BV406 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 ja bych nemel ani tak strach, ze bych dostal na budku, ale spis bych se bal o to, ze neco chytnu, na to ja jsem haklivy, v aute vozim kapesnicky i dezinfekcni gel ... Citovat
Guest bostich Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Koblih69 teď jsem se fakt od srdce zasmál :D Citovat
Benžík Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 ja bych nemel ani tak strach, ze bych dostal na budku, ale spis bych se bal o to, ze neco chytnu, na to ja jsem haklivy, v aute vozim kapesnicky i dezinfekcni gel ... Nasadou od krumpace nic nechytis. Citovat
Driver Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Můžeš chytit..... ránu, pokud jsi na špatný straně tý násady Citovat
jozefsv Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 teda vy tam mate drsnych bezdakov,pravdu povediac som sa s takymi nestretol. petrcoupe - ked sa rozhodnes z auta vystupit tak sa na mier hrat nemozes Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Ale jsou mezi nimi jak slušný (viz můj předchozí příspěvek), tak i ,,blbci\" s pestrou minulostí. Citovat
PetrCoupe Odesláno 3. prosinec 2010 Autor Odesláno 3. prosinec 2010 Bál jsem se na něj chytnout, ten zjev, ta pěna a agresivita... Fuj! Něco do auta pořídím, ale pepřák je na prd když foukne. Neříkám, že jsem nějakej rambo, nebo tak něco, asi bych se napřáhl jen jednou, pak bych počátal zuby ( v tom lepším případě ) . Ale nejvíc mě na tom dostali ostatní lidi - přihlížející. Technická otázka: Jde nějak před Diag nastavit zamykání při nastartovaném motoru? Asi né, že... josefsv: vystoupil jsem, poněvač jsem měl strach o auto, co tomu udělal atd. Je to jen hora plechů a plastů, to ano. Ale je to můj mazel. Citovat
PetrCoupe Odesláno 3. prosinec 2010 Autor Odesláno 3. prosinec 2010 Ale prostě na něj hrubější silou nějak nemůžete, protože v našem státě byste na něj platili do konce jeho života. Ikdyž by to bylo v sebeobraně. Naše zákony jsou na hovno. A pomáhat a chránit? Cháá, je mi do smíchu. Každý týden mě na cestách kontrolují, buzerují. Ale aby pomáhali a chránili, to ne. Možná takv v mizivém procentu případů. [upravil dne 3/12/10 21:03 PetrCoupe] [upravil dne 3/12/10 21:03 PetrCoupe] Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Klidně ho můžeš sundat, zas tak o zákonech fňukat nemusíš. Citovat
PetrCoupe Odesláno 3. prosinec 2010 Autor Odesláno 3. prosinec 2010 Já nefňukám, zlomím mu nos, co bude? Budu to platit. Udělám z něj většího kripla na vozíčku, budu mu platit celej život. Ikdyž to bude v sebeobraně. Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Nedělej z toho kovbojku. Když máš strach, tak příště nevylejzej. Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 A ještě poznámka k pomoci ostatních - tak tu nečekej nikdy a nikde. Citovat
foxo Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 no mne kdyby kopel do auta, tak bych za sebe nerucil... Citovat
PetrCoupe Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 Nedělej z toho kovbojku. Když máš strach, tak příště nevylejzej. Ok, dík za radu. Třeba se polepším a už budu vědět. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 no mne kdyby kopel do auta, tak bych za sebe nerucil... Máš rech..klidně bych ho přetáhl plechovim kanďákem přes palici,ať mu ty zuby vyskáčou.už ho vidim jak si na tebe někde stěžuje :aut Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 A proč zrovna do krnova? Nechtěla někam jinam?:D:D říkala Krnov, no... Citovat
vix Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 A ještě poznámka k pomoci ostatních - tak tu nečekej nikdy a nikde. Pokud hledáš pomocnou ruku, vždycky ji najdeš na konci svého ramene. Citovat
kujon106 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Ohledně toho, že kdyby si mu něco v sebeobraně udělal, tak to nemusí notně dopadnout špatně: http://ostrava.idnes.cz/napomenul-bezohlednou-ridicku-a-musel-se-branit-strelbou-pzx-/ostrava-zpravy.asp?c=A101102_105723_ostrava-zpravy_jab Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.