Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak teda nevím jakej koupit mobil chci aby to mělo tu vysouvací klávesu dotykový display a když už tak at o má navigaci a nějaký lepší foták tet jsme koukal na sony ericsson X10.

Odesláno

No Xperia X10 je super, ty bych se nebál, ale nemá vsouvací klavesnici a ta cena:o, ale jinak je to dost dobrej foun, jen ne tu mini, ta je tak malá až to není hezký

Za ty prachy možná jestlio by nebylo lepší jít do SAMSUNG Galaxy S i9000, lepší displej, novější Android a lepší zpracování, ale to už je pak na tobě co vybereš, dobrý budou oba

[upravil dne 25/11/10 17:11 Radek Hurvajz]

Odesláno

Urcite by som nokiu nezatracoval, ale je cas, kedy by sa mali prebrat ... Symbian som sam donedavna uzival, dakedy, ked nebol plni trh dotykovych smarthphonov, to bolo proste nieco ... Vtedy ste nemali na kazdom trhu WM, WP, Android ci IOS ... Vtedy to bolo proti beznemu \"hlupemu\" telefonu nieco ... Dnes uz je symbian mimo, je pomerne pomaly, slabe graficke rozhranie, zlozity a pouzivatelsky narocny ...

Pokial inteligentyn telefon, tak treba vybrat medzi Windows mobile, Windows Phone, Android, ci IOS ... Kazdy ma sve pro a proti, kazdy zastava neco jineho, tezko ty tu nekdo presne poradi, co bude tebe stacit nebo vyhovovat ...

Nokia je jeste dobra na, resp. perfektna na klasicke telefony, bez symbianu popripade rada E7 ...

N97 je peknej telefon, ale dotykovej display se neda rovnat s HTC,SAMSUNGOM ci APPLom uz duplom ... Takisto parametre HW ... Naopak vyhodu ma vo velmi dobrej hardwarovej klavesnici, ktora je velmi prijemna na pouzivanie ...

Radku - Galaxy S, co je na nem lepsi spracovaneho ? Je to samej plast ... Display paradni, funkcnost taky, ale spracovani a pouzite materialu, jak u low endu ...

Odesláno

Já čekal že budu jediný, komu vyhovuje stará N95.

Taky sem měl telefonů víc, ale tak ty mrtvoly staré snad nemá cenu hodnotit. Tak aspoň motorola a LG byly nejhorší telefony co jsem kdy měl. SE se mi vždycky protivily už od pohledu a hlavně s nimi mělo moc lidí co znám problém. Měl sem jenom pučený když mi zdechnul ten LG asi dva týdny a myslím nějaký K800i, občas se sám vypnul bez ohledu na nabití, zamrznul, rozpadal se v ruce. Velký favorit byl samsung D900i, na tu dobu všichni čuměli jaké má rozlišení displeje a já sem hlavně byl rád že mám tenký mobil, co netlačí v kapse jako předešlá Nokia 3410 (mimochodem velmi odolný mobil) nebo nokia N70. Jenže za půl roku samsung začal blbnout, baterka byla dost slabá a taky se občas objevilo vypínání samo od sebe. Tak ho nahradila nokia Nokia N73 s externím GPS modulem a moje nadšení bylo vlastně jen v navigaci. Telefon byl hodně pomalý i oproti N70 a trpěl zamrzáváním softwaru při práci. Sloužil mi ale přesto rok. Jako poslední jsem koupil N95 8GB, odbyla potřeba externího GPS modulu, ocenil jsem poměrně slušné fotky, výdrž baterie a taky rychlost oproti N73, kde trvalo i deset vteřin než se zapnul foťák nebo otevřela složka. Je ale pravda, že při posledním použití navigace (asi 3 týdny) sem si všimnul zhoršeného zvuku z repráčků. To ale za tři roky provozu to i v prašném prostředí považuju za normální. Nějak sem se moc a neužitečně rozepsal :roll

Pro mě po mojí několikaleté selekci, kdy sem se snažil mít co nejlepší telefon za nejnižší peníze (to nokia nikdy nebyla) nakonec stejně zvítězila nokia. Jen chvilku sem nechápal jak může stát nokia o tolik víc, než stejně vybavený telefon jiné značky.

Odesláno
Rozvrzanou nokii jsem měl několikrát, vždycky jsem si myslel že nokie udělala konešně pěknej telefon, ale vždycky jsem se pletl, takže šli docela rychle pryč

Dadadavid N95, jo to je ta co potřebuje asi tak 1x týdně nový repráky, protože začnou chraptět, ještě že je mam za 150kč kus:D:D:D

[upravil dne 24/11/10 21:49 Radek Hurvajz]

Ja osobne som s N95 max spokojný. Mám ho skoro 3 roky a všetko OK. Mám v ňom druhú kartu na O2. Služobný mám Omniu II, ktorá je super , ale ...

