Přejít na obsah

Matt666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

O uživateli Matt666

  • Datum narození 28.5.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Trstená
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Matt666's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Matt666

    Ventilátor kúrenia P306

    A klímu máš akú? Lebo ja mám manuálnu a keď mi nešlo napájanie pre relátko nešla mi ani tá. Tak ak ti ide najskôr bude problém so samotným ventilátorom, aspoň ja by som začal pri ňom. Vyberieš ho totiž jednoduchšie ako ten potenciometer na reguláciu. Alebo ho aspoň skús odpojiť a pri zapnutom kľúčiku premerať či máš napätie na svorke.
  2. Matt666

    Ventilátor kúrenia P306

    Sús ešte tie relátka premerať či sú OK a ak nevieš ako len ich skús navzájom vymeniť ak sa ventilátor rozbehne je jedno relátko kaput.
  3. Matt666

    Ventilátor kúrenia P306

    Problém vyriešený bolo to vadne relé. Poprosím uzamknúť
  4. Zdarec mám taký problém, vôbec mi nefunguje ventilátor kúrenia na P306 brak rv.2000 s manuálnou klímou. Mám aj druhý motorček ktorý je na 100% funkčný a taktiež po pripojení vôbec netočí. S poistkami si nie som istý neviem z ktorej si berie šťavu. Tiež som meral kontakty na prívode k motoru na všetkých troch kábloch bola kostra a to pri každej polohe regulátora otáčiek. Viete mi s tým poradiť? Čo a kde? [upravil dne 15/9/14 09:47 od Matt666]
  5. Matt666

    ložisko na stĺpiku riadenia

    Diki, a dotiahnutý je určite. Sa mi to ložisko rozsypalo počas jazdy a valčeky z neho sa rozsypali po podlahe, tak som si istý, že to bude v ňom.
  6. Zdravím, mám problém so stĺpkom riadenia. Vysypalo sa mi ložisko spod volantu a teraz mi s ním trošku hrká. Dá sa to ložisko vôbec nahradiť, alebo je nutné vymeniť celý stĺpik? Jedná sa o auto peugeot 306 HDI verzia break rv:2000.
  7. Matt666

    Hučanie na vodičovej strane

    Tak bolo to ložisko a už sú oba predné vymenené.
  8. Matt666

    Hučanie na vodičovej strane

    Diky tak ja to ešte poskúšam
  9. Matt666

    Hučanie na vodičovej strane

    Keď som to skúšal zdvihnuté tak nič, ono to začne hučať až keď naberiem rýchlosť min 30km/h skôr nič. A teda keď je to asi ložisko najlepšie bude vymeniť všetky či len vpredu?
  10. Zdravím pežotáci hučí mi vpredu od kolesa na vodičovej strane. A však keď zabočím počas jazdy doprava hukot prestane:myslim Tak teraz neviem čo to má na svedomí, či ložisko, alebo niečo iné. Čo by ste mi na to poradili??
  11. Alebo skús či ti neodpadol kábel od regulácie intenzity mne toto urobil on
  12. Alebo skús či ti neodpadol kábel od regulácie intenzity mne toto urobil on
  13. este by stalo za to skusit skontrolovat, ci nemas upchanu tu hadicku ktora odvadza skondezovanu vodu:myslim ja som ju mal na totalku upchanu a ked som mal auto vonku vecne mi to robilo problemi
  14. Matt666

    Original rozmer stieracov

    a nie je jeden nahodou 500 a druhy 550 origo?
  15. Matt666

    Nefunkční směrovky

    mne to na mojej 306 2.0HDI break rv.2000 urobilo tiez:cool: Bol to presne ciklovac, stacilo ho otvorit a zistil som, ze je odpalena jedna vodiva cesta. Tu som cinom nanovo natiahol a funguje uz tak dva a pol roka A ja ho mam cierny, takze nemusi byt len sedy
×
×
  • Vytvořit...