iv-ko Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 zdravím. problém jsem řešil tak,žejsem odpojil baterku a jen nastavil datum vše v pohodě.Akorát jsem vyřadil 15sekund svícení světel při odstavení auta. před ai 10 dny jsem opoměl odpojit aku. Včera jsem chtěl vyjet /že startnu přes káble/ a zkusím přeměřit napětí. naměřil jsem 12.7 V. Čumím-jak jojo.V pohodě jsem nastartoval. Závada se opravila sama-zázrak. PÉŽIN je OK., ale já jsem nezjistil čím se to vybíjelo, nebo co bylo sepnuto. Citovat
Thomashko Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Nazdar chlapi. Zajtra odchádzam na dva týždne na dovolenku, auto nechávam doma na dvore pod plachtou. Mám dilemu, či odpojiť na celú dobu akumulátor alebo nie. Aby sa mi nestalo, že sa vrátim a auto ani neodomknem. Doteraz som žiadne problémy s aku nemal, funguje 100%, aj v zime v mrazoch na prvý šup. Čo teda, odpájať či nie? Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 ak mas baterku v dobre kondicii tak by som ju neodpajal. pripadne ju daj cez noc nabijat rano odpoj nabijacku a hotovka. Do auta sa dostanes aj keby sa ti vybilo akku, predsa odomknes manualne klucom. Ak tam nemas dorabane elektronicke zalezitosti atd, tak odber na standby by nemal byt vacsi ako 20~30mA. Samozrejme odpojenim akku nic nepokazis. Odpojenie akku zalezitost 3 sekund... Peknu dovolenku prajem. Citovat
Thomashko Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Dorábané tam nie je nič. Ďakujem, presne toto som chcel počuť. Citovat
Guest jarin.d Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Ahoj Chlapi. Trošku obnovím téma Mám problém s vybíjením baterky. Měl jsem auto v servisu a mechanik mi zjistil odběr v klidu asi 110mA. Dál zjistil, že ten odběr způsobuje autorádio. U pojistek mi našel nějaký dodělaný okruh se dvěma pojiskami (dráty od toho vedou na stranu spolujezdce do nějaké černé krabičky schované pod tapecákem pod schránkou spolujezdce. Když se jedna pojistka odpojí a vypojí se svorkovnice z té krabičky, tak mi klesne odběr na nějakých 70mA a vše pořád funguje. S druhou pojistkou se vyřadí z provozu celé rádio a odběr klesne na nulu, pokud jsem ho dobře pochopil. Chtěl bych poprosit, jestli někdo máte nějaké schéma zapojení RT3 autorádia s navigací.. Chtěl bych to zkusit zkontrolovat co tam patří a co je dodělané a proč.. Citovat
krtek 2 Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 (upraveno) radio je orginal? ci univerzalne? aha to rt3 je ako radio? to neviem pytam sa Upraveno 12. únor 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Guest jarin.d Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Ano, radio je originál RT3 jen je tam nahraná čeština. Citovat
P607Olda Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 Podívej se do té krabičky, případně dej fotku. Nějaký handsfree, nebo umlčení rádia? Citovat
Guest jarin.d Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) Ahoj. Tak jsem se na to dnes byl podívat a mám pár fotek. Tady je ta krabička u spolujezdce: [/url] Upraveno 3. březen 2016 uživatelem jarin.d Citovat
Guest jarin.d Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) Tady je ve schránce spolujezdce dodělaný kabel: A tady pojistky u řidiče: Jednu z těch dvou pojistek mám vytaženou (viz. předposlední obrázek)+ vytažený konektor z té krabičky a klidový odběr klesnul ze 110mA na 70mA. Vypadá to jako kdyby někdo obcházel economy mode kvůli přehrávání videa u stojícího auta bez nastartovaného motoru.. Nevím, možná budete někdo vědět víc. Možná spolu ani ta krabička a ten kabel ve schránce nesouvisí.. Pokud můžu, rád bych znova poprosil o nějaké schéma zapojení konektorů RT3, možná i pojistky u řidiče, jestli to máte někdo k dispozici.. Rád bych to prošel a dal to do původního stavu. Upraveno 3. březen 2016 uživatelem jarin.d Citovat
baffy Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Povedal by som ,že to bude nejaký anténny zosilovač Citovat
Guest jarin.d Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) Ano, tak krabička možná ano.. Ale ty dodělané dráty s pojistkama na dalších fotkách a ten kabel u spolujezdce jsou originál? EDIT: hledal jsem podle čísel na té krabičce po netu a našel jsem, že to má být opravdu nějaký zesilovač. Nevím teda jestli od rádia nebo navigace... Upraveno 13. únor 2016 uživatelem jarin.d Citovat
Guest jarin.d Odesláno 3. březen 2016 Odesláno 3. březen 2016 Tak jsem došel k dalšímu posunu. Ten okruh co je dodělaný v pojistkách navíc (viz. fotky výš) je dodělané nějaké sledování vozidla. Asi to kdysi jezdilo ve firmě.. Vytáhnul jsem i druhou pojistku a teď je to neaktivní. Problém s klidovým odběrem je ale stále Zjistili jsme, že těch 70 mA odebírá rádio ve spojení s tím anténním zesilovačem. Když odpojím z rádia svorkovnici a odpojím i napájecí konektor z toho zesilovače, tak klesne odběr na nulu. Když ale odpojím jen rádio, odběr je stále 70 mA. Člověk by si řekl, že v tom případě žere tolik ten zesilovač... Ale když ho odpojím a zapojím jen rádio, tak je odběr zase těch 70 mA.. Vůbec nechápu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.