Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jak jako dám vědět? Za takové rady by měl každý poradce dostat aspoň řízeček. Až pojedu za tchýní přístí sobotu tak se pro nej stavím, aspoň si vylepším náladu :D

Odesláno

za sebe můžu říct, že máme ten menší typ Versalia, (nemá skleněnou pokličku), nikde se nic neloupe, mám ho přes dva roky a vzal jsem ho jen proto, že se dá rozložit, pěkně houbičkou a Jarem vyčistit a je furt jako nový...;)

Odesláno

Radku, Versalio De Luxe máme od loňskýho ježíška a opravdu je v pohodě. Znáš mě a tak Tě asi nepřekvapí, že jej používáme fakt dost často

Odesláno

de longhi mame doma a maximalni spokojenost, akorat jsme v nem fritovali asi trikrat. Uz jsem si na hranolky z trouby zvykl a rizky nezeru-je to prasecina nasakla olejem...omlouvam se vsem milovnikum rizku. Me taky chutnaly, ale ted kdyz uz musim, tak si tu strouhanku radsi oloupu :D. Ale je fakt, ze kapra si letos dam v testicku :D

versalio podle me super. Bacha na ty nizkoolejove, doba pripravy je moc dlouha a dost to zere energii.

Odesláno

Tak sem se byl dneska informovat v prodejně na tendle ten

http://www.elektro-kuchyne.cz/fritovaci-hrnec-fritovaci-hrnec-delonghi-f18233

jestli ho maji,anebo jestli by mi ho neobjednali,když ho nebudou mít a tak mi ho teda parádně vychválila,že je super a že moc pěkně frituje a že se v něm nechá dělat skoro všechno,ALE řízky že v něm moc dobře nejdou,tak tedka nevim,podle toho ,jak mi ho předváděla si myslim,že ho chce jen a honem prodat,jak to prodejci dělaji

a že ten hrnec je otočnej,že se točí a peče jen v půl litru oleje

klucí,mě se to začíná nelíbit asi se kouknu po jiný značce

a taky mi tam ukazovala tendle ten ,ten je taky zajímavej a možná by se nám i líbil,ALE je taky na malinko oleje a je na malý porce a já sem hodně žravej,no ale když sem četl recenze na něj,tak katastrofa,já si snad nevyberu:nevim

http://www.eproton.cz/Asp/article.asp?AdvSearch=&PriceF=&PriceT=&IDB=null&SEARCH=Tefal+FZ+700038+ActiFry

[upravil dne 1.12.2010 20:17 vendi.stejskal]

Odesláno

V tomhle řízky určitě půjdou a velký. Spotřeba oleje sice 2x 10l a příkon 8kW ale co:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

fritéza třífázová FE 1010 T - profesionální pro gastro provozy, kuchyně restaurací ..

- obsah oleje 2x 10-11 l

- celonerezové provedení , 2x výpustný ventil

- spec. úprava nerezové topné spirály , síťový vypínač

- studená zóna , kontrolka chodu a vyhřátí

- regulace teploty 50-190 oC

- rozměr koše: 2x 30 x 24 x 12 cm

- rozměr v cm: 72 x 42 x 37 v

- příkon: 2 x 8 kW

- napětí: 400 V /3N/ 50 Hz

Výkon cca 20 kg/hod. hranolek

post-14359-1410961385525_thumb.jpg

Odesláno

ja jen, ze fritovat na trech lzicich oleje se neda, to ti potvrdi kazdy kuchar :)

Odesláno

ja nereagoval na bohouse :)

spis jde o to, jestli fritovat, nebo \"varit zdrave\", radsi si dam neco z fritezy a pak si jdu zacvicit, nez to co je ted moderni, sama prodavacka z elektro outlet mi rekl, ze to stoji za hovno....

tvuj odkaz neni spatny, ale ja jsem na nerez :D

Odesláno

Tak chci poděkovat všem za rady při výběru,při rodinném hlasování to vyhral tento

18982308.jpg

70931642.jpg

dneska mi už přišel,nechal jsem si prodloužit záruční dobu na 3 roky

Zpusob dopravy: Balik PPL : 129 Kc Objednane zbozi v zasilce: DeLonghi F 18436 : 1 x 3279 Kc = 3279 Kc

Prodlouzena zaruka 3 roky : 1 x 656 Kc = 656 Kc

Cena za zasilku (vcetne dopravy a DPH): 4064 Kc

Provozovatelem obchodu je spolecnost:

Internet Mall, a.s.

Delnicka 12

170 00 Praha 7

už se těšim na řízečky,sem zvědavej,jaký budou:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...