Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cena Výmeny spojky.

Recommended Posts

Guest JardaČapek
Odesláno

Ahoj chtěl jsem se zeptat kolik stojí výmena spojky na 406hdi 80kw?Diky Jarda.

Odesláno

to poznas, az to vymenis, jedna se o to, ze ta jednohmota proste nevytlumi poradne vibrace motoru a ty se jako rezonance prenasi i do kabiny, cili ti utrpi komfort jizdy, ale ja uz to menit zpatky nebudu, na to prdim :) ... nemam prachy ani cas :) ... jinak valeo ma sice tu 4 dilnou spojkovou sadu s odpruzenou lamelou, ktera ma asi jako suplovat tu dvouhmotu, ale fakt to neni nic moc ...

Odesláno

aha.. někdo si to tady pochvaloval, že velký rozdíl neměl.. zajímavé.. mě to teď čeká.. zřejmě..klepe se mi auto, to je teď u automechanika, čekám, jeslti mi to potvrdí nebo ne..

Odesláno

Já jsem místo dvoujhmoty dal jednohmoťák s odpruženou sadou a na nic si nestěžuju, vše funguje úplně bez problémů (najeto odhadem 12 000 km ?)

Odesláno

Tak u mě to nakonec setrvačník není, klepání mám od toho, že mi odešel vstřik.. nicméně v budoucnu asi tak spíš variantu Medvěda.. přeci jen už jsem do toho dala takový peníze (a ještě dám), že na dvouhmoťák už kašlu..:(

Odesláno

u 80KW nnei vzdy dvouhmot... pokud se nemilym... u prvnich modelu jako mam ja 3/99 tak tam ji nemam a nemnel sem... envim kdy zacali davat s dvouhmot.. ale nedavaly urcite do vsech...

Prace cca 6-8h pokud se nespicha a udela se pri tom dalsich milion veci... takze do peti hodin se to da zvladnout... takze si myslim ze prace tak do dvou tis... ale jen tak odhadem.

Takze u mne byla prace 6.5h aq jeste se menily nejaky tri gufera... 8tis... a je to jednohmot... zalezi co mas za rocnik... :papa

Odesláno

mam Valeo jednohmotu a komfort a klid do cca 1500otacek je v haji...jak se to prehoupne nepoznam jestli je tam jedno nebo dvojhmota...rekl bych ze je to auto ale lepsi v zaberu, ze hned nastoupi s tou jednohmotou ale jinak vse funguje jako normalni spojka..je to vec financi ale priste bych dal vzdy uz jen dvojhmotu kvuli klidu protoze auto moc netocim a jezdim otackama dost nizko

Odesláno
u 80KW nnei vzdy dvouhmot... pokud se nemilym... u prvnich modelu jako mam ja 3/99 tak tam ji nemam a nemnel sem... envim kdy zacali davat s dvouhmot.. ale nedavaly urcite do vsech...

Prace cca 6-8h pokud se nespicha a udela se pri tom dalsich milion veci... takze do peti hodin se to da zvladnout... takze si myslim ze prace tak do dvou tis... ale jen tak odhadem.

Takze u mne byla prace 6.5h aq jeste se menily nejaky tri gufera... 8tis... a je to jednohmot... zalezi co mas za rocnik... :papa

mýlíš se, první motor systému HDi se dával do 406ky od 6/1998 a byl to typ RHZ 8Okw--od začátku měl vždy dvouhmotnostní setrvačník, vlastně jediný motor systému HDi ho nemá a to RHY 66 kw...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...