Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jako nečekám že tam vrazíš kola typu oz racing nebo dotz hanzo ale zase takovejhle ...... max bych je nechal na zimu. napiš wirushovi jestli něco nemá , měl good ceny , nebo hugo boss , toho máš kousek

Odesláno
mě se taky líbí OURAGANY,ale v 16 je sehnat s ET 20na 406 strašnej problém.Scratchi za kolik si je prodal??

za 10, 5 ks a pneu na dojeti :)

Odesláno
No co koukam na fotky na netu tak jsou to zase tenký loukotě jak z povozu a je jich jen 6, leda by jich bylo dvakrát tolik

[upravil dne 22/12/10 21:36 Radek Hurvajz]

Na netu jsou většinou focený s nízkoprofilovejma gumama a mírně tvoří dojem úzkejch paprsků. Ty paprsky jsou fakt silný a dobře se čistí. Ta poklička přes šrouby taky dost dobře drží. Já s nima najezdil xtisíc km a nebyl jedinej problém a pár děr jsem taky vymetl. A 65 profil gumy pořád ještě hodně rázů chytí.

[upravil dne 23/12/10 19:02 Dave_k]

Odesláno

Radku koukni na moje kola, kdyby nahodou......budu ted rozprodavat, co mi doma z auta zbylo, ale musim to jeste nafotit......tak aspon tady je foto kol na aute...

[upravil dne 23.12.2010 19:06 Meldik]

Odesláno

Kola s pokličkama se mi nelíbí

Nevite někdo co je tohle za kola, nabizi to na polskem Allegru

MODEL: RBK260

ROZMER 15\"

ROZTEC 4X108

ŠÍŘKA 6,5\"

ET mají bohužel 24, ale spiš mě zajímá jestli někdo neví co to je zač, Čína nebo jinej bordel?

bk260si%20%281%29%20%5B800x600%5D.jpg

Odesláno

No to mě taky, ale nikde o nich ani ň

Ještě tam jsou tyhle

* Model: M070

* Średnica 16\"

* Szerokość 7\"

* Rozstaw szpilek 4x108

* Osadzenie (ET) 18

* Kolor: srebrny

1 239,00 zł za komplet

1379351383_2

* Model: M629

* Średnica 16\"

* Szerokość 6,5\"

* Rozstaw szpilek 4x108

* Osadzenie (ET) 18

* Kolor: srebrny

1379515304_2

[upravil dne 26/12/10 19:54 Radek Hurvajz]

Odesláno

neboj zajedem do Wroclawi a uvidíme HNED co je to ZAČ,ale vypadají super.mě se líbí všechny:D,ale nejvíc ty prostřední,Breku by slušely a jsou to 16!Radku tam budem muset v týdnu zajet!!

Odesláno

Šak ja neřikam že je chci, si to přečti, mám se rád, jen jsem psal že mě to zajima, přijdou na stejno jako ty Dezenty takže to neřešim

Zatim Buď tyhle

dotz-freeride.jpg-274x231.jpg

nebo tyhle

46701_prew_800.jpg

A vzhledem k tomu že budou nový tak budou s typovým listem což by znamenalo že se možná uhnu na 16\"

[upravil dne 26/12/10 21:31 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...