lkr@cbox.cz Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 Dejte si bacha na pojistovnu KOOPERATIVA!!! Kdyby se nekdo rozhodoval u koho si zridit pojisteni na auto, nedavejte si to u KOOPERATIVY, jsou to nejvetsi hajzlove jaci muzou byt!!! A taky nejdrazsi! Bezte treba k pojistovne GENERALI, je levna a da se s nima mluvit! KOOPERATIVA odmita vracet preplatky pri zruseni pojistky, napr. pri prodeji auta.... Poslete to dal a reknete kazdemu! Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Nechci se jich zastavat, ale me preplatek vratili (ukradli mi starou 309tku, tak jsem ji odhlasil a pojistaovna mi penize poslala slozenkou a docela rychle). To nic nemeni na tom, ze to jsou svine Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Nevratili nic a pry ani nevrati Citovat
Péťa Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 To jsou fakt hajzlove! Ale myslim, ze to si nemuzou dovolit. Jestli Ti to pomuze, zkusim najit doklady o tom, ze mi to vratili (snad je mam), naskenuji je a poslu, at se muzes ohanet tim, ze v Nachode preplatek vratit umi. :papa Citovat
Gotrek Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 Když jsem prodal svoji Schade a koupil mazlíka co mám teď tak mi přeplatek taky bez problému vrátili... Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 11. leden 2005 Autor Odesláno 11. leden 2005 Tak jsem zjistil, proc to nevratily. Pry kvuli tomu, ze sem pred dvuma rokama tukl jakousi skodovku. Tenkrat to byla skoda asi za 3000. Podle nejakeho zakona udajne nemusi vracet preplatek bez ohledu na to kdy se ta nehoda stala!!! S nema se fakt neda domluvit. Vyresil jsem to tim, ze kazdemu doporucim jinou pojistovnu a sam jsem si pojistil nove auto taky u jine!!! Citovat
Garfield Odesláno 20. leden 2005 Odesláno 20. leden 2005 Tak mám taky čerstvý zážitek s Kooperativou. Všechna tři auta jsem měl původně pojištěná - jde o povinné ručení - u Pojiš?ovny České spořitelny. Pak celý ten pojistný kmen od ČS odkoupila Kooperativa, a tak jsem se stal zákazníkem Kooperativy. A teď v lednu jsem se nestačil divit! Pojistné mi narostlo skoro o třetinu. Mám platit výrazně víc než jiní zákazníci Kooperativy, a to jen z toho důvodu, že jsem se stal jejich zákazníkem jiným způsobem, tedy tím, že oni od Poj. ČS koupili mé pojistky! Například u naftové 205-ky 1.8 činí základní pojistné (bez bonusu) na rok 2005 Kč 6964. Ostatní zákazníci Kooperativy platí základ Kč 5596. A to za stejný (50 mln) limit plnění. Včera jsem se byl v Kooperativě osobně dotázat, jak k tomu přijdu, že mi to připadá neseriózní, když jeden zákazník platí za stejné služby víc než jiný. Bylo mi pánem řečeno, že neseriózní jsem já, když jsem si už od začátku, před lety, nesjednal povinné ručení u nich, ale u Poj. ČS, a že si za to tedy můžu sám. Jak úžasné... Citovat
Guest MilaS Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Já jsem měl u Kooperativy Astru 1.4, a měl jsem povinné i havarijní, jmenovalo se to Populár (ten typ pojistky). Zrušil jsem ho po prodeji auta. Asi za měsíc mi přišla složenka, neprve na povinné a potom na havarijní. Tak jsem tam zavolal a zjistil jsem, že ještě nic nezrušili! Tak jsem sedl k telefonu a dovolal se až na generální ředitelství a teprve potom mi slíbili (když jsem jim to všechno znovu nahlásil) že to teda zrušejí a že mi vrátí pojistku. Tak uvidíme. Ale ještě jsem přitom zjistil jednu hroznou věc - já mám bezškodní průběh, bonus 40% a tak mi bylo divný, že mám platit za 1.4 obsah povinné ručení 4.800 Kč, když už teda ten bonus mám . Bylo mi řečeno, že pojistka POPULÁR, která už neexistuje, má základní sazu pro obsah 1.350 - 1850 ccm 9.400 Kč!. Dokud ten typ nezruším, tak přestože neexistuje, musím podle něj platit (ale nikomu