Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:papanajlepšie je dávať Total Tramsmission BV 75W-80 ako už spomenul ANDREWW. Na takých veciach ako je olej sa neoplatí šetriť:o veď nie nadarmo sa vraví: kdo maže ten jede:roker

Odesláno
.Jinak Paramo je hodně dobrá značka-stejná firma jako Mogul evropského formátu ...spousta věcí je jen o reklamě!!!

O tom nikto nepolemizuje;) ...lenže nemáš správnu viskozitnú triedu :myslim

[upravil dne 10.10.2010 od ferrari]

Odesláno

já nevím co se tu pořád řeší:myslim že jinej výrobce používá jiné oleje to je jasný ale taky má třeba jinak dělaný synchrony a mazání převodovky vůbec. Rady dostal a co si tam naleje je už na něm - pak třeba v zimě přijdě s otázkou proč mi to řadí přes zuby:aut

Odesláno
já nevím co se tu pořád řeší:myslim že jinej výrobce používá jiné oleje to je jasný ale taky má třeba jinak dělaný synchrony a mazání převodovky vůbec. Rady dostal a co si tam naleje je už na něm - pak třeba v zimě přijdě s otázkou proč mi to řadí přes zuby:aut
A pak v létě že mu nejde vůbec zařadit.To už budou synchrony v pí..
Odesláno

Já zrovna z oleje.cz objednal dva litry totalu - 400 Kč i s poštou, není co řešit ... mění se to jednou za uherský rok a vyjde to levněji jak výměna motorového oleje. :D

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Sakra, potřeboval jsem narychlo olej, objel jsem asi 10 benzinek (na kole), troje autopotřeby a sehnal jsem jen Mogul Trans 75W-90 API GL-4 ... je to velký průšvih?

Díky za odpověď :(

Odesláno

Chlapi neblbnite, lejte do prevodoviek to co odporuca vyrobca. Mam osobnu skusenost, kedy po vymene prevod. oleja v servise, som v zime nemohol zaradit 2-ku, 3-ka cez zuby. Po zahriati lepsie, ale 3-ka stale cez zub. Udajne ho tam naliali podla specifikacie. Vymenil som za TOTAL 75W-80 a zmena o 100%.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No já jsem tam dal Shell 75W-80 pro PSA převodovky a změna po výměně sto procentní musel jsem před tím řadit 3 - jku pomaleji a teď tam klouže jak po másle :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...