Teepee : Pokud jede na baterii, musí se zapnout a vypnout ručně, pokud jede na napájení ze zásuvky, zapnout se musí ručně, vypíná se s vypnutím zapalování (\"na klíček\"). Zaznamenává v dvouminutových intervalech a každý záznam má oklo 80MB.

Odesláno

Mezitím jsem si jí koupil a seznamujeme se. A zatím to vypadá, že na baterii se musí zapnout ručně, vypnout ručně, s tím že je možné, že se záznam v klidových stavech, kdy kamera nezaznamená pohyb, zastavuje.

Na kabel jí mám vyzkoušenou lépe, při zapojení do zásuvky zapalovače se automaticky zapne (rozsvítí se červená a začně blikat modrá kontrolka), pokud zaznamenává pohyb, kamera běží (modrá bliká). Když pohyb ustane, záznam se zastaví (modrá přestane blikat, jen svítí). Když se něco pohne záznam se spustí (modrá se rozbliká). Ideální, při krátké zastávce se o kameru nemusím starat a šetří se místo na paměť kartě. Po odpojení napájení se kamera zcela vypíná (zhasíná i červené světlo - nepřechází na napájení z baterie atp.).

Každopádně ze záznamu to vždy vypadá, že jezdím velmi svižně, i když jsem jel velmi vláčně, což je trochu k tomuto tématu:

[upravil dne 19/8/11 od Teepee]

[upravil dne 19/8/2011 od Béďa]

Odesláno

já jsem si jen tak ze srandy nainstaloval jednu aplikaci do svého mobilu HTC Desire (Android 2) jménem AutoBoy (freeware) a tahle aplikace umí nahrávat videa ve vysoké kvalitě (2 minuty záznamu cca 82 MB)

Tady je video, co jsem nahrál:

Mobil jsem držel v ruce, nebyl v držáku na skle, tomu odpovídá i kvalita záznamu (klepe se obraz) a ještě přes špinavé čelní sklo (z vnitřní strany). Ale i tak je záznam, řekl bych, dost kvalitní, ikdyž v počítači se mi to přehrává v lepší kvalitě, než na YouTube :roll

Řekl bych, že je ten záznam kvalitní dost, i RZ aut jsou z blízka přečíst. Až to někdy vyzkouším v držáku na sklo, tak sem dám zase video pro srovnání s drahými kamerami, které ani třeba neumí zachytit RZ. V mobilu mi to ještě ukazuje rychlost auta, ze kterého nahrávám v km/h a ukazuje to i mapu podle GPS, kde se nacházím a jakým směru jedu (asi to spolupracuje s Google maps, co mám v mobilu taky). Ve videu mimo mobil se to však neukazuje, ale to není žádná závada, to neumí ani žádná z těch kamer, co jsou tady recenzovány.

Abych to shrnul, myslím si, že je zbytečné si kupovat drahou kameru, když může stejnému účelu poslouži i mobil, pokud ho člověk nepoužívá čistě jen na navigaci. ;)

Guest Scratch
Odesláno

ja ho treba pouzivam k telefonovani a emailu, a diky tomuhle bych nemohl za jizdy psat emaily ani volat :(

Odesláno

Tak to, co jsi napsal, že bs za jízdy nemohl dělat, je stejně ofiko zakázaný, takže bys to dělat neměl ani tak. Navíc za použití např. bluetooth handsfree můžeš volat i tak. ;)

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
To maj docela mastný,tady to mají významně levnější :o

to neni ta ista... ak si dobre vsimnes tak ta tvoja ma movie format AVI a ta moja ma H.264 kodek, takze pozor na to, to je dost podstatny rozdiel jak v kvalite tak vo velkosti kapacity vystupneho videa.

k tvojmu zdroju: To co si sem dal je na DX za 41$ vratane postovneho, ktore je 0 $ a na tvojom linku je za 76$ co je silne kafe... takze mas spatny zdroj... ale ako vravim jedna sa o uplne inu kameru ako som si ja objednal... http://www.dealextreme.com/p/1-2mp-wide-angle-car-dvr-camcorder-w-6-led-ir-night-vision-sd-3-5mm-audio-jack-2-5-tft-lcd-91549

vermi ze kvalita medzi tvojou a mojou bude brutalny rozdiel, takze bacha na to co hladas a citat aj parametre, nie iba podla obrazkov porovnavat... :papa

[upravil dne 29/9/11 22:01 od Marcel00]

Odesláno
Nevím,kde jsi sebral 76,ale budiž.Co tohle ?Pořád dražší?

olda... ved citaj prosimta aj postovne, nie len zakladnu cenu...

ten druhy link co si poslal je ta ista kamera kvalitou tam kde ta tvoja prva, navyse nedorucia na SK, ani do CZ...

porovnavas neporovnatelne... ja viem ze tych kamier je mraky, ale ani jedna neni ta ako moja, a ja viem preco som si prave tuto vybral. najdi s kodekom H.264 a s parametrami ako mam ja... a nedostanes sa pod 90$ vratane postovneho.... ten graficky procesor ma tiez svoju cenu.

post-31067-14109620009512_thumb.jpg

zbytocne sa snazis hladat lepsiu cenu... aliexpres je portal toho isteho druhu ako dealextreme...

[upravil dne 29/9/11 22:37 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...