Laďa Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Zkus se informovat ve firmě uvedené na straně 11 poslední příspěvek tohoto tématu:P Citovat
Marcel00 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Adame, myslím, že tě bude vyčištění + případné opravy stát cca 10 tis. Možná by bylo zábavný tam poslat znovu vstřiky které čertvě opravili... skoro bych si tipnul kolik bude stát oprava + čištění. myslis ze vedia ovplyvnik vysledok masiny ktora vstreky testuje pred a po pripadnej oprave ?? u mna doslo k pozitivnej zmene... takze nemam dovod neverit tak ako som nemal dovod neverit jednemu z clenov co mi toto odporucil + skusenosti dalsich spokojnych... Citovat
koblih69 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Marcel00 nechci to nějak rozdmýchávat, řekněme, že byl diagnostikován jako vadný i úplně nový vstřik od té doby mám trochu pochybnost. Mohla to být náhoda, ale pochybnost zůstává. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 jj, takze irelevantne tvrdenie na zaklade \"nahody\"... ja mam tiez vela pochybnosti i o cisteni vstrekov, ale moja skusenost bola skutocna a realne odmerana, vid moje prispevky o par stran dozadu. Ale verim v tvoju skusenost... Citovat
trebor Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 mno já byl nedávno u chodury : repase vstřikovačů 4ks kompletní diagnostika- tlak turba - OK tlak vstřikovacího čerpadla -OK , kompletní vyčištění palivového systému- nádrže, nový palivový filtr celkem po slevě na peugeot klub 18535Kč trvalo to 3dny Citovat
Kupca Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Trebor a proč jsi to nechal kontrolovat?? Co tě k tomu vedlo utratit 18 litrů? Přebytek financí Citovat
straki007 Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Tak to mne podrz....... Uff.Az se mi zamotala hlava:D:D Citovat
trebor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 ne přebytek financí bohužell ne ... auto se celé třepalo na volnoběh ,motor byl hlučný, v nízkých otáčkách to nebylo ono.... vykrvácel jsem ale co už ? je opravdu poznat změna jak na spotřebě tak na jízdě jako takové..... a cena se vám zdá být přemrštěná ? Citovat
koblih69 Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Cena podle mě přemrštěná není. Prostě jsi dal auto do servisu, který tyhle opravy neprovádí. Pokud bys ho dal rovnou do Diesel servisu, provedou si stejnou práci podstatně levněji. Citovat
trebor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 tak to jsem kus vola tedy ... ale tady na foru jsem viděl ceny za repas okolo 4500/ks tak jsem myslel že to vyšlo celekm dobře ... tedy jsem udělal chybu a za chyby se platí...... Citovat
koblih69 Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 No většinou se čištění vstřiků + nutné opravy pohybují kolem 9-10 tis za sadu 4. Pokud ti čistili palivovou soustavu tak je spotřeba čističe ( lihu... ) a nějaká práce. Ideální je v takových případech se obracet přímo na renomovaný Diesel Servis. Přesně tam předpokládám, že odvezli i tvoje vstřikovače Citovat
trebor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 jj odvezli je na repas . o čemž mne informovali .... positivní na tom všem vidím že auto jede jak má ... a u chodury je další plus celkem dobrý přístup k zákazníkovi .... takže tak. Citovat
Emigrant407 Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 čau borci, koukam, ze tema uz pred nejakym rokem skoncilo, ale chci s ezeptat, dela cisteni vstriku nekdo na Morave? nebo doporucujete Peugeot Kly? mám to do Mělníka cca 270km, ale pro lepsi pocit, ze to tam umi dobre by mi problem nedelal udelat si vyletek :-) diky Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 např tu: http://www.pas-zabreh.cz/diesel-centrum a máš to kousek.... Citovat
Emigrant407 Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 super :-) diky, uz jsme domluveni Citovat
Emigrant407 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 cau chlkapy, tak se podelim o zkusenost, nechal jsem to udelat v PASu Zabreh, hodily to asi na stolici, a zjistili pridreny jehle,konce vstriku, takze vymena. stalo to 6litru material, 6litru prace a zbytek cca 3000kc shrablo DPH, takze celkem 15 000kc, nevim,jak majitel predemnou, ale ja uz tam liju poctive aditiva do nafty, takze doporucuji mazat a mazat a mazat aspon aditivama. Citovat
Aleki Odesláno 24. červen 2014 Odesláno 24. červen 2014 Tak pánové, včera proběhlo vyčištění vstřiků i u našho lvíčete a musim uznat, že je to sakra dobře znát. Čištění proběhlo v peugeot KLY a zatím můžu jen a jen doporučit - pán co tam dělá je člověk na svém místě. V neděli večer jsem mu auto předal a v pondělí v noci bylo k vyzvednutí . Kdo nad čištěním přemýšlí, ať už nemyslí a jede - já si chvilku myslel, že mi dal zpátky úplně jiný auto - ta spotřeba a ten zátah no nebesa Citovat
P607Olda Odesláno 24. červen 2014 Odesláno 24. červen 2014 cau chlkapy, tak se podelim o zkusenost, nechal jsem to udelat v PASu Zabreh, hodily to asi na stolici, a zjistili pridreny jehle,konce vstriku, takze vymena. stalo to 6litru material, 6litru prace a zbytek cca 3000kc shrablo DPH, takze celkem 15 000kc, nevim,jak majitel predemnou, ale ja uz tam liju poctive aditiva do nafty, takze doporucuji mazat a mazat a mazat aspon aditivama. To by mě zajímalo, kolik by to stálo jinde, a co by zjistili. PAS Zábřeh nemá nejlepší renomé. To už se nedozvíme, to by musely být ty samé vstřiky s přesně těmi samými závadami. Jen pro zamyšlení: proč jiná zábřežská firma to posílá někam jinam (Kladno? nevím), když by se mohla obrátit na PAS. [upravil dne 24.6.2014 13:46 od P607Olda] Citovat
Michael205 Odesláno 24. červen 2014 Odesláno 24. červen 2014 ahoj lidi nevíte kdo by mě vyčistil vstřiky v okolí Dvora Králové n/L ? Nekoho koho máte vyzkoušnýho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.