Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju poradit - neustále se mě mlží všechny skla v autě... nic na to nepomáhá. Krásně to celý utřu, okenou umyju ale za pul hodk jizdy nevidím (teda hlavně v noci jak se v tom rozplývá světlo).

Připadne mě že je prostě v aute vlhko ale nevím jak se toho zbavit, jak to teď vysoušet. Nechat tam pres noc přímotop? :(

Odesláno

Neuvědomuju si jestli má tvoje 605ka pylovej filtr, ale jestli jo tak by mohl být problém tam, horší varianta může být třeba únik chladící kapaliny z radiátoru topení, ale napřed se koukni po tom filtru :papa

Odesláno

nemas treba takhle nahodou zaplou vnitrni cirkulaci? :papa

ja jsem takhle jednou jel a asi po 200 km jsem si vsiml, ze je zapla, a to sem nadaval, ze to je blbe udelany,ze to neodmlzuje :D a pak sup, za 5minut to bylo plyc:D

Odesláno

Dělá Ti to na předním skle? Jestli jo, tak je to divný. Mě tohle dělá, jak píše Marlin, když zapomenu přepnout zpět na venkovní ventilaci. Hledej chybu v tom tahovým ovladači na vnitřní/vnější cirkulaci. Jinak pylový filtr (dva) jsou u násosu vzduchu. Musíš oddělat ten plast před předním sklem, aby ses k nim dostal. A tam vlastně uvidíš i tu klapku, která uzavírá přívod vzduchu zvenku.

Odesláno

Petr: právě že na všech sklech.

Zítra ráno na to mrknu, jedu totíž na hory v 9.00

Zkusím to prozkoumat, strašně mě to vrtá hlavou.

Pánové díky za rychlý odpovědi!

Odesláno

Uplne to stejny mi delalo auto, kdyz byl pylovej filt K.O. a bylo treba po desti, ten sajsrajt na nem a v nem zvlhl a jeste vic se zmensila pruchodnost.

Pokud mas takove zarizeni na aute, jako ze asi ano :) a prepinani vnitrni/vnejsi cirkulace je O.K., rekl bych 80% je to ono.

Odesláno

tohle mi delala stara S105. Bylo leto, ja zamlzeno, útrel nastartova a v zatacce se ozvalo splouchnuti... za zadnima sedeckama se mi prelevala voda, jak v kajaku.

Mrkni se, jestli ti tam nekudy netece voda pri skle.

jenze to byla stara Skodovka :D

Odesláno

Automaticka klimatizace si dle udaju z cidel sama prepina mj. recirkulaci vzduchu. Pokud nejaky motorek / klapka nefunguje jak ma, muze byt recirkulace stale zapnuta a pak se to muze mlzit.

Odesláno

update: celý hory sem odmlžoval kapesníkem :(

ale neska sem na to přišel - pilovej filtr tam asi vůbec nebyl: je tam plastová mřížka, pak jen vrtule... tak sem tu mřížku překryl hadříkem a mlha je pryč!

Další faktor bylo to, že sem byl v myčce a koupil si i vosk = to je ten sajrajt co nešel dolů

Prej je ten filtr drahej...

No ale teďka nejezdím vůbec kvůli čerpadlu :mad:

Odesláno

no je fakt, ze jestli mas treba digitalni klimu, tj. v elektrice ovladane i klapky venkovni/vnitrni tak se staci kouknout do te klapky jestli se hejbe. Ja sem to taky rozdelaval u te klapky a cistil z tama bordel jako listi apod. Mel jsem tam jen mrizku a pak byla videt uz jen klapka, takze taky asi bez filtru, ale neco by bylo vhodne tam dat, protoze mi pri plneni klimatizace bylo receno, ze se stava casto, ze se chladic klimy v topeni casto ucpava bordelem z venku, pokud tam filtr neni.

Odesláno

Mam bohuzel model bez filtru a je to k vzteku, kdyz se zapne vetrak na vyssi stupen, lita mi po autu bordel z venku :mad: Uz jsem uvazoval o tom pretahnout pres tu mrizku treba nejakou jemnejsi sitku, ale nechce se mi tam zatim lezt.

Odesláno

dydzej: přesně to sem udělal, účinek je výbornej. Dal sem tam takovou tu hadru co se prodává v barvách, je taková divná látka jakoby cukrová vata :)

Odesláno

Jakou Hadru...?????:D Hele..ten palovej filtr je takovej ten jakoby hrubej molitan nebo houba nebo co to je, nasazenej v plastovejch packách na vrchní straně ventilátoru?? Teda u 106???a 106 má doufám jen jeden ventilátor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...