[upravil dne 25.11.2010 21:04 PEUGEOTIK307]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zatím nejlepší mobil, který jsem si pořídil, je bezesporu nokia N900. Operační systém Maemo mě uchvátil. Telefon mi vyhovuje na 99% (to 1% je za výdrž)

Odesláno

Abych nezakládal nové téma.. mám dotaz, nemáte někdo zkušenost s LG GD880 mini ? Dotedka sem měl 2 roky taky dotykovej LG a s ním spokojenost, ale hledám nástupce. C7 pěkny, ale cena je už mimo mě.:myslim

Odesláno

Taky mi rukama prošlo mnoho telefonů. Nakonec musím říct, že mi v šuplíku zbylo několikero SE. Ne proto, že by nechodily.. Ale po letech prostě sem tam už na něco bylo potřeba víc zatlačit a taky vypadaj hrozně, po všech peripetiích se mnou. Nyní elm. Výbojně vybavený klasický telefon. Naprostá pohodička. Druhý Xperie X1. HW klávecnice, dotyk WM 6.1. Nyní bych šel do X2, ale nevím, co by mi přinesla. Snad zajimavější design a WM 6.5 (v čemž nevidím podstatnou výhodu). Kolegové dostávaj nějaký nokie se symb. No fuj... něco hroznýho... To ovládání je fakt příšernost. Telefon s OS, kterej se dá nadupat, ale ovládat prakticky ne. SE mi neodešel ani jediný. Mám tam asi 4 v šuplíku. Máti tři... Někde bych je taky vyhrabal. Ty, co ji někdo neukradl. Za mě tedy SE. Musím ale doplnit jedno JPP (jednapanípovídala): SE prý v CZ končí, tak nevím... Firma už je brát nechce. Přitom kdo na mou radu dostal elma, tak je spokojenej a nemá problém.

[upravil dne 17.1.2011 03:00 Edison]

Odesláno

punkac> N900 je bezesporu super, má ale dvě nevýhody, z nihž je jedna katastrofální - tebou zmiňovaná výdrž a totální nezájem Nokie o Maemo. Podpora tudíž nula, aplikace nula, vývoj nula.

Odesláno
punkac> N900 je bezesporu super, má ale dvě nevýhody, z nihž je jedna katastrofální - tebou zmiňovaná výdrž a totální nezájem Nokie o Maemo. Podpora tudíž nula, aplikace nula, vývoj nula.

mno uživatelská podpora je obrovská, co na tom, že na to nokia kašle, aplikace, co potřebuju, někdo už udělal. Příkladem lepší aplikaci na geocaching na mobilu než je AGTL jsem neviděl. S tou baterkou je to asi takhle. Jsou dva typy uživatelů, jedněm stačí den, páč přes noc je mobil v nabíječce a ty vědí, že den to určitě vydrží a pak ti co, nenabíjejí jejich mobily třeba týden a pak když ho potřebují, mobil uděla tadadata a vypne se :D Můj kolega v práci toho je zářným příkladem, pak prosí o nabíječku kohokoliv v jeho okolí. takže asi tak. Když lovím poklady a předpokládá se větší odběr energie, tak se mi osvědčila 2000mAh solární dobíječka, doma samozřejmě ze sítě dobitá, v terénu sluncem se dobíjející.....;)

Odesláno

Haryk: 6700 classic jsem nedávno dostala. První dojmy po cca měsíci používání: Na pohled velmi hezký telefon, vlastním bronzový kus, je to z Ocele, člověk by předpokládal, že to něco vydrží, zatím tedy ano :-D. Docela blbě se mi píšou sms, ale je to o zvyku, kolegovy to třeba maximálně vyhovuje. Výhoda je, že v kapse se Ti určitě nemá šanci spustit menu atd. Dost se zapatlává displej, zadní sklíčko, které chrání foťák (nevím jak to napsat) už lehce vrže.. nejsem si vědoma, že bych s tím někde praštila, ale možné je všechno. Nemá to OS, což jsem preferovala, jednoduché ovládání jako všude jinde. Co mě však štve jsou funkce navíc.. za prvé jsem asi po týdnu zjistila, že si telefon sám stahuje nějaké aktualizace (času prý atd.) skrz net, vyřešili můj problém až v O2 prodejně, protože jsem za Boha nemohla najít, kde se to vypíná/zapíná. GPS..z ní jsem na větvi.. Než mi to zjistí aktuální polohu, trvá to až dvacet minut!! Z toho důvodu jsem šla řešit internet v mobilu (krom jiného jsem řešila to stahování), udělala jsem si nějaký ten tarif a změna žádná.. navíc se mi to po chvíli odpojí, chyba je zřejmě v nastavení, ale nikdo mi není schopen říct, co mám jak udělat. Nefunguje mi (zřejmě ze stejného důvodu) ani Opera mini.

Tohle budu muset vychytat, jinak jsem spokojená. Telefon reaguje rychle, má přehledné menu, které lze upravovat jak je libo, foťák taky není nejhorší.. má to nějaký ten senzor, že dvakrát poklepeš na zadní kryt a ukáže se Ti čas, funguje to ještě když ti někdo volá, poklepeš dvakrát, ztiší se to, ještě dvakrát a odmítneš hovor.. vůbec envím, k čemu to je, jednodušší je zmáčknout jedno tlačítko :-)

Baterie mi vydrží dva dny (pravda, dost to používám), takže ta je slabší. Záleží, co hledáš, tohle je prostě klasickej elegantní telefon, který sice něco umí, ale musí se to vychytat. Dobře padne do ruky. Jediné, co mi vyloženě vadí, je, že se to lehce opatlá (ten displej)

Odesláno

Opl405

cena c7 to je velká ale na mobil si nemužu zatím stěžovat telefon používámjako každej volání, sms, občas poslech hudby a net a bateka vydrří tak 2-3 dny když mám navygaci furt zaplou tak telefon drří tak 5-6 hodin. Fotky jsou pěkné akorát nevýhodou že to nemá když se přidrží tlačítko zaostření a pak když se domáčkne tak to vyfotí ale časem si na to člověk zvikne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...