Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nová 807 a pár dotazů

Recommended Posts

Odesláno

říkejte si co chcete,jestli se mýlím dobře,ale vždy jsem si to obhájil tímhle a policajti mě nechali...takže bud nevěděli a nebo mám pravdu...ale to je jedno,řekl jsem jenom svůj názor ;)

at si jezdí každej s koulí jak uzná za vhodné,já ji tam mám prostě kvůli tomu,aby mě chránila zadek a už párkrát se mi to vyplatilo

Odesláno

Spíš mě někdo uklidněte s tím jak píská a nebo hučí to topení. Mě jen píská. Nemůže to znamenat že to netopí?

Odesláno

Včera jsem si toho všimnul pořádně, když jedu tak to motor přehluší. Ale když zastavím a vypnu motor tak to slyším i uvnitř a dost a když vystoupím tak to slyším asi 15 metrů daleko. Dá se tedy nějak ověřit funkce topení?

Odesláno
říkejte si co chcete,jestli se mýlím dobře,ale vždy jsem si to obhájil tímhle a policajti mě nechali...takže bud nevěděli a nebo mám pravdu...ale to je jedno,řekl jsem jenom svůj názor ;)

at si jezdí každej s koulí jak uzná za vhodné,já ji tam mám prostě kvůli tomu,aby mě chránila zadek a už párkrát se mi to vyplatilo

http://w.rozhlas.cz/motozurnal/primalinka/_zprava/379496

Odesláno
Včera jsem si toho všimnul pořádně, když jedu tak to motor přehluší. Ale když zastavím a vypnu motor tak to slyším i uvnitř a dost a když vystoupím tak to slyším asi 15 metrů daleko. Dá se tedy nějak ověřit funkce topení?

Mě to taky trochu píská, když to běží. Dneska jsem to poslouchal. Jak ověřit, že běží? Asi když vypneš motor, tak ještě chvíki pod autem uslyšít jak topení hučí a píská.

Odesláno

Nehučí píská, jak prase. A tak zda prostě když píská tak že topí a ebo třeba jen startuje. Prostě potřebuji aby mě někdo řekl jak se to dá ověřit že to topí a třeba ne jen startuje.

Odesláno

Tak si nech udělat diagnostiku toho topení a nebo to jednodušše na místě natoč,přizvedni si třeba levou stranu auta a vlez si pod něj,nejjednodušší a nejrychlejší. Těžko něco radit ,když to nikdo neslyší.

Odesláno

Jasně, to běží, jen se mi jednalo, zda třeba někdo neřekne režim kdy hvízdá je startování a teprve když přestane hvízdat a začne hučet tak topí. Takhle jo, hvízdá a smrdí. Tak asi chodí. Asi to poznám teprve až nechám udělat ovládání a zapnu to při vypbutém motoru. Škoda věčná škoda že to není už udělané, to co se na nás valí za kalamitu mě vůbec netěší.

Odesláno

Jasne, to jste meli mit uz udelany, ja to dnes poradne vyzkousel, parada! Pul hodiny pred odjezdem sem topeni zapnul a prisel do krasne vytopenyho rozmrazenyho auta.

Odesláno

No jo to víš jako vždy pozdě. Škoda, že jsem to nestihl dřív. Stále jsem čekal, že se tu někdo vyskytne a nabídne to za méně peněz. hihihi

Odesláno

na kuzi - bud cisty vcely vosk z ty krabicky co se prodava na kazdy vystave - fakt dobra

- casteji a radeji pouzivam od Sonaxu primo na kuzi... jde to i na volant a neklouze... :D

naklon karoserie - to neni dobry - otazka jestli je to nakloneny vic v predu ci v zadu... podle toho bych se podival na pruziny a tlumice.

pokud ty budou v poho a auto nema znaky ze je po bouracce tak by to chtelo do servisu. pokud ty pruziny - vymenit... :D

Topeni piska a kdyz se k tomu prida zimni posyp silnic tak uz i smrdi... :D

ale jeste ze je... :D

Odesláno

Tak vítej v klubu, jestli máš auto nakloněný na stranu spolujezdce, tak je dobrý mu říct, ať vystoupí :D, jinak s tim topením, mě nic nepíská, ale jenom hučí, akorát když vypnu motor, tak zasmrdí nafta. :papa

Odesláno

Jináč taky přeji hodně km na novém vozítku. :papa

Běžte už někam s vaším přídavným topením:bacha :D Ale nééé, sranda, jenom Vám závidím.:o Bral bych přídavné topení. Včera jsem musel dávat dole z auta sníh a taky škrabat led a tak no. Ale zase za dobu co jsem odmetal, tak v autě už bylo celkem příjemně teplo (tak cca 5 min.).:P

[upravil dne 30/11/10 08:49 Tango C8]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem tu zas po dvou měsících.

Zatím najeto cca 1000 bez větších problémů.

Drobné závady odstraněny, už se těším na jaro abych ho mohl pořádně vygruntovat .

Akorát mi pořád vrtá hlavou to naklonění. Je to jen vzadu a ani ne o 2cm, ale je to znát.

Zkuste prosím někdo změřit kolik máte od disku k lemu blatníku.

Jo a začínám shánět koberečky a na moje provedení 2+2+2 jsem nikde nenašel.

Kdo to má, poradíte? (kromě origo Peu samo)

Dík

Odesláno

To se nikomu nechce ven? Zkuste mi někdo změřit ty vzdálenosti k blatníku, prosím.:papa

Odesláno

Nevím co tam chceš měřit,auto musí stát naprosto rovně bez náklonu na jedné či druhé straně.Zkoukni pera,jestli nemáš třeba prasklý v krajním závitě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...