Haryk Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/213423-zimni-pneumatiky-na-d1-budou-letos-povinne-od-prahy-az-k-brnu.html jenom souhlas Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Štěstí, že povinnost začíná až za Mirošovicema. Dál stejně nejezdím, tak je mi to jedno. Je to navíc blbost. Inteligentní jedinec na to přijde, blbému ani nařízení nepomůže. Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Bych to nakázal v celé čr a ne jen na určitých místech........ Citovat
kajvet Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 už aby to bylo povinný po celé ČR, nechápu na co naši zákonodárci pořád čekají??? To je jako v zimě nosit ven kraťasy... A kecy o tom že nemám prachy na zimní jsou zcestný, vždyť o to víc mi vydržejí ty letní,ne...! Citovat
.mycTD Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 To je jako v zimě nosit ven kraťasy... presne ...takze nechapu, k cemu to potrebujete mi uzakonene:myslim Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Když chci chodit v zimě ven v kraťasech tak jako nebudu moct? To je ta vaše slavná demokracie? To mi za chvíli uzákoníte, že čtyřkanálový zesilovač může mít pouze maximální výkon na kanál 80W...na monoblok o výkonu vyšším než 300W pak bude muset být zbrojní pas. Nakazujte si to sobě, mě do toho netahejte, prosím pěkně. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Já proti povinným zimním pneumatikám nic nemám, ale ne, aby musely mít min. 4 mm - když vlastně nyní mohu v zimě vyjet na téměř ojetých letních (zákonné minimum). Já bych prostě vzorek nechal jako u letních, tedy 1.6. Podle mě je určitě lepší vyjet na horší zimní, než na nové letní ... Jinak bych si na zimu musel kupovat nové zimní (to se mi moc nechce) a na jaře bych nepřezouval a dojížděl je v létě - to si zrovna nemyslím, že je bezpečné ... Citovat
Durko Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to je o bezpečnosti pokial si nikdy nejazdil na zimnych gumách tak nevieš o čom hovoríš.ak nemam na gumy tak radšej celý rok na zimných ako v zime na letných Citovat
godzila.01 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Pneu zrovna taky řeším.... Akorát mně obotí vyjde okolo 16-20.000 za sadu, takže se mi do toho taky nějak nechce a budu přezouvat až to bude nezbytně nutné.... Ale jinak, by to minimálně na horách povinný být mělo, už se mi jednou stalo že mi v zimě sešrotoval auto borec na sjetejch letních kolech.... Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Když chci chodit v zimě ven v kraťasech tak jako nebudu moct? To je ta vaše slavná demokracie? To mi za chvíli uzákoníte, že čtyřkanálový zesilovač může mít pouze maximální výkon na kanál 80W...na monoblok o výkonu vyšším než 300W pak bude muset být zbrojní pas. Nakazujte si to sobě, mě do toho netahejte, prosím pěkně. A kdo tě do toho tahá??? Až jednou někdy někoho sestřelíš (v horším případě zabiješ třeba někoho na chodníku , když dostaneš smyk) v zimě na letních, tak budeš vděčný za těch pár cm co by ti zimní pomohly o proti letním......a neříkej mi že si tak dobrý řidič že se to tobě nikdy stát nemůže..., to se může stát komukoliv klidně i mě a ostatním z clubu , protože tak dobrý řidič není nikdo ani ty ani já a ani nikdo tady z clubu........je to okamžik a jsi v prdeli ale aspon si řeknu že sem ty zimní měl ....... Citovat
oddie Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 To je super, že až zase v březnu bude těch 20 stupňů, sucho a sluníčko, policajti budou kontrolovat zimní gumy jako už to ostatně předvedli posledně, že... Citovat
