Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím pánové, dotaz před zimou :D:D našel jsem v kumbálu litr Fridexu stabil.... je tam napsáno do starých aut a hostp. strojů... neublížím tim ničemu u mě?? mám P406 1.8 16V sedan rv 1997... díky

Odesláno

To mam taky dotaz, našel jsem ve sklepe v kanystru něco modrýho a nevim co to je, podle barvy nemrzka do chlazení (na kapalinu do ostřikovačů mi to přjde tmavý),podle čuchu do ostřikovočů, podle chuti nevim, takovej gurmán nejsem. Nevíte, co jsem si to loni (možná předloni) schoval? A co s tim? Do kanálu to lejt nechci, určitě to je náký svinstvo.

Odesláno

U nas (aspon tam, kde byvam ja) su uz hadam aj zo 5 rokov funkcne zberene miesta, kde moze obyvatel mesta bezplatne doviezt zeleny odpad, stavebny odpad, elektricky srot, aj nebezpecny odpad. Tusim dvakrat do roka su aj lokalne akcie nejekych firiem(my) na zber nebezpecneho odpadu. Podla ich letakov neberu len stare akumulatory,ale aj stare farby, riedidla...

Skus sa poinformovat u vas na magistrate.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak obnovím téma.

Dneska jsem měřil fridex a je tam jenom do -5st. což je málo. Nejspíš budu jen upoštět a dolívat. Jedná se mi o to, kolik se tam vejde litrů do chladiče? A jaká barva se tam lije? Ted je tam růžová, tak doufám, že je to správný. Je pravda, že P406 2.0 16v r.v.97 má hlinik.blok?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...