to neřekli, tchán a celá rodina to mají nebo vlastně měli taky. Kdybych to prý zrušil a nechal si udělat nový typ pojistky - např. STANDARD, tak bych měl základ 5.500 Kč!. No to je síla :mad: Navíc přestali pojiš?ovat skla u starších aut, jenom prý u nových. Tak jsem rozhodil sítě a jdu asi k český, protože skla pojiš?ujou za 500 Kč bez spoluúčasti bez ohledu na hodnotu opravy (já mám deš?ový senzor), akorát oprava musí být provedena ve značkovém servise (no, to je mi ostatně fuk) Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Vidim, ze s Kooperativou same lepsi zkusenosti!!! Citovat
Netopýrka Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Já se v práci starám o všechna služební auta. Pojištění jsme měli u České, Allianz a Kooperativy...a bohužel musím konstatovat, že zkušenosti s první a třetí jsou celkem tragické...1. 3. to byly dva roky, co jsme prodali služební Tranzit - dodnes nemáme vypořádány přeplatky na pojištění s Českou. Mám pocit, že i kdyby to vrátili, už to nezaplatí ani to poštovné a telefony, co jsem promrhala v komunikaci s jejich skvělou brněnskou centrálou (pro zajímavost, smlouvu s námi uzavřela Rychnovská pobočka (auto pořízeno kdesi tam), my sídlíme v Praze, a vše jsme vyřizovali s Brnem. Do dneška nevyřešeno, ale aspoň se mi podařilo JIŽ ZA ROK po prodeji zastavit příliv složenek a upomínek na naší adresu, protože si naší pojistku po oznámení prodeje zřejmě nezrušili... Kooperativa je kapitola sama pro sebe. Nejenže papírování je na dlouhé lokte a o likvidaci pojistných událostí ani nemluvím, ale ještě mě na přelomu roku vytočili s tím připojištěním čelního skla...ale to je na dlouhé vyprávění...bohužel, Auto Došek v Mělníku nabízí při prodeji pojištění u Kooperativy, a ač jsem šéfa výslovně prosila, aby to vzal kdekoli jinde, tak to tam při koupi podškrábl...jak debilní smlouvu podepsal zjistil až když prdlo na nové 307ce prvně čelní sklo a on zjistil, že si nezaplatil připojištění a šlo to celé z firemních peněz....jednoznačně nejlepší zkušenosti mám s pojiš?ovnou Allianz - při telefonické domluvě se vždycky přesně dozvím vše, co potřebuju, když pak dojdu na pobočku, tyto informace stále platí, vše vyřídím rychle, peníze poslali zatím vždy do týdne. Platíme si to jejich Allianz komplexní autopojištění, spolu s povinným to není cenově žádná hrůza a maximální spokojenost se službami. Citovat
Netopýrka Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Btw. známý měl doposud vše pojištěno u UNIQA pojiš?ovny a taky si vůbec nestěžoval, zvláš? pro dražší nová auta jsou údajně zajímavý pojistitel... Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 Doufam, ze KOOPERATIVE ubyde co nejvic zakazniku, at se jim tech mych 5 tisic pekne prodrazi !!! Citovat
Petr605 Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Mám povinný ručení u pojiš?ovny UNIQA a musím říct, že je to výrazně levnější než u KOOPERATIVY, kde jsem měl pojistku do předtím. Jednání se zákazníkem v KOO je taky kapitola sama pro sebe. Vyřizovali pojistnou událost (byl jsem viník), škoda méně než 20 tisíc, nedostal jsem jediný řádek o výši částky, kterou za mě zaplatili, ale když přišel čas, dostal jsem novou smlouvu, kde byl malus 50%! Tak jsem utekl, dokud to šlo bez převodu malusu. Já bych i bral nějakej malus, ale 50% bez jedinýho slova? Ani mě tak nenas.ala ta výše, ale to, že to považujou za normální to prostě poslat bez jedinýho slova vysvětlení... Citovat
chechet Odesláno 16. listopad 2005 Odesláno 16. listopad 2005 106 jsem mel pojistenou u kooperativy a nebyl problem resp. nebyla nehoda. po zruseni pojistky me normalne vratili preplatek 35,- Kc :D s 306 jsem u nich zustal kvuli te novince, ze v ramci povinneho bruceni je zaroven moje auto pojisteno proti zivelnym udalostem. Citovat
