Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Postřikej to WD sprejem a pujde to dolů, pak to jen umej a přelešti

WD je na rozpuštění lepidla uplně super, a jestli je to paiprova nalepka tak to pujde skoro samo

[upravil dne 20/11/10 18:32 Radek Hurvajz]

Odesláno

Fén pomůže, ale může změnkout lak a proškrábnout se, si myslím. :myslim Já sundával samolepky vařící vodou z rychlovarné konvice. Vymáchal jsem houbu ve vařící vodě a pak ji nechal přitisknutou na autě a po nějaké minutce jsem začal nehtem odlupovat samolepky. Sice se samolepka trhala po částech, ale zmizely mi z auta všechny, co tam neměly zůstávat. :)

Odesláno

Vařící vody bych se bál - zbytečně trpí lak. Fén je podle mě v pohodě a na zbytky lepidla je opravdu výborné zmíněné WD. Jinak profíci v reklamkách používají spec. přípravky třeba od KATUNu které jsou daleko lepší, ale tohle má doma skoro každý a stačí to.

Odesláno

Fénem nahřeješ a sundáš. Pak ale často zbude lepidlo a to se příjemně sundá tím WD. Dá se použít i benzín, ale to přece jen není tak šetrné pro lak. Čsité místo pak pěkně přelešti třeba Tempem a pěkně doširoka trochu to skryje rozdíl odstínu pod samolepkou protože okolo to bývá vyšisovanější.

Odesláno

Já se vařící vody nebál a s lakem to nic neudělalo. Je pravda, že pod samolepkami byla tmavší barva, ale neni to nijak výrazné, takže jsem to nechal bejt. Takže vody se nebát, funguje to dobře a nijak to neškodí. ;)

Odesláno

kamos automechanik ma sprej na odstranovanie tesneni riadna zieravina ,raz sme s tym davali dole lepidlo s bocnych gumenych list pripravovali sme auto na striekanie islo to jak po masle ale aj s povrchovym lakom tak ked sa naserem tak to dam dole tym:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...