bleader Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Ahoj všem, nevíte někdo jak u 406ky RV 1996 funguje snímání rychlosti auta? Je to samozdřejmě elektronické, ale nevím, jestli se snímá rychlost na převodovce nebo na kole? Začalo mi to vypadávat a teď to neukazuje vůbec nič.... Díky moc. Vašek Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 tusim ze je na prevodovce, kdybych tu mel servisni knihu, tak bych mozna nasel i presne kde. To ze ti nejde rychlomer ale muze byt i budikama ... Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 snimač je v mieste setrvačniku mnel sem ho sundanej u vymeni spojky [Editován dne 1/12/04 ZILA] Citovat
bleader Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 OKaj, dikec, kouknu na to. No vím že to nemusí bejt čidlem, ale vzhledem k tomu jako to postupně uhnilo, to je buď vackecontact a nebo odešel ještě takovej ten malej bazmek co to zpracovává pro ECU, jestli se teda nepletu že je tomu tak. Budíky jsou vyloučené Citovat
David 106s16 Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Napsán autorem ZILA snimač je v mieste setrvačniku mnel sem ho sundanej u vymeni spojky [Editován dne 1/12/04 ZILA] Cidlo na snimani rychlosti auta je na prevodovce u dlouhe poloosy. U setrvacniku je akorat snimac otacek motoru. Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 a zase jsem chitřejši :D a ja furt mislel že le to ono Citovat
Petr X Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Jo tak to me se rucicka na tachometru obcas seka na 65ti. Kdyz rukou bouchnu do palubky, tak to zase jde :-) Nezkousel jsem s tim teda jeste nic delat. Taky mi blbne palivomer a o otackomeru ani nemluvim. Ten taky jde jen kdyz se mu chce. Je zajimavy, ze drzi vetsinou na 2500 ot/m. Takza aspon neco ukazuje :-) Nevim, co s tim. Rozebirat se mi palubka moc nechce :/ Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Napsán autorem Petr X Jo tak to me se rucicka na tachometru obcas seka na 65ti. Kdyz rukou bouchnu do palubky, tak to zase jde :-) Nezkousel jsem s tim teda jeste nic delat. Taky mi blbne palivomer a o otackomeru ani nemluvim. Ten taky jde jen kdyz se mu chce. Je zajimavy, ze drzi vetsinou na 2500 ot/m. Takza aspon neco ukazuje :-) Nevim, co s tim. Rozebirat se mi palubka moc nechce :/ hmm tak v tvojem pripade je chyba urcite v budicich, nekde budou spatny kontakty ... rozebrani oblozeni budiku a jejich vyndani ven neni zas takova hrozna prace, ja bych to zvladl asi tak za 1 -2 minuty Citovat
Petr X Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Tak to ses v tom uz asi zbehlej, no ja na to mrknu, az se mi do toho bude chtit :-) Presne ani nevim, co kde musim povolit, abych to moh rozdelat. Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 navod na rozebrani pristrojky je tady nekde v sekci 406, projdi par prispevku a nech si to vyhledat Citovat
atila Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 mne to občas vynecháva ručička sa ani nepohne ale neukazuje ani palubný počítač takžesi myslím že to môže by? okolo toho čidla.... Citovat
-=Michal=- Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 Od kud vlastně vzniklo jméno nebo přezdívka ATILA ? Docela mne to zajímá. Soused má psa a říká mu ATILA a pak v práci jsem měl kolegu hybrida Maďara a Češky a ten byl zase příjmením Atila Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 Napsán autorem -=Michal=- Od kud vlastně vzniklo jméno nebo přezdívka ATILA ? Docela mne to zajímá. Soused má psa a říká mu ATILA a pak v práci jsem měl kolegu hybrida Maďara a Češky a ten byl zase příjmením Atila Atila je maďarské křestní jméno, něco jako u nás Ondra nebo Petr Citovat
Tomi Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 Ahoj.. kluci stejnej problem ma muj kamarad na jeho 406. budiky neukazují, a jak presahne 110km/h nebo rychlost podobnou zacne fungovat.... nenapá někoho kde by mohl být problem??? Citovat
atila Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Ahojte, Atila je moje normálne krstné meno bežné v maďarčine somzo západného slovenska a moji rodičia mi ho dali tu u nás je to celkom bežné meno, ja zato nemôžem ale sa zato nehambím, na vojne som bol v Kutnej hore a nemal som ani najmenšie problémy a dúfam že ani vám nevadí Citovat
atila Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 nič v zlom, občas sa stane že mi skomolia meno ale si myslím že pežo?áci sú správny ludia a vždy sa dohodnú,a dúfam že sa stretneme na nejakom zraze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.