koblih69 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 U nás firemní statistika úplně Nokie vyřadila ... bez ohledu na typ byly bohužel nejporuchovější. Poslední roky používám Samsung Omnia, Pro,II ... a zatím u nich hodlám zůstat. Manželka měla dlouho Čokoládu od LG, teď má Nokii 8600 Luna a musím říct, že přesto, že je to úplně jiná třída tak zlatý LG... Citovat
Péťa Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Já bych zase Nokii nechtěl ani zadarmo. Teda - zalíbila se mi E52, co mi zadarmo nabízel zaměstnavatel, ale po víkendu jsem ji s díky vrátil. Zdála se mi dobře zpracovaná (na Nokii dokonce výborně, ale měl jsem ji jen ten víkend a tak jsem ji nedokázal potrápit), ale display vůbec nereagoval na mé něžné dotyky a to jsem prostě neskousl. Ten Samsung S8500 Wave, co doporučuje Radek je dobrá volba. A hlavně SuperAmoled display Tě chytne a už nepustí. Nic kontrastnějšího jsem na mobilu ještě asi neviděl... Citovat
Dadadavid Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Rozvrzanou nokii jsem měl několikrát, vždycky jsem si myslel že nokie udělala konešně pěknej telefon, ale vždycky jsem se pletl, takže šli docela rychle pryč Dadadavid N95, jo to je ta co potřebuje asi tak 1x týdně nový repráky, protože začnou chraptět, ještě že je mam za 150kč kus:D:D:D [upravil dne 24/11/10 21:49 Radek Hurvajz] No tak to nemuzu souhlasit,pac segra ho ma myslim 3 roky a repra bez problemu,samozrejme to nesmis poustet naplno jinak mel jsem n72 potom n73 a nestezoval sjem si a byly to nej telefon,mel jsem sonyericsson k700i a to bylo hrozny...Nokia je nej,ale ta n72 byla nechutne pomala. Citovat
Přema Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 No myslím že nepotřebuji mít \"raketovou lod\" v mobilu , na to volání,sms,internet,foto a videa mi ta C6 bohatě a bohatě stačí a já nikdy žádné vážné problémy s nokií neměl........určo jsou i lepší telefony ale to jsou i snad lepší auta než Peugeot NE????? [upravil dne 24-11-10 22:16 Přema] Citovat
Přema Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Jasně ......a peugeot taky....:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Abych nezapoměl, S8500 Wave 1Ghz procesor a 512MB RAM:D Citovat
Dadadavid Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Abych nezapoměl, S8500 Wave 1Ghz procesor a 512MB RAM:D ten je dost dobrej na hry kamarad ho ma,ale je to proste dotyk,mel jsem 2x dotyk a proste ne-e,ale zalezi jak komu to vyhovuje Citovat
kujon106 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Já bych zase Nokii nechtěl ani zadarmo. Teda - zalíbila se mi E52, co mi zadarmo nabízel zaměstnavatel, ale po víkendu jsem ji s díky vrátil. Zdála se mi dobře zpracovaná (na Nokii dokonce výborně, ale měl jsem ji jen ten víkend a tak jsem ji nedokázal potrápit), ale display vůbec nereagoval na mé něžné dotyky a to jsem prostě neskousl. Ten Samsung S8500 Wave, co doporučuje Radek je dobrá volba. A hlavně SuperAmoled display Tě chytne a už nepustí. Nic kontrastnějšího jsem na mobilu ještě asi neviděl... Tak jestli to, že u E52 \"display vůbec nereagoval na mé něžné dotyky\" nebylo tím, že nemá dotykový display Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 No to bylo jistě tím, ale když jsi zvyklej na dotyk tak pak ťapeš po každym mobilu kterej se ti dostane do ruky, už se mi to stalo taky, a to mam Wave jen chvíli:D Citovat
Andreww Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Nejlepší Nokia byla 3310. Pak mě přestala zajímat. Přes Sony Ericsson a BenQ Siemens jsem se dostal k Samsungu a zůstal. Momentálně mám Samsung GT-S8000 JET a naprostá spokojenost. Citovat
Tango C8 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Taky se přikláním k názoru že nokii ne Žena měla nokii nedávno a potom co stratila pameťovku (byla na straně vtom kastlíku), tak jsme dali od nokie ruce pryč. Ja mám LG , žena taky LG a pohoda. Ale vybírat telefon v takové relaci jako jsou dotazované telefony, tak asi juknu taky na Sony ericsson (např. nějakou Xperií) - můj názor. Citovat
kujon106 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Já tu E52 měl asi týden a byl sem z toho značně nešťastnej. O různejch certifikátech se mi ještě dneska zdají noční můry Už to s Nokií není co to bývalo, symbian nemá dle mého nicmoc co nabídnout. A to ani ve verzi ^3 v N8. Někdy před týdnem sem si ale hrál s Omnií 7 od Samsungu (Windows Phone 7) a nevypadalo to zas tak špatně. Spousty věcí to ještě sice neumí, ale základ byl vcelku použitelnej. [upravil dne 25.11.10 09:37 kujon106] Citovat
CelticGirl Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Nejlepší byla 5110, kolegyně jí má dodnes.. A teď k věci.. záleží, co od mobilu chceš.. já chtěla vždycky novinky, abych byla \"o krok dál než soused\" jak se říká, z toho jsem naštěstí po pubertě vyrostla a dokud mi telefon nechcípne, tak ho prostě mám. Nejvíc spolehlivé byly v mém krátkém životě Nokie. Žádná porucha (ťuk ťuk), prom 3310, kterou jsem si tenkrát koupila v bazaru, abych ušetřila a za měsíc jsem si ji mohla koupit znovu, tentokráte však už novou, protože mi totálně odešla (skrytá vada zřejmě). Sony Ericsson mi odešly vždy po záruční době, měla jsem T610 a T630 a ubou odešlo to prostřední tlačítko, který spíš funguje jako joystick, takže je docela důležité. Samsung jsem měla vysouvací, mám dodnes, funguje, ale odchází nabíjení. Nyní slouží sestře jako záložák. V současné době mám Nokii 6500c a maximální spokojenost, už jí mám skoro tři roky. Jako služebák mám totálně chudou na výbavu Nokii 3110c, primitivní foťák, má však aspoň možnost přidání paměti. Naprosto jednoduchej mobil a vydrží mi tejden bez nabíječky, když ho nevyužívám, klidně i déle. Jelikož pro mě je hlavní měřítko momentálně hlavně výdrž, jsem s tím maximálně spokojená, když mi dojde baterka u mp3, využívám na přehrávání právě jej. Citovat
shark734 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 ja som mal vselico, motorolu-najhorsie, sony ericcson- kazove...asi 3x nokia a vsetky idu doteraz...aktualne mam asi 2,5 roka N 6120c a uz by to chcelo vymenu(nema wifi, GPS.....) ale ako tak pozeram ponuku operatorov tak nic moc tam nemaju....N C6 sa mi nepaci lebo je to 5800(brat ju ma 2 roky) s HW klavesnicou a tazka je jak hovado , pomala.... Citovat
brslen Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 co treba nejaky sony ericsson,mam k 850i a jsem spokojen. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Sony ericsson jsem chtěl, jenže ty ohnutý GREEN rohliky co ted dělají jsou strašný, jedině asi Xperia, ale ta je zase cenově někde mimo, a Xperii mini jsem měl v ruce a je to hrozně malý, displej i klavesnice [upravil dne 25/11/10 12:55 Radek Hurvajz] Citovat
brslen Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 proc ohnuty?Xperii ma kamos a je spokojeny,ale ta cena no... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Nevim proč, prostě jsou ty zada na novejch SE ohnutý, mě se to nelíbí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.