Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak chlapi dostal jsem ukol vybrat máme nejakou ojetinu a asi me z toho šoustne. ma 11 let daewoo tico jezdi pod 5 litru a poslednich 10 let skoro nic neopravovala. Hledám adekvátní nahradu a nejak nenachazim! chtel jsem neco vetsiho protoze s tim jezdi aji po dalnici. mel by to byt rocnik 2005 a mladsi cena kolem 100000 nizke provozni naklady a uplne nejlepe rovna nakladaci plocha kufru to ma ted a nemuze si vynachvalit. Ale bohuzel takove auto uz asi neni. Zkuste nadhodit nejake nápady.

Odesláno

Manželka má 2 roky Fiat Panda 1.1 r.v. 2005, základní výbava navíc jen klimačka, dodělal jsem za 700 centrál a za 1100 okna do elektriky, Cena tehdy tuším 118 tis. Výhoda pro ženskou je fantastický posed - sedíš překně nahoře a řadičku máš nahoře vedle ruky. Napřed jsem byl v rozpacích ale manželka se projela ( před tím měla VW Polo 99 ) a už to nedala z ruky. Když jede za 5,5 litru tak mi to říká dost provinile prtože standardně jezdí 5-5.2 l. Auto má námi najeto cca 50 tis ( celkem 130tis. ) a neměnil jsem ( kromě zadního dílu výfuku ) nic. Samozřejmě olej, filtry..., ale to je standard. Tak si představuju spolehlivé auto. Po zimě udělám akorát přední kotouče + desky a myslím, že bude zase klid. Jo pro ženskou je super posilovač s funkcí City - zmáčkeš čudl a zaparkuješ jedním prstem na fleku.

[upravil dne 30/12/10 22:54 koblih69]

Odesláno
Pe.To a co 206 1,4HDi? ;)

na 206 jsem se dival jen nevim jestli neni problem se zadnima napravama? ale jak rikam radeji benzin! jeste me napada 107ka ale neni to moc pruser?

Odesláno
Manželka má 2 roky Fiat Panda 1.1 r.v. 2005, základní výbava navíc jen klimačka, dodělal jsem za 700 centrál a okna do elektriky, Cena tehdy tuším 118 tis. Výhoda pro ženskou je fantastický posed - sedíš překně nahoře a řadičku máš nahoře vedle ruky. Napřed jsem byl v rozpacích ale manželka se projela ( před tím měla VW Polo 99 ) a už to nedala z ruky. Když jede za 5,5 litru tak mi to říká dost provinile prtože standardně jezdí 5-5.2 l. Auto má najeto cca 50 tis a neměnil jsem ( kromě zadního dílu výfuku ) nic. Samozřejmě olej, filtry..., ale to je standard. Tak si představuju spolehlivé auto. Po zimě udělám akorát přední kotouče + desky a myslím, že bude zase klid. Jo pro ženskou je super posilovač s funkcí City - zmáčkeš čudl a zaparkuješ jedním prstem na fleku.

to zni zajimavě!

Odesláno

107 je nesmysl navic stejne jako 206 ma vysokou nakladovou hranu , no benzin v 1,1 bude bez serva , to hdi v 1,4 je dost povedene a celkove c2 je good navic tato je ve svem tzv ve full vybave vcetne park asistentu

Odesláno
No co,chtela neco spolehlivyho,levny dily,aby malo zralo a aby to bylo velky :) tak fabie je good..nebo astra v combi...Jinak nevim,tak neco vymyslete,hlavne aby to bylo vse tak jak ma :)

1,2 malo zere? to bych rad videl mel jsem tu cest s tim autem parkrat jet a ten motor je na to auto slabej zere to vic nez 1,4 a to ze se na fabiich serou podvozky je taky normalni takove auto do me rodiny nesmi! leda ze by to bylo z roky 2007 s klimou najeto 20000 a za 50000kč to bych uvazoval

Odesláno

A jeste jednou se ozvu,napadlo me ze segra ma megane v combi 1.6 16v r.v.2006 a jede krasne,plno ruznych vychytavek...startovani pres kartu a tlacitkem,dost bezpecny auto...ale to se asi libit stejne nebude..nic uz me nenapada

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...