Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Výběr mobilu jaká koupit

misacekk

Recommended Posts

dřív sem měnil mobil nejpozději po roce, teď mám necelé tři roky N95 8GB a nemám důvod měnit. Teda vlastně bral bych uplně stejný mobil jako N95 jenom v tenčím provedení, ale aby taky vydržel minimálně týden při mojem volání a psaní.

Nikdy jsem nechtěl dotykáč, ale trh mi v současné době mnoho klasiky nenabízí, nechal jsem se unést na Vlně, možná někdo namítne že system BADA se teprve rozjíždí, jenže mě Samsung S8500 Wave doslova nadchnul, kovový dotykový telefon,s SuperAmoled displejem, výdrží 3 dny bezproblemu, baterka 1500Mah, váha 119g, WiFi, přehrává AVI, nekomprimované, nahrává video v HD, ten sytem je dobrej, ale nebude ještě nějakej čas pro rejpaly, je to něco mezi Iphone a Androidem, na dotykový foun jsem si zvykl velice rychle a nějaká Nokia se symbianem se s nim nemuže rovnat, mě poskytuje vše co potřebuju.

Koukni na něj, třeba se chytiš taky:D

http://mobilenet.cz/recenze/clanek.php?id=r295&samsung-s8500-wave:-bada-v-rouse-berancim

Tak a ted do mě! :D

[upravil dne 24/11/10 21:40 Radek Hurvajz]

Rozvrzanou nokii jsem měl několikrát, vždycky jsem si myslel že nokie udělala konešně pěknej telefon, ale vždycky jsem se pletl, takže šli docela rychle pryč

Dadadavid N95, jo to je ta co potřebuje asi tak 1x týdně nový repráky, protože začnou chraptět, ještě že je mam za 150kč kus:D:D:D

[upravil dne 24/11/10 21:49 Radek Hurvajz]