Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ahoj dodělal sem si senzor deště,aktivoval na Dia a nic až na to teda že když dám páčku do polohy auto tak se mi senzor rosvítí ale stírá furt stejně ciklovaně. furt slyšim v levo u pojistkové skříně cvakat nějaké relé když se stěrač zapne a vypne. nejsem elektrikář ale nevíte nemá se tam vyměnit nějaké časové relé za jiné? přikládám schéma podle kterého sem to zapojoval. 1drát BSI,2drát + 3 drát - jo a elektřina mi do toho jde a v bsi je to taky dobře zapojený.spíš si myslim něco okolo toho cvakání.prosím za rady a skušenosti.nikdy sem senzor v autě neměl [upravil dne 10/11/10 19:57 Chozeluizskuner] Citovat
jakstone406 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ahoj. Podobný problém - někdy si sensor (stěrače) dělá co chce. Dík za radu. To relátko, když cvaká je asi v pořádku. Zadní stěrač (relé) na combi taky cvaká. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 takže když bude pršet hodně tak to tam bude cvakat jak diví? to se mi nezdá.nrví někdo? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Nebo kdo se v tom vyzná aspon popsat to co nejni popsaný na tom obrázku.1,2,3 Citovat
MJSytic Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 No a co takhle zkusit nasimulovat déšť? Třeba pomocí hadice, rozprašovače, flašky ... U mě to teda funguje, tak to zkus taky:o Třeba se zadaří :aut Jinak mám starej model a relátko při auto stírání cvaká taky;) Ale když prší hodně, tak se pak zapnou na pomalejší chod a když prší hodně moc, tak na rychlejší a to už samo relé necvaká [upravil dne 10.11.10 21:57 MJSytic] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 No a co takhle zkusit nasimulovat déšť? Třeba pomocí hadice, rozprašovače, flašky ... U mě to teda funguje, tak to zkus taky:o Třeba se zadaří :aut Jinak mám starej model a relátko při auto stírání cvaká taky;) Ale když prší hodně, tak se pak zapnou na pomalejší chod a když prší hodně moc, tak na rychlejší a to už samo relé necvaká [upravil dne 10.11.10 21:57 MJSytic] skoušel sem nasimulovat pomalu i padání trakařů a furt běží cyklovač... nevite nekdo co znamenaj ty věci označené číslem? Citovat
jakstone406 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 No, když chč... prší hodně, tak to relátko neslyším,ale zdá se mi,že ten sensor se někdy nepřízpůsobuje intenzitě deště,ale to je jen můj náhled. Ale tím jsme odbočili od elektriky, promiň. Vaše zkušenosti? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Co ten gelový polštařek, máš ho v pořádku?? On když je použitý a špatně sedí tak to pak nechodí, je lepší tam dát nový gel Citovat
koblih69 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Narazil jsem jen na jeden problém se senzorem - používám takovej ten \"Anti-Rain\", funguje super, ale pokud si nedám pozor a namatlám tím i sklo nad senzorem mám problém. Voda se shlukuje a stírá to hůř. Stačí to místo očistit třeba lihem a je to OK. Citovat
jakstone406 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ahoj - prosím o bližší info nevím , neznám - díky! Gelový polštářek. [upravil dne 10/11/10 22:21 jakstone406] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Mezi senzorem a sklem je gel který zajistí přilnutí ke sklu a tím i spravnou detekci kapek na skle Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Mezi senzorem a sklem je gel který zajistí přilnutí ke sklu a tím i spravnou detekci kapek na skle Tak to sem dement.já je vyhodil daj se někde zehnat? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Nooo a jsme doma, stav se v autoskle někde, mohli by to tam mít Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Nooo a jsme doma, stav se v autoskle někde, mohli by to tam mít Tak já myslel že je to tam aby se nepošrabala ta optika tak to sem zabil.ale stejnak nevim jestli to pak bude makat jak má když to stírá furt jako předtim.... Citovat
jakstone406 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 No, měl jsem výměnu předního skla, takže se zeptám. Díky za radu. Čau. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 No, měl jsem výměnu předního skla, takže se zeptám. Díky za radu. Čau. mě taky měnili ale říkám..senzor nepřidělávejte budu dodělávat.. tak mi ho tam nedali a mě jeden ten gel vypadl tak sem vyndal i druhej.takže zejtra skusim do autoskla pač sem tam při výměně skla nechal i senzor starej tak at me ne*erou ale stejnak to by mi snad nestíralo vubec ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ne ne, pokud to nema detekci tak to stírá v pravidelným intervalu Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ne ne, pokud to nema detekci tak to stírá v pravidelným intervalu no jestli to tak bude a fakt mi to bude fungovat...tak už nikdy nevyhodim ani obal od žvejkaček tak doufám že v k+m budou hodný když sem jim tam starej senzor nechal... zejtra dám vědět ale každopádně díky ti.už se nemůžu dočkat až to pofaká pic (ted můžu konečnš jít v klidu spát) Citovat
MJSytic Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Tak pro příště doporuču nejdřív pročíst fórum a pak dodělávat a montovat:aut Ušetříš si spoustu nervů Ale přiznávám, že taky často využívám metodu pokus/omyl:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.