Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak dát počítači původní rychlost??+dotazy ohledne Win 7

Recommended Posts

Odesláno

jo to oni kecaj s tema pozadavkama..gta 4 melo mnohem mnohem vetsi pozadavky ktery ani nepopsaly v recenzich realne...a ja to na svym pc rozebehl..tak ja to zkusim a dam vedet..

Odesláno

Dadadavid: Windows 7 si vezmou trochu víc ramky než XPčka, ale s tvými 4GB na Win 32bit tohle nemusíš řešit. Já mam Win7 HP na mém mininotebooku Asus EEE (Intel Atom N270, 1GB DDRII, integrovaná grafika s až 224 MB paměti, HDD 160 GB) a taky všechno šlape v pohodě a to je o dost slabší konfigurace, než máš ty. ;)

Odesláno

Takze,dal jsem si do toho nakonec Windows 7 Ultimate 64bit a vse slape jak hodiny :) takze jsem spokojen... jo a pred tim jsem mel na zkousku Linux ,musim rict,celkem povedenej system,skoda ze nema vetsi podporu...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak malý dotázek. Občas se mi stává, že prostě zmizí IDE disky (oba najednou). Při zapnutí PC tam jsou, ale občas zmizí (myslím, že vždy to bylo, když se \"probouzeli\" z nečinnosti - otevřel jsem je, nebo nějakou aplikaci v nach. Ale ne při každém oživení!). Kde by mohla být chyba?

PS: po restartu tam opět jsou :)

Odesláno

ok, zkusím chipset ... ted jsem po chvíli přišel k PC a zapínaly se disky - zmizely.

Případně jak to udělat, aby pořád běžely? Vyjma toho, abych na nich zapnul aplikaci (zvuk, video ...) s nekončenou časovou smyčkou.

Odesláno

Mám dojem, že se nastavení vypnutí disků řeší přes \"Možnosti napájení\" v nabídce \"Start\" v sekci \"Ovládací panely\" - alespoň to tak je ve WinXP, ale i ostatní operační systémy řady Windows to budou mít v ovládacích panelech a bude to pojmenováno nějak podobně jako napájení.

[upravil dne 10/2/11 20:13 Stifler]

Odesláno

Jo, je to tam :) Ale zjistil jsem, že jsou zase fuč :D Jdu restartovat a snad už zůstanou, když budou pořád běžet (tolik watů snad nežerou).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...