staina Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli má někdo nějaký fígl na doplnění vody do nádržky ostřikovačů na Peugeotu 308. Nádržka je na takovém místě, že není vidět kolik v ní je vody a když doplňuji tak nevím kdy přestat doplňovat abych nenaplnil až po hrdlo. Ví někdo jak na to? DÍKY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 a prečo nechceš doplniť až po hrdlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 nevim teda jak to vypadá u 308 ale u 406 tam taky neni vidět tak nám dali na víčko hadičku,a když vyndaváš víčko tak prst podržíš na dirce a vytáhneš víčko s hadičkou.tudíž vidíš hladinu...a pokad dolejváš tak snad podle skuchu slyšíš jestli už budeš u konce nebo ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Já dolívám po hrdlo,nevidím v tom problém,ta nádržka vypadá vodotěsně až nahoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 taky dolívám až po hrdlo, není důvod proč by se to nemohlo,co se může stát je že ti maximálně trochu vyteče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*David* Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Taky dolívám až po hrdlo a bez problémů ale jinak není problím řídít se sluchem, jak se hladina v nádržce zvedá tak se mění zvuk a je poznat že už se hladina blíží k hrdlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 myslim, ze hledas problem tam, kde neni .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paťas!!! Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 kdyz liju tak po hrdlo nejde.....prebytek vytece za PP kolem:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 kdyz to nejde po hrdlo, tak to netesni mezi hrdlem a nadobkou ostrikovacu ... je to nasazovaci, myslim, ze u pezotu celkem casta \"zavada\" ... aspon ja se s tim setkal u dvou partneru i jedne 206, u me 406 zatim ne, ale zase to neliju po hrdlo .... fakt v tom problem nevidim ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Já taky neleju až nahoru, ta průchodka mi netěsní. Hold tam těch půl deci nedám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 Tak díky za info já jsem jen chtěl vědět jestli není nějaká finta jak vidět kolik je v nádobce. právě že když jsem to dolil až skoro po hrdlo tak dole mi to vyteklo u té průchodky sice pomalu ale vyteklo. Jinak tak blbě umístněnou nádobku jsem ještě neviděl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Bohužel nevím, jak je tu 308, ale nepomohla by druhá osoba držíc baterku? Abys viděl, kolik tam máš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staina Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 MilanF1 bohužel ne ta nádržka je kompletně schována za plechy karoserie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Mě to taky netěsnilo, tak jsem to vyšrouboval (na ty trubce, kterou se to tam leje je plastová převlečná matice) šlo to normálnš rukou a pak jsem to tam zase našrouboval a už to neteče. Pokud by to teklo pořád, omotal bych to teflonovou páskou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 MilanF1 bohužel ne ta nádržka je kompletně schována za plechy karoserie Cítím s tebou, manželčin Fiat Panda to má nejen takhle blbě utopený hrdlo, ale navíc má průměr té nalejvací trubky cca 3 cm řeším to tak, že jsem nakoupil asi 5 kanystrů v Lídlu ty mají, takovej zužující nátrubek, ten se tam nasadí a stačí ho zakrýt prstem, naklopí se to tam a až to začne mlaskat v trubce tak zase prstem ucpe a je to OK. Takže když koupím náplň do odstříkovačů přeliju to do těch kanystrů a pak beru z nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts