Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pěkný to tam máte ... já jsem se dneska vracel ze školy, v 21:00 jsem byl na nádraží a zamrzlé auto, po sněhu ani památky, ale vše komplet zamrzlé nebylo příjemné.

PS: přezuto mám asi měsíc, jsem připraven. ;)

Odesláno
Furt vyhrožujou že bude sněžit, já si jak pitomec včera přezul kola a sníh furt nikde.... :D Akorát tu prší a je zima jako kr*va....

Zimáky nejsou jenom na sníh. Prší+zima = zimní gumy výhoda :papa

[upravil dne 25/11/10 07:26 Tango C8]

Odesláno

včera v Ostravě trochu poletovalo...tak z rána je vidět akorát sníh na autech...cesty a okolo čisté..(ale pro jistotu včera přezuto)

Odesláno
Doufám, že se ten bílej bordel ještě dlouho do prahy nedostane. Sice tu včera ráno něco lehce poletovalo, ale naštěstí se to neudrželo.

Ja doufam že něco napadne, alespoň tak jak minulý rok. Mám nové zimáky, tak se teším :aut. A taky mám jiné auto.:papa

Odesláno
Doufám, že se ten bílej bordel ještě dlouho do prahy nedostane.

Souhlasím a nejen do Prahy. Bílej sajrajt patří na hory, kde si ho jeho milovníci můžou užít dosytosti. V polohách pod 800 m. n. m. bych ho zakázal:aut

Odesláno

Jj v Praze zatim nic moc ale auto bylo rano zamrzly hezky :D .. docela haluz po 8 mesicich zase skrabat predni a zadni sklo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...