staina Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Mám menší problém může mi někdo popsat jak dostat originál autorádio RD4 ven. Na předním panelu jsou čtyři díry do těch jsem zasunul tyčky až pokud šly, ale rádio nejde ven sice s ním trochu pohybuji, ale ven nejde. V autorizovaném servisu jsem si chtěl koupit originál vidličky na vytažení, ale prý se neprodávají a snad ani nedělají. Můžete mi proto poradit jak rádio vytáhnou, jak hluboko zasunout tyčky, kde by se daly koupit originál vidličky, případně jak rozebrat středový panel z boku, abych se dostal k autorádiu? DÍKY VŠEM ZA POMOC Citovat
Přema Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 žádné tyčky ale 10 torx a normálně povolit zapuštěné šrouby....oni tak zůstanou v tom rádiu Citovat
staina Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 Byla by i nějaká fotka jak to za předním panelem okolo toho rádia vypadá. Jinak je to rádio v Peugeotu 308 jinak v autorizovaném servisu jsem se na to ptal a nic o 10 torx nic neříkaly jen že na to používají vlastní upravené vidličky. Tak jsem ted na rozpacích, šroubky jsou ve všech čtyřech dírách? Díry mají přůměr okolo 4mm to se tam ten šroubovák vejde? Citovat
Přema Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Jaký šroubovák........ torx 10 ( to je imbus s hvězdicí na konci ) takhle to drží u RT3,4,5 či RD4 u 407...nemyslím že to bude jiné........proč by ti to v autorizáku říkali když su za to můžou vzat peníze že?? Citovat
Wensdy Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 A nebo nech odemčené auto na parkovišti a on ti to někdo vyndá než se vrátíš z nákupů Jinak většinou pomůžou právě ty čtyři drátky zastršené do dírek. Pak už jen tahat. Citovat
hnusoba Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Nie každý má 407čku........ Stačí do tých štyroch dierok zastrčiť tyčky a autorádio len vytiahnúť von, poprípade ho skúsiť nejako zapáčiť zboku ale nie tak, aby sa vzpriečilo. A sorry, zabudol som že na 308čke treba zhora vypáčiť ozdobný kryt ovládania klimatizácie, vybrať odkladaciu poličku pod autorádiom a až tak autorádio výjde von. [upravil dne 21.9.10 od hnusoba] Citovat
Přema Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Tak pokud to není jako ve 407 tak berte můj příspěvek za neaktuální........vím že psal o 308 , jen sem napsal jak je to u 407... Citovat
staina Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 Díky všem zkusím to nějak s těmi tyčkami i když bych si rád někde koupil origo vidličky. Zkusím trpělivost a dám vědět jak jsem uspěl. Neví ještě někdo jak na 308 vyndat odkládací box pod tím rádiem a body středového panelu. DÍKY Citovat
staina Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Tak jsem konečně nalezl něco co přešně pasuje do otvorů, ale jak tahám tak tahám a autorádio ven nejde jako by ještě někde drželo snad někde dole. Může ještě někdo pomoct jak dostat třeba odkládací box pod rádiem, myslím že tam ještě něco to autorádio drží. DÍKY ZA POMOC Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 bohužel už v nabidce peu neni tento připravek Citovat
staina Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Pe.Tr to vím to mi řekly i v Peugeotu, že nic takového se nedá koupit a ani oni to v servisu nemají já bych spíš potřeboval pomoct s tím kde to rádio může ještě držet. Zdá se mi že to drží někde na spodku rádia a proto bych rád sundal i tu přihrádku co je pod autorádiem. Nejlepší by byl návod ze servis boxu Peugeot, ale tam se nedostanu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 tu prihradku vyndas tak ze tam strcis ruku ,pak ji das co nejvic v pest a trhnes smerem ven , jinak rd4 by mela drzet jen na tech 4 dirkach resp zobaccich Citovat
Qcko Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Ja tam vzdy strcim klince, dunguju spolahlivo Citovat
Edison Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Správně má být rádio ještě chyceno na na své zadní straně... Je to kvůli verikálním vibracím, na které by přední zámky byly málo. Citovat
staina Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Edison a je tam uchyceno, jak se k tomu uchycení dostanu? Zítra budu ještě zkoušet tak uvidím jak to půjde Citovat
Edison Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Buď zespoda, nebo svrchu. Je to i taková lehká ochrana před zloději, aby to neměli tak snadný a nešlo to vytáhnout jen těmi přípravky. Citovat
staina Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Tak mi to nedalo a šel jsem to ještě zkusit a zjistil, že rádio má na spodku dvě packy které drží právě odkládací schránka pod ním. Tak že se musí nejprve oddělat spodní kryt ovládání klimatizace pak kryt s celou odkládací schránkou a pak teprve jde vytáhnout bez problémů za pomoci tyček autorádio. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.