Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi diky za nazory. Ale ja spis resim, proc ty starty jsou takove jake jsou viz.:

Plno-prazdna nadrz na to nema vliv. Navic je plastova... jak bylo napsano. Jde mi spise o podstatu, proc to tak divne jde po startu...

Jimmi

Odesláno

Startuj hned po zhasnutí kontrolky žhavení......nečekej na OK...není to třeba.......kromě toho dímení (není poznat jestli je to pára nebo nespálená nafta či olej)není na zvuku motoru když je zima nic divného.....je to diesel

[upravil dne 2-1-11 18:36 Přema]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj Borci, nejaky posun v tematu studeneho ranniho startovani 2,0HDi 16V 100kW?

Ja jsem si byl nechat prehrat ridici jednotku poslednim SW a opet zadna zmena.

Takze SW to taky neni...

[upravil dne 27/1/11 18:13 JimmivonStarsi]

Guest djrossta
Odesláno

Včera jsem sedl po týdnu do 407 2,0hdi startuju a nic.myslel jsem že mi zatuhla nafta v tom mrazu (-14 v noci) tak jsem to hodil do garáže něco co ji pomůže, nabil baterku a dnes to jdu kusit a nic.Jen to točí jak o závod ale auto ne a ne chytnut.

Může někdo poradit čim by to mohlo byt???:myslim

jinak minulej tejden Blansko - Viden letiště a zpět a jestě něco kolem baráku bez problemů zaparkuju a pak tohle :papa

Guest djrossta
Odesláno

garaž teplá, aditiva nedávám mam ještě 406 a ta chytla uplně bez problemu

Odesláno

Keď nepridávaš aditíva tak sa ti mohol upchať palivový filter parafínovými vločkami ktoré sa tvoria pri nízkych teplotách. Oprav ma ak sa mýlim ale tak sa mi zdá že 406-ka má vyhrievanie palivového filtra. Ďalšia príčina by mohli biť špatné žheviče.

Guest djrossta
Odesláno

a žhaviče jsou pod tim plastovym deklem kterej se sundava pěkně na prd jak sem kokal.trysky sou dobry ukazujpu skorem 99 procent

Odesláno

Vidím že si super diagnostik:D............od určitých otáček ukazujou pořád 99,84%......vstřiky se měří na volnoběh a na mírně zvýšené ot.

[upravil dne 2-2-11 19:48 Přema]

Guest djrossta
Odesláno

no ja to měřil jen při startovaní když to nechce jet.

Odesláno

Ahoj. Dnes jsem vyndal 4 žhavicí svíčky P 406 combi HDi 2.0 80 kW - 160 000km. Výsledek 3 ks v pr... 1ks celkem O.K. přesto i -20° to chytlo( 2krát jsem žhavil). Ale píšu kvůli něčemu jinému - v příručce\" Jak na to píšou\",že žhavicí svíčka má mít pouze malý odpor - méně než 1 ohm, což je debilita neb každá žhavicí svíčka má nějaké vinutí a čím je vinutí delší a lepší tím je větší odpor. Takže nová žhavička má cca 8 - 9 Ohmů, ty špatný okolo cca1.5 - 2ohm, ale špice žhaví, no a ty co nenaměříme nic ty jsou v .... Žhavičky jsem měl venku na stolici na proud i na odpor. Pozn. zlaté HDi a dobrá komprese. Dobrou.

Odesláno

Samozřejmě jenom na délce vinutí nezáleží. Odpor je dán materiálem, průřezem a samo délkou vinutí. Jinak ta hodnota kolem 1ohmu je odpovídající. Čím menší odpor vinutí svíčky, tím větší výkon(příkon) na žhavící svíčce. Pokud by byl odpor svíčky nějakých 9 ohmů, tak příkon na svíčku by byl nějakých směšných 16W. Když je odpor 1ohm, tak je příkon cca 144W (nominálních) a to už je docela rozdíl.

Odesláno

Ahoj Borci, nejaky posun v tematu studeneho ranniho startovani 2,0HDi 16V 100kW?

Ja jsem si byl nechat prehrat ridici jednotku poslednim SW a opet zadna zmena.

Takze SW to taky neni...

[upravil dne 27/1/11 18:13 JimmivonStarsi]

Tohle se mi podarilo zatim jen jednou. Start - kraval - a konec. Po druhem nastartovani OK. To jsem to ale privezl z bazaru.

Ted to stalo tyden na mrazu a naskocilo na prvni pokus OK. Predtim jsem vyjel nadrz a nabral znovu plnou. Predpokladam, ze to tedy bylo jen kvalitou nafty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...