.mycTD Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 nemuzu si pomoct, ale to kazdorocni volani po zakone mi prijde spis jako frustrace, ze jsem musel utratit hromadu penez za zimaky, zatimco nezodpovedny soused se na to vykaslal a jeste na tom vydelal. tragicke scenare viz prema nechme stranou, bo pouzivani zimaku na snehu asi nikdo nezpochybnuje a kdo s tim bude chtit vyjebavat, tak to bude delat zakon - nezakon, napr si poridi gumy sice sjete, ale za to s vlockou na bocnici. se znackama na D1 souhlasim, bo tam je to riziko paralyzace dopravy par idiotama dost velke, ale plosna povinnost (bez ohledu na aktualni podminky) je nesmysl. Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 A mimochodem, k těm kraťasům - jsou i tací, kteří chtějí aby \"nezodpovědnej pacient\" plně hradil výdaje na léčbu s tím spojenou. Každej rok tu někteří jásají nad tímto retardovaným zákonem a stále si neuvědomují, k čemu to vlastně vede. Citovat
Zazimir Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Je to pravda, musí být na zvážení řidiče, zda štreku přes celou republliku při oblevě, kdy sníh je jenom v Norsku a teploty jsou nad nulou, bude absolvovat na zimákách, které tím zničí, nebo tam lupne disky s letníma a po dojetí na nich nebude poznat, že někam jely. Takhle to dělám každý rok a zimáky u mne odcházejí stářím a nikoliv ojetím. Není možné, aby byla plošně nařízena výměna někdy začátkem listopadu, kdy klidně může být přes den i 15 stupňů nad nulou. Já osobně v takovém zákoně vidím těžké lobby výrobců pneumatik. Citovat
Tango C8 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Je to pravda, musí být na zvážení řidiče, zda štreku přes celou republliku při oblevě, kdy sníh je jenom v Norsku a teploty jsou nad nulou, bude absolvovat na zimákách, které tím zničí, nebo tam lupne disky s letníma a po dojetí na nich nebude poznat, že někam jely. Takhle to dělám každý rok a zimáky u mne odcházejí stářím a nikoliv ojetím. Není možné, aby byla plošně nařízena výměna někdy začátkem listopadu, kdy klidně může být přes den i 15 stupňů nad nulou. Já osobně v takovém zákoně vidím těžké lobby výrobců pneumatik. Jo, přes den +15 a přes noc je tam pod nulou. Tak co je lepší? Já když jedu štreku přes republiky, tak jedu vždy nad ránem (v noci) a do cíle dojedu před obědem, tak mám nosit v kufru letňáky abych při +7 přezul?? Není to blbost. Prostě na zimu dám zimáky , po zimně letné a je to. Jestli je jeden den 15 na druhy den muže byt 0. Zase tak tragické z ojetím zimáků v +15 nebude:roker Citovat
P607Olda Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Jedinou \"bouračku\" jsem měl, když do mě najel borec na letních na ledě. Já už jsem stihl dávno zastavit (za zatáčkou, do kopce, na dvojku jsem jel asi 20 km/h Loc: 49°56\'51.135\"N, 17°3\'27.302\"E), on jel z kopce na letních ve Š 120, zablokovaná kola jak na sáňkách a v očích měl strašně vyděšený výraz. Zimní v zimě používat určitě, na jaře pak rozhodnout, jestli mají nad 5 mm a tedy stojí za to je uschovat anebo je dojíždět v létě a na zimu si zase koupit funglovky zimní. [upravil dne 7.10.2010 od P607Olda] Citovat
Zazimir Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Nevím jaký je rozdíl na suché silnici nebo bez sněhu, ale na ledu, když je pod nulou, mezi zimní a letní pneumatikou. Na suchu se chová lépe letní, na ledu se chovají obě stejně blbě. Mám natočeno asi 600.000 Km, z toho 200.000,- v zimě a se zaklepáním i bez nehody. Jenom jednou to se mnou zacvičilo, když jsem byl ještě blbej, a zimáky jsem si dal jenom na hnací nápravu. Ale to už je dávno a takový kraviny od té doby nedělám. [upravil dne 7/10/10 od Zazimir] Citovat
kujon106 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Na ledě ti nepomůžou sebelepší gumy, ať už letní nebo zimní. Kdyby ta situace byla opačně, tak do pána v šáde narazíš ty. Co jsem tak četl jeden test, tak kvality zimních gum se projevily ne při nízké teplotě, ale teprve na sněhu, což asi každý čekal. Takže zimní gumy všude proč ne, ale jen od prvního do posledního sněhu (na většině území, na horách déle - ale tam si myslím že by na letních nikdo sám sobrovolně nevjel). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.