Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

bol som na diagnostike ukazala spatne vstrekovace. nove su neskutocne drahe ale poradili my ze sa daju vo vstrekovacoch menit len samotne trysky je to mozne ma s tym niekto skusenosti alebo tam mam dat repasovane cele vstrekovace novy stoji okolo 800 eur repas 300eur samotna tryska 50 eur+nastavenie prosim poredte dakujem

Odesláno

diagnostika byva vetsinou jen prvni krok k tomu zjistim, ze se neco se vstrikama deje ...

jako druhy krok bys mel zajit do bosch servisu, kde vstriky vytahnou z auta a poradne je prozkousi na specialni stolici, pak ti reknou co je treba vymenit ...

jo a napis jake mas auto ???? hlavne motor :)

[upravil dne 21/10/10 od BV406]

Odesláno

500ks... stalo to mne... zalezi kde... a ver tomu ze vymenit spicky vetsinou nepomuze stejne jako repas.... nejlepsi je sehnat z nejake borky/... kde byl motor v dobrym stavu za dobrej peniz.....

Sice je hezky jak to poznaly? spatne nacasovani? Nebo ti nejak blbnul chod motoru?

Odesláno

mam dotaz preco pri vymene vstrekovacov nestaci vymenit len spicka ved cely vstrekovac sa nemusi pokazit naraz a daju sa nahradit bosch za nieco ine

Odesláno

protoze vetsinou je v haji cely vstrikovac a spicka jsou vyhozene penize.

nemusi, ale vetsinou se stane, zjisti ti to v BOSH laborce.

ne neda, muzes tam zkusit dat treba z nejakeho varburgu, ale asi ti to nepojede... nedela se nahrada, a vzhledem jak je to dulezite pro motor chapu proc se nedela.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevíte někdo nahodou jestli se něco stane když budu s opatrností auto používat(minimalně) protože 2. auto (favorit) skolaboval na spojce:-D a tak ji musim vyměnit. 406ku dávám do servisu ale až tak ve středu. Mám 2 vstřiky špatné, dávají málo nafty.... děkuji

Odesláno

Stane se asi prddlačka, samozřejmě pokud vstřikovače špatně rozprašují hrozí riziko napálení pístu... Reálně pokud budeš jezdit rozumně a pokud to nemá vyloženě tvrdej chod se ti stane tak akorát to, že to při plným plynu do kopce spadne do nouzáku ale pojede to dál...

Odesláno

chod to má asi měkkej, na volnoběh se to celé klepe a při jízdě to škube při akceleraci od 2000 otaček do 3000. Auto je celé nějaké slabší a má pomalejši reakci na plyn. Z těch pístů mám strach jezdím do 2300 otaček, snažim se nepodtáčet a nepřetačet motor.

Odesláno

Koukám na 80kw HDi je více druhů vstřikovačů, ale zase tak drahý ty BOSCH nejsou, alespon co jsem tak zběžně kouknul... :) Nemáš náhodou originální číslo vstřiku, nebo BOSCH číslo, kouknul bych kolik vyjdou cenově...

Odesláno
tak zjištěna další závada: propálený píst..... málem jsem omdlel když mi to řekli, nakonec mi budou měnit motor je to méně nákladné a snad bude na chvíli pokoj

Jak si zjistil, že máš propálenej píst? Mně se to teď taky trochu klepe na volnoběh a má to dost tvrdej zvuk. Tak nevim co s tim.

Odesláno

Lidi ted už jsem uplně na omdlení... Servis kam sem auto převezl mi oznámil 2 další špatné zprávy. 1. Turbo pouští olej a 2. po vyndání mojeho motoru zjistily že typ rhz nemají (přitom mi řekli že tam maji dva) maji pouze rhs což je udajně to same akorat s FAPem, nevím jestli je tato přstavba legálně možná... Pokud by někdo měl motor RHZ za rozumnou cenu budu moc rád děkuji. Poradte mi co mám ted dělat prosím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...