Wensdy Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Nevíte prosím někdo ve kterých autech se montoval motor 2,0HDi, 79kW, typ RHT ? V mé 807 je tento motor špatnej a chtěl bych se poohlídnout po jiném stejném třeba z nějaké šikovné bouračky. Dík za odpovědi. Citovat
Wensdy Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 Předsedo, přece tam píšu že v mé 807 je tento motor špatnej . Jde mi o to jestli je stejný motor ještě někde jinde. Citovat
Wensdy Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 to já vím že nelžeš. ale ani neradíš Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Tak tedy celou větou .Tento motor se montoval do těchto automobilů.Peugeot 807, Citroen C8, Fiat Ullyse a Lancia Phedra. už tomu rozumíš ? a pak že neporadil. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 RHT se nikam jinam nemontoval, bohužel a je dost vzacny a na vraku patří mezi ty nejdržší ,počitej 45-55tis za motor, mozna by se vyplatilo koupit bouracku a zbytek rozprodat. zalezi jestli to mas kde rozbrat apod ,ale asi bych opravil ten stavajici model, pokud potrebujes dily tak mi napis zkusim ti udelat navrh cen jestli by byl zajimavy . Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Čím se mechanicky liší od ostatních, vyjma označení na bloku? Citovat
Wensdy Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 Peugeot 807, Citroen C8, Fiat Ullyse a Lancia Phedra jsem věděl. To je prakticky stále jedno a to samé auto. Zajímalo mě jestli není i v jinejch modelech Pažoutů. Ten můj má 240tisíc a proto jsem se zajímal o nějakej jinej funkční případně ještě méně jetej motor. Zatím se to pomalu rozebírá a pak bych ti napsal o co by šlo. Zatím jsou v čudu všechny koníky, minimálně jeden hydroštel a dál se uvidí až se to dorozebere a prohlídne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Čím se mechanicky liší od ostatních, vyjma označení na bloku? mechanicky tušim jen hlavou a jejim prislusenstvim, blok je stejny , presneji rict nedovedu , nejvetsi rozdil je samo v softu rj jednotky . Wensdy, v jinych autech opravdu nee ono dokonce ani RHM a RHK je jen v 807. podle me je to jen kvuli emisim v ruznych zemich Citovat
Wensdy Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Taky mi dokud ještě auto jezdilo tak žralo ojej. Po sundání toho černýho víka vačky a porozpojování hadic mi mechanik řekl že hadice mezi tímto víkem a turbem je plná oleje. Myslíte si že by to mohlo to turbo žrát olej právě touto hadicí z víka na vačce? Není ještě v tom víku nějaká klapka nebo co? Připadá mi že tam je něco uvnitř. Nebo nemá to ještě nějakou další funkci v souvislosti s tou hadicí k turbu která by to žraní mohla způsobovat? Citovat
Benžík Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Neni možný do 807 namontovat RHZ, RHY? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 nahodit určitě pude, ale legalizovat těžko... Citovat
Benžík Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Číslo je na bloku? To psal Pe.Tr, že blok je stejný, s blokem, klikou a pístama ani nic nemusí být. Tak to poskládat, blok zustane i s číslem. Ale je to asi víc práce než přehodit jen motor. [upravil dne 29/12/10 14:51 Benžík] Citovat
straki007 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 No nazdar chlape!!! Co s tim mas? Se nestacim divit...... Vidim to na ulomeny ventil ktery spadl do valce? [upravil dne 29/12/10 19:31 straki007] Citovat
Wensdy Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 No nazdar chlape!!! Co s tim mas? Se nestacim divit...... Vidim to na ulomeny ventil ktery spadl do valce? [upravil dne 29/12/10 19:31 straki007] Až se povede vyndat vstřiky a sundat hlavu tak uvidíme. Jeden už je venku straki007 jakej máš názor na ten kryt co jsem o trochu výše dával fotku v souvislosti s tím žraním oleje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.