ozzy56 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 ahoj chlapyy, nabral jsem malého psa, ten to nepřežil, byl to nějaký zatoulanec--majitel nikde,sere mě to--podvědomě na to furt myslím, kdyby to byla kočka, tak nic, (kočky nemusím), s autem celkem nic, jen P mlhovka je napasovaná v tom prostoru, jak je nádobka na ostřikovač--dokonce furt svítí, dá se to připevnit i když budou ulomené ty držáky??, nemám čas ani chuť to jít očumovat..., díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Nešlo by to slepit nejakym silnym lepidel,treba lepidlem na sklo nebo silikonem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygnor206 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Dobrý je taky tavný lepidlo co se prodává za pár kaček i s náhradníma tičkama lepidla,drží dobře téměř na všem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Dobrý je taky tavný lepidlo co se prodává za pár kaček i s náhradníma tičkama lepidla,drží dobře téměř na všem Mam zkusenost,v mrazu tohle lepidlo at ho naneses sebe líp,tak se postupne odlepí i kdyz asi zavisy na tom,jak je tam velkej tlak na to lepidlo.. [upravil dne 12/12/10 11:01 Dadadavid] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Taky mě brácha praskl levou přední mlhovku, byl prasklej ten horní držák, tak jsem ho přilepil právě tím tavným lepidlem a cca rok a půl to drží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 já ten držák nahradil kusem silnýho plechu a drží to celkem fajně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Pes má mít na konci svého vodítka majitele. Mě by spíš štvala kočka/kocour. (někdy budu vyprávět o našem náštěvníkovi - kocourovi, který si u mě získal libozvučnou přezdívku \"magor\" (ano, ta jež vše postihuje) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACI Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 kdyby to byla kočka, tak nic, (kočky nemusím) Me by zas stvala kocka, na psa sere pes [upravil dne 18/12/10 12:38 MACI] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 taky nemusim psi. kdyby pribeh majitel tak bych chtel nahradu skody! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Chudák pejsek:(. U kočky bych nehnul ani brvou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 tak vše je jinak, mlhovka svítí, ale je napadrť, nárazník prasklý...,ale jezdí to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Docela zajímavý death-match je, jak jeden důchodce (holubář) umlátil lopatkou sokola, který mu vnikl do voliéry. Hraje se o částky 500+ tis. Kč. Sokol nebyl je tak ledajaký, naopak, holubi byli ovšem poštovní... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 tak vše je jinak, mlhovka svítí, ale je napadrť, nárazník prasklý...,ale jezdí to Si to dej dohromady, dle svého gusta. Správně vychovaný pes má mít na konci svého vodítka majitele. Pes nikoho neměl, príma, můžeš být klidný. Jezdi dál, na psy zapomeň, je to jejich boj - ti chytří přežijí. [upravil dne 12/12/10 18:35 vix] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravel Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 to vix: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112302 a http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010120503 dobra prdel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts