Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja ji mam po delce taky a nekde jsem cetl, ze nejmensi deformacni zona je 30 cm, tak jsem to zkusmo zmeril a je to tak tak :), co je ale horsi, nadrz zakryva stitek s VINem a pri evidencni kontrole pri prepisu delali ofuky, tak nevim co reknou pri technicke.

Jestli bude muset nadrz ven, nebo mam prehodit stitek jinam.

Odesláno
Napsán autorem Peta

Vzhledem k tomu, že na tu montáž zde veřejně nadávám, tak to na mé přání nebylo :D

Takhle to auto bylo dovezeno z Holandska. LPG mám zapsané v techničáku, tak se domnívám, že to je legální. Na STK jsem s tím zatím nebyl.

Bud v klidu, melo by to bejt v pohode, na jednom holanďanu jsem to uz videl, ted si ale nejsem jistej, co to bylo. Buď Laguna kombi nebo myslim dokonce Opel Vectra kombi. Asi to tak do nekterejch kombiku davaj. (nebo davali).

[Editován dne 21/12/04 Petr X]

Odesláno

Jak tak koukám, na tu fotku, tak dobře zabitej kufr u kombíka. Zlatá nafta, tohle mi domů nesmí. Možná toroid bych ještě tak nějak snesl, pokud by tam šla nějak nasoukat i rezerva (aspoň nouzová).

Odesláno

Ja asi pujdu do ty toroidni, preci jen ta rezerva, zvlast ta malinka noouzova ve 406, je skladnejsi a mobilnejsi nez prisroubovana nadrz :)) ale asi bude mit mensi objem :(

Odesláno

Než jsem koupil 406tku, měl jsem 309 1.9D. Při nákupu nového auta jsem velmi zvažoval, jestli zase ropáka, nebo něco jiného. Najezdím jen cca 25000 km ročně (tímhle soukromým autem, firemní nepočítám) a při dnešních cenách mám dojem, že se ropa už nevyplácí. Ještě před 309 jsem měl Škodovičku 120 na LPG a byl jsem s ní moc spokojený (jenže to ještě byl u čerpaček kvalitní, čistý a levný plyn :D) a tak jsem šel do LPG.

Toroidní nádrž je sice pěkná, ale malinká. Už takhle musím každý týden k čerpačce a že by to muselo být dvakrát týdně - děkuji, na to jsem moc línej a mám málo času. Navíc stejně někde musí být rezerva.

Takhle se mi do kufru vejde i tak hodně a co ne, řeším károu za autem :D:D

Tak nevím, je to ještě o servisu, nebo o pokecu ;)

:D:papa

Odesláno

A 406 má kastlík na rezervu nebo má rezervu taky pod autem? Já jsem o LPG uvažoval do 306 combi, který bych si rád koupil příští rok, ale ta má rezervu pod autem a kufr se mi nechce nádrží zaplácnout :(

Odesláno
Napsán autorem Peta

Než jsem koupil 406tku, .... Navíc stejně někde musí být rezerva.

Takhle se mi do kufru vejde i tak hodně a co ne, řeším károu za autem

Jojo, presne taaakkk ....

To Driver: 406 ma rezervu v kufru, ne pod autem. Aspon teda ta moje :D

[Editován dne 21/12/04 Petr X]

Odesláno
Napsán autorem Driver

A 406 má kastlík na rezervu nebo má rezervu taky pod autem?

Rezerva je v kufru a kvůli nádrži se hůř vyndává. Ale to by nebyl Tvůj problém.

Ještě jeden příběh ;) : Když jsem hledal nové auto, byl jsem se také podívat na 406tku sedan s toroidní nádrží. Když jsem otevřel kufr, tak jsem nevěděl, jestli mám brečet nebo se smát - tak malinká díra :D:D:D:D a ještě navíc zapláclá rezervou (nebylo tam jen dojezdové kolo, ale plnohodnotná rezerva). Bohužel foto nemám.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdarec... procitam a procitam, protoze stavajici drasticky vzestup cen benalu me donutily realne premyslet o porizeni plynu do auta. Cetl jsem tu uz hodne, ale presto mam par dotazu:

- kolik ma objem toroidni nadrz misto rezervy v 406 sedan ?

- jakou znacku ( respektive jaky \"reseni\" ) LPG byste mi doporucili ? ( rocne cca 30.000km )

- jakou firmu na nakup \"setu\" a jakou firmu na montaz byste m i doporucili ? ( idealne Praha )

- kolik penez si mam pripravit ?

- jaky penize ( konkretne ) si mam pripravit na nadstandartni investice ( krom tankovani plynu ) a co to vsechno obnasi ? ( ctu svicky, trysky, revize... chci mit jasnej prehled )

Diky moc...

Odesláno

Má 405 kombi. Montáž jsem si nechal dělat v Poděbradech a se 60L bandou kulatou napříč kufrem jsem zaplatil se vším (plná nádrž a nové svíčky) 17.910,-kč ovšem mělo to i své mouchy... Ale stejná montáž v Praze by vyšla na 25.000,-kč což je k**va rozdíl. Možná bych doporučil zeptat se na montáž u PB klubu. Tam nabízeli taky slušnou cenu. Ale též záleží na tom o jaké auto a motor jde. Já mám 1,9 jednobod. Takže v podstatě stejná montáž jako třeba filcka... A vo tom to je... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...