jimmy.206 Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 to já mam zas hroznej zážitek s Allianz, taková neochota a neserioznost, hrůza: měl jsem spor?ák a při nehodě, kdy mi chlap nedal přednost (jeho vina), jsem o něj přišel a to jen kvůli tomu, že byl trochu bouchlej (odhad škody na 60 tis.) - odtah do servisu - allianz to prej zaplatí jenže po 14 dnech mi volali ze servisu že oprava nebude že to pojiš?ovna stopla - uzavřeli to jako totálku (auto jsem kupoval necelej rok před tim za 200tis) ale mě nic neřekli, po urgencích a dohadování je to prej nezajímá že chci opravovat a že mi pošlou 60tis a cena zbytku je 45. nakonec jsem z nich vytáhnul o něco víc ale stejně mě to stálo přes 100tis, protože to za 45 nikdo nekoupí. NIKDY VÍC ALLIANZ !!! Citovat
Jirkap Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Až někdy uzavřou pojistnou událost na mém autě co mám na leasing, tak ten příběh tady napíšu a taky to kolik jsem prodělal.... Pojištovna kooperativa Citovat
pedros123 Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 zdravim mam take dobre zkusenosti ale z ceskou pojistovnou v polovine prosince sem odhlasoval auto,tak cekam na preplatek od povinka,v unoru prisla slozenka,jenze ne na preplatek ale na zaplaceni dalsi castky,tak sem tam na ne sel a do dvou tydnu me prisel preplatek,ale jeste doted nemam,nejaky vypis ci co o bonusech(nove auto u generali),a to uz je konec brezna,ale ted jsme to nejak resili ty bonusy primo pres generali tak uvidime. Jen jednu vec jeste na to povinko byla od generali jakasi akce na benzin za 500 (nevim jestli jeste je),vsechno se zdalo byt dobre,benzin sem si vzal a pak zacali chodit vypisy z uctu od jakysi HVB Bank,tak sem se dostaval do minusů,zkracene to dopadlo tak ze minusovou polozku sem musel doplatit,anavic kdyby se me podarilo ztratil nebo vyhodit tu kartu (rec pojistovaka generali-vybrat si 500 a pak klidne kartu vyhodit) tak bych musel dat 1500 za blokaci,tak to uz by se pak tech petset celkem nevyplatilo. Jednoduse receno pojistovny a banky jsou pekny k..vy !!! ale asi jak ktery Citovat
Marcel505 Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Já mám zatím s Českou pojiš?ovnou zkušenosti dobré. Já hlavně pojistné platím až později, a pokud vím, že SPZ půjdou do depozita, tak neplatím dopředu, ale pak mi až za dva měsíce po zrušení pojistky pošlou stornovací složenku, kde musím zaplatit dlužnou částku. Vždy je spočítána ke dni, kdy byli SPZ dány do depozita. Takže to je v pohodě. A s tím, že přijde třeba složenka na další období (jako třeba u pedros123), si vůbec NEDĚLEJTE HLAVU! Oni to totiž mají natištěno moc dopředu, takže to prostě přijde i když pojištění už je dávno zrušené. Taky mě to vyděsilo, ale pak mi to vysvětlili. A mimo to, když jsem se sháněl po cenách, prostě tenkrát mi vyšla Česká Pojiš?ovna jako nejlevnější. Spíš by bylo dobré poohlédnout se po pojištění na Internetu, kamarád v tom dělá a prý to vyjde o hodně levněji (v porovnání za rok). Citovat
Gotrek Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Takže čerstvá zkušenost s Kooperativou... Do 27.2. jsem měl zaplatit pojistku na další čtvrtrok. 24.2. jsem auto prodal a ten samý den jsem šel zrušit pojistku. Minulý týden přišel dopis, myslel jsem že je to potvrzení o bezškodním průběhu pojistky pro mou další pojiš?ovnu. Jaké bylo mé překvapení, když jsem vytáhnul složenku a dopis, že dlužím na pojistce. Tak jsem tam volal a bylo mi řečeno, a? na ten dopis neberu zřetel, že pojistka je v pořádku ukončena k 25.2. No a včera přišlo to očekávané potvrzení, takže doba vyřizování - měsíc, což jsem předpokládal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.