Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Hydraulický zvedák pojízdný - doporučte

Recommended Posts

Odesláno

tenhle mám doma už 5 let, koupil jsem to v Globusu v nějaký akci za 350 Kč. Moc jsem tomu nevěřil (za tu cenu), ale mile mě překvapil. Nikde z něj nic neteče. Pomocí něho přezouvám kola já, bratr a rodiče. 5x pumpneš pákou a auto je zvedlé. Klesání děláš přepouštěcím šroubem jako u panenky. Stačí povolit maličko. Oproti origo nůžkáči jsem na výsost spokojen :), dělá se s ním opravdu svižně.

Odesláno

Jeden funguje už 10 let, další blbnul a netěsnil už od nového, ale ztratil jsem paragon, tak jsem jej vyhodil. Obecně, větší je lepší, ale taky dražší.

Odesláno

Podobné mám dva, jeden na chalupě a jeden doma. Pořídil jsem je každý za cca 400,-. Už ani nevím jak dlouho je mám. Používám je na opravy, přehazování kol apod. Jsou to dělníci k nezaplacení.

Odesláno

Haryku, nevím proč sem dáváš odkaz na aukce (obě), kde se nabízí nefunkční zvedák, vhodný na opravu

Navíc Olda bude určitě potřebovat paragon pro účto. 500 za novej je dobrá cena než za rozbitej plus mínus 200 plus pošta :papa

Odesláno
aky by ste odporucili od nizkeho pojazdu?

ty zvedáky jsou dost nízké, pod tvoje auto by měly bez problémů vjet, aspon já na sedanu mám ještě mezeru (auto mám origo-nesnížené);)

Odesláno
take nieco by sa mi tiez zislo :myslim

na ty domácí práce kolem auta je fakt perfektní--hned k dispozici,zvednou dostatečně vysoko,práce s nima super a celkem za pár šupů

Odesláno

Inak som myslel ze to bude drahsie...ale ako vidim zas az tak hrozne to nie je.

Este zistim ci ho natrepem pod auto a idem teda do toho ;)

Odesláno

jozefsv--pod vaše auta v pohodě vjede, zvedá se vpředu za šroub nápravnice a vzadu za misku ramena nápravy...,zvedák nikam neujede, je to velmi bezpečné zvedání--potom samozřejmě podložit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...