Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

nevíte někdo jak u 406ky RV 1996 funguje snímání rychlosti auta? Je to samozdřejmě elektronické, ale nevím, jestli se snímá rychlost na převodovce nebo na kole? Začalo mi to vypadávat a teď to neukazuje vůbec nič....

Díky moc.

Vašek

Odesláno

tusim ze je na prevodovce, kdybych tu mel servisni knihu, tak bych mozna nasel i presne kde.

To ze ti nejde rychlomer ale muze byt i budikama ...

Odesláno

snimač je v mieste setrvačniku mnel sem ho sundanej u vymeni spojky

[Editován dne 1/12/04 ZILA]

Odesláno

OKaj, dikec, kouknu na to. No vím že to nemusí bejt čidlem, ale vzhledem k tomu jako to postupně uhnilo, to je buď vackecontact a nebo odešel ještě takovej ten malej bazmek co to zpracovává pro ECU, jestli se teda nepletu že je tomu tak. Budíky jsou vyloučené :)

Odesláno
Napsán autorem ZILA

snimač je v mieste setrvačniku mnel sem ho sundanej u vymeni spojky

[Editován dne 1/12/04 ZILA]

Cidlo na snimani rychlosti auta je na prevodovce u dlouhe poloosy. U setrvacniku je akorat snimac otacek motoru.

Odesláno

Jo tak to me se rucicka na tachometru obcas seka na 65ti. Kdyz rukou bouchnu do palubky, tak to zase jde :-) Nezkousel jsem s tim teda jeste nic delat. Taky mi blbne palivomer a o otackomeru ani nemluvim. Ten taky jde jen kdyz se mu chce. Je zajimavy, ze drzi vetsinou na 2500 ot/m. Takza aspon neco ukazuje :-) Nevim, co s tim. Rozebirat se mi palubka moc nechce :/

Odesláno
Napsán autorem Petr X

Jo tak to me se rucicka na tachometru obcas seka na 65ti. Kdyz rukou bouchnu do palubky, tak to zase jde :-) Nezkousel jsem s tim teda jeste nic delat. Taky mi blbne palivomer a o otackomeru ani nemluvim. Ten taky jde jen kdyz se mu chce. Je zajimavy, ze drzi vetsinou na 2500 ot/m. Takza aspon neco ukazuje :-) Nevim, co s tim. Rozebirat se mi palubka moc nechce :/

hmm tak v tvojem pripade je chyba urcite v budicich, nekde budou spatny kontakty ... rozebrani oblozeni budiku a jejich vyndani ven neni zas takova hrozna prace, ja bych to zvladl asi tak za 1 -2 minuty :cool::D

• O 4 týdny později...
Odesláno

mne to občas vynecháva ručička sa ani nepohne ale neukazuje ani palubný počítač takžesi myslím že to môže by? okolo toho čidla....:papa

Odesláno

Od kud vlastně vzniklo jméno nebo přezdívka ATILA ? Docela mne to zajímá. Soused má psa a říká mu ATILA a pak v práci jsem měl kolegu hybrida Maďara a Češky a ten byl zase příjmením Atila :papa

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

Od kud vlastně vzniklo jméno nebo přezdívka ATILA ? Docela mne to zajímá. Soused má psa a říká mu ATILA a pak v práci jsem měl kolegu hybrida Maďara a Češky a ten byl zase příjmením Atila :papa

Atila je maďarské křestní jméno, něco jako u nás Ondra nebo Petr

Odesláno

Ahoj.. kluci stejnej problem ma muj kamarad na jeho 406. budiky neukazují, a jak presahne 110km/h nebo rychlost podobnou zacne fungovat.... nenapá někoho kde by mohl být problem???

Odesláno

Ahojte, Atila je moje normálne krstné meno bežné v maďarčine somzo západného slovenska a moji rodičia mi ho dali tu u nás je to celkom bežné meno, ja zato nemôžem ale sa zato nehambím, na vojne som bol v Kutnej hore a nemal som ani najmenšie problémy a dúfam že ani vám nevadí :papa

Odesláno

nič v zlom, občas sa stane že mi skomolia meno ale si myslím že pežo?áci sú správny ludia a vždy sa dohodnú,a dúfam že sa stretneme na nejakom zraze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...