Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ty win7 na tu sestavu dát mužeš, v pohodě to pojede, jen ten procesor je trochu slabší, verze je asi jedno, ale nejvyhodněji koupiš WIN 7 Home premium Citovat
AnotherOne Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Čo sa týka hier na verzii nezáleží. Úplne bude stačiť Home. Citovat
Dadadavid Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 A myslite ze mi ty hry pobezi lip na win 7 nez na xp? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 tak když ta hra nepodporuje Win XP tak na WIN 7 poběží určitě líp, jen koukam na požadavky Just Cause 2 a ten procesor nevim nevim. Uvidiš až to zkusiš no Citovat
Dadadavid Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 jo to oni kecaj s tema pozadavkama..gta 4 melo mnohem mnohem vetsi pozadavky ktery ani nepopsaly v recenzich realne...a ja to na svym pc rozebehl..tak ja to zkusim a dam vedet.. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 No je rozdiel to rozbehať a aby to aj trochu dobre vyzeralo. Citovat
Stifler Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Dadadavid: Windows 7 si vezmou trochu víc ramky než XPčka, ale s tvými 4GB na Win 32bit tohle nemusíš řešit. Já mam Win7 HP na mém mininotebooku Asus EEE (Intel Atom N270, 1GB DDRII, integrovaná grafika s až 224 MB paměti, HDD 160 GB) a taky všechno šlape v pohodě a to je o dost slabší konfigurace, než máš ty. Citovat
Dadadavid Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 Takze,dal jsem si do toho nakonec Windows 7 Ultimate 64bit a vse slape jak hodiny takze jsem spokojen... jo a pred tim jsem mel na zkousku Linux ,musim rict,celkem povedenej system,skoda ze nema vetsi podporu... Citovat
MilanF1 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Tak malý dotázek. Občas se mi stává, že prostě zmizí IDE disky (oba najednou). Při zapnutí PC tam jsou, ale občas zmizí (myslím, že vždy to bylo, když se \"probouzeli\" z nečinnosti - otevřel jsem je, nebo nějakou aplikaci v nach. Ale ne při každém oživení!). Kde by mohla být chyba? PS: po restartu tam opět jsou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Zkus přeinstalovat ovadače chipsetu, pokud to nepomuže tak nechavat disky nevypinat se, muže to být nějaký bug [upravil dne 10/2/11 19:05 Radek Hurvajz] Citovat
MilanF1 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 ok, zkusím chipset ... ted jsem po chvíli přišel k PC a zapínaly se disky - zmizely. Případně jak to udělat, aby pořád běžely? Vyjma toho, abych na nich zapnul aplikaci (zvuk, video ...) s nekončenou časovou smyčkou. Citovat
Stifler Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mám dojem, že se nastavení vypnutí disků řeší přes \"Možnosti napájení\" v nabídce \"Start\" v sekci \"Ovládací panely\" - alespoň to tak je ve WinXP, ale i ostatní operační systémy řady Windows to budou mít v ovládacích panelech a bude to pojmenováno nějak podobně jako napájení. [upravil dne 10/2/11 20:13 Stifler] Citovat
MilanF1 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Jo, je to tam Ale zjistil jsem, že jsou zase fuč Jdu restartovat a snad už zůstanou, když budou pořád běžet (tolik watů snad nežerou). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Vypínání disků je nejen z duvodu uspory, jde i o jejich opotřebení, jenže zatim se nazory rozcházejí co diskům více škodí, jestli stálý provoz a nebo jejich časté rozbíhání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.