frosbe Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 zdravím pánové, dotaz před zimou :D našel jsem v kumbálu litr Fridexu stabil.... je tam napsáno do starých aut a hostp. strojů... neublížím tim ničemu u mě?? mám P406 1.8 16V sedan rv 1997... díky Citovat
P607Olda Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 To neriskuj, může se to srazit. Raději kup u Peugeota tu správnou. Přitom si nechej změřit bod tuhnutí stávající náplně. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 jestli máš tu 406ku jako hosp. stroj (stará je určitě), tak nalej Citovat
Guest sukpavel Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Nelít!!!!! Není určen pro hliníkové motory, rozežere hlavu. Citovat
*David* Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 jen tak ze zvědavosti kam po výměně lijete starou směs? Citovat
Otan Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Jestli chceš mermomocí nalít, tak nalej!!!! Ale samozřejmě ne ten Stabil.:papa:papa Citovat
Benžík Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 To mam taky dotaz, našel jsem ve sklepe v kanystru něco modrýho a nevim co to je, podle barvy nemrzka do chlazení (na kapalinu do ostřikovačů mi to přjde tmavý),podle čuchu do ostřikovočů, podle chuti nevim, takovej gurmán nejsem. Nevíte, co jsem si to loni (možná předloni) schoval? A co s tim? Do kanálu to lejt nechci, určitě to je náký svinstvo. Citovat
Benžík Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Jo eště to může bejt zázračná modrá voda na erekci, chcete jí někdo?:D Citovat
miroja Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 U nas (aspon tam, kde byvam ja) su uz hadam aj zo 5 rokov funkcne zberene miesta, kde moze obyvatel mesta bezplatne doviezt zeleny odpad, stavebny odpad, elektricky srot, aj nebezpecny odpad. Tusim dvakrat do roka su aj lokalne akcie nejekych firiem(my) na zber nebezpecneho odpadu. Podla ich letakov neberu len stare akumulatory,ale aj stare farby, riedidla... Skus sa poinformovat u vas na magistrate. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 jj minimálne technické služby by to mali brať tuším zo zákona. Citovat
liza6 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Tak obnovím téma. Dneska jsem měřil fridex a je tam jenom do -5st. což je málo. Nejspíš budu jen upoštět a dolívat. Jedná se mi o to, kolik se tam vejde litrů do chladiče? A jaká barva se tam lije? Ted je tam růžová, tak doufám, že je to správný. Je pravda, že P406 2.0 16v r.v.97 má hlinik.blok? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.