Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Startování

PavelP123456

Recommended Posts

Dobrý den chtěl bych se zeptat špatně mě to chytá ještě není pořádná zima a dlouho to točí než to chytne čím by to mohlo být v létě v pohodě chytne nato šup a jak začne trošku mrznout tak nechce naskočit dlouho to trvá a myslím še dost dávám naprdel baterce...........děkuju

ako staru baterku mas a premeral si ju? ona mozno uz ma po funuse a preto mizerne startuje v zime?

nezmysel, to s baterkou nic nema... ak by mal baterku po funuse neotoci starterom. ak baterka starter pretoci tak urcite nieje po funuse ako dovod ze \"preto mu nenaskoci motor\"...

co sa tyka problemu so startom, skor by som si nasiel niekoho v blizkosti aby ti to dal na dia, najlepsie rano ak sa da a zmeral hodnoty v akom stave mas palivovu sustavu, tlak v systeme, pripadne zhavice atd... inak je to take matanie stylu pokus omyl.

skus viac krat otocit klucikom bez startovania aby sa niekolkokrat zapli zhavice. ak ti to natoci po cca 4-5 raze otocenia klucikom tak to vidim na ne... ale tiez je to len taka uvaha...

[upravil dne 26/11/10 12:41 Marcel00]

tak jak je možný že v létě v pohodě to nastartuju a jen příjde zima mám problém s tím a žhavičky jsu nové ale filr to nevím kdy byl měněn a měl jsem to na dia a nic nezjistil tak já nevím čím by to mohlo být prosím poradte někdo coby to asik mohlo být jak začne být -10 tak mám strach abych nastartoval moc děkuju za rady

vyskusaj co som ti poradil... inak nema cenu spekulovat. to dia by ti povedalo asi dost vela.

mimochodom by ma zaujimalo kam zmizol prispevok od merlin99. To sa da prispevok aj zmazat ?

edit... aha, uz som nasiel moznost zmazania spravy... v editacii. sory za :xvul

[upravil dne 28/11/10 07:51 Marcel00]

Už se to tu několikrát psalo, zkontrolovat palivové vedení, zda není někde netěsnost, byť nepatrná. 407 HDI nemá podávací palivovou pumpu v nádrži a tak palivo nasává vysokotlaké čerpadlo, které má v sobě integrováno podávací. Teď, když je zima, tak se všechny materiály smršťují a tak mohou ve spojích vzniknout netěsnosti a čerpadlu trvá déle než vyvine patřičný podtlak. Nehledě na to, že může i spadávat nafta.

Ahojte, tak ako je zima aj mne tazsie startuje. Mne ale zase sem tam, nie vzdy pipne kontrolka vody v palivovom filtri. Som pred tyzdnom po kompletnej vymene filtrov a oleja, v celom filty som naftu odsal a vycistil ho. Je moznost problemu aj inde hoci hlasi tuto chybu? Je to len na dve sekundy ale vyskoci. Dik.

Tak dneska mě volal že asik baterka v čudu že když startuje tak na počítači se ukazuje málo proudu ale nechal jsem mu to tam ještě do zítra aby to bylo jistý a pak že by to mohli aj být vstřiky to se uvidí zítra jak startne ráno snad to pujde a bude v pohodě mimochodem kolik by to stálo ty vstřiky estli nevíte :(