Dadadavid Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Zdravim,slysel jsem tak bokem ze se davaji nejaka aditiva do nafty,ja se nikdy o naftove motory moc nezajimal tak nevim k cemu to je..snizuje to nejak opotrebeni motoru?emise??Díky za odpovedi Citovat
kobra Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Tak například VIF SUPER..... Zimní multifunkční přísada do motorové nafty VIF Super diesel aditiv s protikorozním účinkem, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Udržuje nízkou spotřebu paliva a zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období. Vhodný pro všechny naftové motory, zvláště s vysokotlakým vstřikováním Common rail , PD, VP44, TDI, HDI, JTD, CDI, TDCi, CDTi, dCi. Současně chrání Váš motor před negativními účinky biosložky. Vítěz testu dodatečných aditiv do nafty provedeného prestižním čtvrtletníkem AUTODIESEL: http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf http://www.petrol.cz/magazin/pm012008/produkty1_08.pdf Charakteristika a použití: Ø Zimní multifunkční je přísada do motorové nafty s protikorozním účinkem, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Ø Dokonale chrání palivové čerpadlo před poškozením, udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Ø Prodlužuje životnost palivového systému. Ø Udržuje nízkou spotřebu paliva a zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období. Ø Obsahuje tzv. depresant, který snižuje bod tuhnutí a filtrovatelnost nafty při nízkých teplotách až o 5°C. Ø Zabraňuje shlukovatelnosti a vylučování parafínu a tím ucpávání palivového filtru. Ø Protipěnivostní funkce přísady potlačuje pěnění paliva v celém palivovém systému. Doporučené dávkování a návod použití: Ø Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním. http://www.vasoil.cz/katalog/aditiva-do-nafty-a-benzinu/ Je to ne delší debatu, ale v podstatě dáváš do paliva to, co tam není v prodejní síti jako standart. U značkových pump je to možná zbytečný, u paliva neznačkového a neznámeho původu bych do toho asi šel. Neznám nikoho , kdo by si tím ublížil. Spousta lidí to na pumpách leje do nádrží před tankováním a mají různá auta. Pokud parkuješ pod širým nebem a jezdíš krátké trasy převážně se studeným motorem , tak bych do toho šel. [upravil dne 6/11/10 10:25 kobra] Citovat
Dadadavid Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Tak například VIF SUPER..... Zimní multifunkční přísada do motorové nafty VIF Super diesel aditiv s protikorozním účinkem, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Udržuje nízkou spotřebu paliva a zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období. Vhodný pro všechny naftové motory, zvláště s vysokotlakým vstřikováním Common rail , PD, VP44, TDI, HDI, JTD, CDI, TDCi, CDTi, dCi. Současně chrání Váš motor před negativními účinky biosložky. Vítěz testu dodatečných aditiv do nafty provedeného prestižním čtvrtletníkem AUTODIESEL: http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf http://www.petrol.cz/magazin/pm012008/produkty1_08.pdf Charakteristika a použití: Ø Zimní multifunkční je přísada do motorové nafty s protikorozním účinkem, která udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Ø Dokonale chrání palivové čerpadlo před poškozením, udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Ø Prodlužuje životnost palivového systému. Ø Udržuje nízkou spotřebu paliva a zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období. Ø Obsahuje tzv. depresant, který snižuje bod tuhnutí a filtrovatelnost nafty při nízkých teplotách až o 5°C. Ø Zabraňuje shlukovatelnosti a vylučování parafínu a tím ucpávání palivového filtru. Ø Protipěnivostní funkce přísady potlačuje pěnění paliva v celém palivovém systému. Doporučené dávkování a návod použití: Ø Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním. http://www.vasoil.cz/katalog/aditiva-do-nafty-a-benzinu/ Je to ne delší debatu, ale v podstatě dáváš do paliva to, co tam není v prodejní síti jako standart. U značkových pump je to možná zbytečný, u paliva neznačkového a neznámeho původu bych do toho asi šel. Neznám nikoho , kdo by si tím ublížil. Spousta lidí to na pumpách leje do nádrží před tankováním a mají různá auta. Pokud parkuješ pod širým nebem a jezdíš krátké trasy převážně se studeným motorem , tak bych do toho šel. [upravil dne 6/11/10 10:25 kobra] Tak dík,to jsem chtel vedet,ted vim ze do toho pujdu protoze jezdim kratke trasy. Citovat
foxo Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 cez leto pouzivam VIF SDA letni, ale nepozorujem nejake zmeny. V zime pouzivam VIF SDA zimny, a tam uz je to poznat, ze to neco v tom motore robi, samozrejme v pozitivnem slova zmysle... Citovat
h4wk3y Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Leju taky VIF... Nevim, jestli to neco dela, ale i kdyby mi to prodlouzilo vydrz motoru o par tisic, tak se to vyplati. Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Dávají se hlavně proto, že u nás prodávaná nafta je zpravidla mizerná, a to i na tzv. značkových pumpách. Ideální by bylo, kdyby se dávat nemusely, ale to by člověk musel bydlet o poznání západněji. Resp. u nás je taky dávat nemusíš, ale snadno se můžeš dočkat nepříjemného překvapení... Citovat
Martin 1981 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ja som teraz dal prvy krat vif zimny a zda sa mi ze motor ide tichsie Citovat
godzila.01 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Vesměs tam poznáš ativiva od každého lepšího výrobce.... VIF mi nic neříká, nikdy jsem ho nezkoušel a znám jen tady z klubu, ale třeba s aditivi a přísadami LIQOU MOLY a CYCLO mám dobré zkušenosti... Citovat
MilanF1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Já dávám VIF pořád a když mi táta natankoval Vervu + VIF (nevěděl jsem o tom), tak jsem mu říkal, že to auto jede o trochu lépe, turbo slyším od 1400 otáček ... myslel jsem si, že to bylo teplotou okolo 15°C (že to sálo chladnější vzduch než v létě). On mi opáčil, mám nádrž plnou Vervy. Takže za mě ano. Citovat
Qcko Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 VIF bolo prve co som autu kupil, lejem ho stale, teraz prechadzam na zimny VIF:papa Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Tohle téma je nesmrtelný, vždycky vyplave :-D, Leju VIF do všeho. Tankuju obvykle OMV nebo Agip, případně Shell. Vzhledem k tomu, že mám s petrolejáři něco málo pracovně do činění tak doporučuju lejt i všem ostatním Citovat
MilanF1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Jen ještě doplním, proč jsem rozpisoval to, kdo mi tankoval. Někdo by mohl říci, že to je placebo efekt, u mě opravdu ne. PS: s autem jezdím v 80% případů v otáčkách 1500-2000, vůbec to nehoním, ale při citlivé práci s plynem jsem to poznal. Zda se zvýšil výkon při akceleraci 0-100, to fakt netuším, nikdy jsem to neměřil . Citovat
foxo Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 jediny relevantny dukaz, ze to VIF SDA zimny nejak pomaha je ten, ze to vzdy chytne skur, nez bez neho a ma to trosicku tichsi zvuk. Bohuzel zvyseni vykonu sem nepostrehel, ackoli si to aspon namlouvam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.