Vítek1 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 kde jsi to auto koupil? zkusil bych to uhrat na skritou zavadu. kolik mas najeto? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 jara 1:ahoj mel bych zajem o ten motor nejlepe i s turbem ale záleží kolik za to příjde a v jakem stavu je Vítek 1: Najeto je 200k, auto sem kooupil od s.majitele a to už mi penize nevrátí a soudit se nemá podle mě cenu Citovat
BV406 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 promin za offtopic, ale jak se vlastne v praxi projevovalo to, ze mas propaleny pist ??? to prece muselo byt poznat z chodu motoru ? nedavno tady mel medved praskly pist a i z videa z jeho vlakna je hezky videt co praskly pist umi Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Takže necelý měsíc z5 jsem auto koupil, mělo slušný chod motoru, žádné klepání , nic nepravidelného. Jedno Hdi sice rhx máme doma takže sem trochu věděl jak to má znít. Nicméně domů jsem jel 650 km po dalnicích aa okreskách a vše bylo v pohodě. Doma se najezdilo asi 1500km mezi tim sem nechal vyměnit rozvody, filtry a olej. Po těch 1500 km to začlo, jedu z ostravy a po přidání plynu a potřebě akcelerovat se začlo auto třepat, ale jen od 1800 - 3000ot . Zastavil sem, zkontroloval hadicem, znovu nastartoval a problém trval. Ráno jsem zaslepil EGR, nepomohlo, dále sem tedy zajel na diagnosrtiku kde mi zjistily dva špatne vstřiky. Auto jak říkam cukalo a to i na volnobeh a mělo pomalejši reakci na plyn. Domluvil sem se v servisu na vymenu vstřiků, bylo mi řečeno že se tam nic nemuže stat, když s tim pojedu, nikam sem nejezdil, pouze sem jel do práce a pak do servisu no a než sem tam dojel tak bez žadne rány to začlo jet na 3 válce což podle mě zrovna praskl píst. Na jednu stranu dobře že se to stalo, protože vyměnit vstřiky a pak by mi brzo praskl píst tak by mě asi omylo... Jinak nejspis je celej problem to že je auto chipovane na 98 kw. Toto budu chtit hned změnit z5 na original 80kw což nevim jak a kde a za kolik. Citovat
dusko201 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 poradte nieakeho mechanika co mi zmeria vstriky v okoli Niatriansky.Trnavsky alebo trenciansky kraj... diki Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Takže abych napsal pokračování svého příběhu. Auto sem po velkych problemech a po necelých třech týdnech (omlouvam se členovi jara1 za časté telefonáty, ten servisní technik byl .....) dostal konečně z5 a výsledek byl velmi pozitivní auto šlapalo tak jak by mělo. Musel jsem po 1000km dojet na kontrolu plus dotaženi hlavy, navíc mi tam kapal olej což zřejmě opravili,ale. Od te doby co jsem auto přebral naposledy po teto kontrole, nastal problém a to takový že nevím co s tím a do stejneho servisu ho dát nechci. Už jsem se domluvil jinde a po novem roce jde o5 k lékaři. Nicméně auto má pravidelný chod šlape krásně akorát když tomu šlápnu na krk cca 3000ot/min a nebo když jedu 130 tak auto začne cukat což se časem ztratí když spomalim a jedu normalně. Jako by se palivový sistém třeba zavzdušnil a po spotřebování zavzdušněne nafty to jelo normalně. Každopadně s autem stale jezdim, do toho servisu jsem hned samozřejmě zajel a ten technik mi řekl že trubka vedouci zespod palivového filtru do toho ohřevu nafty u termostatu nejspis netěsní na té rychlospojce. Tím pádem by to nebylo v rámci reklamace a tak jsem toho využil a odjel. auto jim tam přece nenechám. Normálkně jezdím a auto stejně přes 2500 netočím takže mi to neškube ale pocit že je něco špatně mi vadí. Nevíte náhodou co by to tak mohlo bejt????? děkuji Citovat
Kenedi Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 bol uz niekto v BA alebo niekde v okooli v BOSH servise na kontrolu vstrekov? kolko to asi tak stoji? Dakujem za radu Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 bol uz niekto v BA alebo niekde v okooli v BOSH servise na kontrolu vstrekov? kolko to asi tak stoji? Dakujem za radu http://bcs.bosch.sk/Autoservisy-bosch-diesel-service.html Citovat
Kenedi Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 tak tam skusim zajtra zavolat. Dikes koblih69 Citovat
Kenedi Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 existuje nejaka taka prisada do nafty ktora by vedela vycistit motor.. ako sa to vola.. co odporucate? Citovat
vlado-.m Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Neviete nahodou dotahovaci moment na vstrekovace? Citovat
andy 3823 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 existuje nejaka taka prisada do nafty ktora by vedela vycistit motor.. ako sa to vola.. co odporucate? ..neviem presne ale v každej poriadnej \"moto-techne\" nájdeš, hľadaj: diesel engine cleaner alebo niečo podobné, ak sú normálny určite ti poradia. Trocha to pomôže ale zázraky nečakaj. Určite by som ale pouvažoval nad používaním aditív do nafty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.