PavelP123456 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Dobrý den chtěl bych se zeptat špatně mě to chytá ještě není pořádná zima a dlouho to točí než to chytne čím by to mohlo být v létě v pohodě chytne nato šup a jak začne trošku mrznout tak nechce naskočit dlouho to trvá a myslím še dost dávám naprdel baterce...........děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelP123456 Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 tak asi 15vteřin startuju,to nevím jak dluho ale byl jsem na přeměření a říkali že je dobrá a motor 2litrHDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ako staru baterku mas a premeral si ju? ona mozno uz ma po funuse a preto mizerne startuje v zime? nezmysel, to s baterkou nic nema... ak by mal baterku po funuse neotoci starterom. ak baterka starter pretoci tak urcite nieje po funuse ako dovod ze \"preto mu nenaskoci motor\"... co sa tyka problemu so startom, skor by som si nasiel niekoho v blizkosti aby ti to dal na dia, najlepsie rano ak sa da a zmeral hodnoty v akom stave mas palivovu sustavu, tlak v systeme, pripadne zhavice atd... inak je to take matanie stylu pokus omyl. skus viac krat otocit klucikom bez startovania aby sa niekolkokrat zapli zhavice. ak ti to natoci po cca 4-5 raze otocenia klucikom tak to vidim na ne... ale tiez je to len taka uvaha... [upravil dne 26/11/10 12:41 Marcel00] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelP123456 Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 tak jak je možný že v létě v pohodě to nastartuju a jen příjde zima mám problém s tím a žhavičky jsu nové ale filr to nevím kdy byl měněn a měl jsem to na dia a nic nezjistil tak já nevím čím by to mohlo být prosím poradte někdo coby to asik mohlo být jak začne být -10 tak mám strach abych nastartoval moc děkuju za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Žhavičky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelP123456 Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 žhavičky jsu nové tak jsi myslím že néééééé Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 vyskusaj co som ti poradil... inak nema cenu spekulovat. to dia by ti povedalo asi dost vela. mimochodom by ma zaujimalo kam zmizol prispevok od merlin99. To sa da prispevok aj zmazat ? edit... aha, uz som nasiel moznost zmazania spravy... v editacii. sory za [upravil dne 28/11/10 07:51 Marcel00] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingo2 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Přidáváš při tankování aditiva? Nebo tankuješ na značkových čerpačkách? Pokud ne,můžeš mít zanesenou palivovou soustavu,někde ti tam zůstává voda,zmrzne a ucpe ti přívod paliva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 ale jemu to nakoniec naskoci... ak by to mal zamrznute tak nenaskoci vobec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Už se to tu několikrát psalo, zkontrolovat palivové vedení, zda není někde netěsnost, byť nepatrná. 407 HDI nemá podávací palivovou pumpu v nádrži a tak palivo nasává vysokotlaké čerpadlo, které má v sobě integrováno podávací. Teď, když je zima, tak se všechny materiály smršťují a tak mohou ve spojích vzniknout netěsnosti a čerpadlu trvá déle než vyvine patřičný podtlak. Nehledě na to, že může i spadávat nafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafko Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ahojte, tak ako je zima aj mne tazsie startuje. Mne ale zase sem tam, nie vzdy pipne kontrolka vody v palivovom filtri. Som pred tyzdnom po kompletnej vymene filtrov a oleja, v celom filty som naftu odsal a vycistil ho. Je moznost problemu aj inde hoci hlasi tuto chybu? Je to len na dve sekundy ale vyskoci. Dik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Mě se loni stávalo, že při startování problikla kontrolka palivového filtru. Po čase jsem vůbec nenastartoval. Byla vybitá baterie. Myslím, že se to stává při abnormálním poklesu napětí při startování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafko Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dik Honzo, asi na tom nieco bude uz je to tretia zima co jazdim a este je to povodna a auto uz taha na siesty rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Nabil jsem tenkrát baterii a od té doby je zase pokoj. V zimě totiž jezdím krátké trasy a baterka dostává docela zabrat. Jinak tam mám pořád původní. Zkus jí nabít a uvidíš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 ja mam tiez povodnu (4roky) jazdim kratke trasy, nabijam 1x mesacne. Vrelo odporucam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelP123456 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Tak zítra vezu auto a nechám mu ho tam přes noc tak snad najde proč špatně startuje a děkuju za rady pak písnu jestli něco nejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmivonStarsi Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Tak zítra vezu auto a nechám mu ho tam přes noc tak snad najde proč špatně startuje a děkuju za rady pak písnu jestli něco nejde Tak to jsem zvedav! Protozr u me zadna zmena a neni uz co vymenit... :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmivonStarsi Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Nejaka zmena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelP123456 Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Tak dneska mě volal že asik baterka v čudu že když startuje tak na počítači se ukazuje málo proudu ale nechal jsem mu to tam ještě do zítra aby to bylo jistý a pak že by to mohli aj být vstřiky to se uvidí zítra jak startne ráno snad to pujde a bude v pohodě mimochodem kolik by to stálo ty vstřiky estli nevíte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Nový 12000,-Kč jeden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts