Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak hlavně, že se jí líbí Tico :D:aut

Edit: Udělej to jako já. Tady máš ...106... (dosaď podle sebe) a koukej jezdit :aut

[upravil dne 30.12.10 23:18 MJSytic]

Odesláno

JAko agila je opravdu hnusný auto, ale býval u nás ve fabrice jeden pašerák Géč, a tímhle autem, pravidelně stěhoval přes závoru kubík dřeva (měl vyndaný sedačky a sedačku spolujezdce a na jejím místě svařenou kozu z jeklu, nebo a to byl jeho poslední majstrštyk, pašoval zhruba kubík vody v 25 litrových kanystrech od destilky (1m3 vody = cca 70 Kč, aneb úspora paliva s tunou vody v autě značná :D ) Tento šoumen byl propuštěn pro nadbytečnost

Třeba šetřil dle jeho slov palivo tak, že hned jak přijel ráno do rachoty a projel závorou, zhasl světla, prý šetřil to palivo, pak beze světel jel asi 20m na parkoviště. Závěrem AGILU potažmo OPLA nééééé, v tom jezděj jen divný lidi

Pardon za :xvul ale musel jsem se podělit o zážitky :D

Odesláno

Co bych Ti doporučil,bude to ale dražší a nebo koupit starší ročník,máme to doma jako druhý,jezdí s tím manželka a ted začala i dcera obě si to jen pochvalují a je to Mercedes Ačko,spousta místa,tiché a pro město idealní,kdyby bylo potřeba převezt něco většího,tak posuvné zadní sedáky o cca 10cm a nebo je můžeš komplet včetně spolujezdcovi vyndat. Velice slušně jsou vybaveny i základní verze.

Odesláno
Milan+: Tohle by mi do baráku nesmělo, servis stojí balík, nevím kolik se toho dělá v druhovýrobě, ale stačí mi ty ceny za Smarta (servis MB) :blicismajlik

A co myslíš ,že tam budeš dělat,maximálně svíčky,filtry a destičky,rozvod je řetězem. A ramena,čepy a takové prkotiny jsou i v druhovýrobě.

Odesláno

Milan+: tak to jsem si taky myslel... Za ty peníze už bych servisoval raději E klasse :roll Pokud počítáš s pravidelným servisem se zápisy do servisky (autorizák), tak se pěkně prohneš :(

Odesláno

Jako proč bych jezdil pro nějaké zápisy do autorizáku,když tohle jsou věci které si uděláš sám a serviska u nas stejně nemá žádnou váhu při prodeji,když Ti ji dnes prodá kde kdo,rozhodující je stav auta,ne papír.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...