Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych posunout na strane řidiče sterač trochu dole

Povolil sem ten sroub ale nejde sundat vypada ze to tam je na pevno, na druhe strane u spolujezdce to same .

Sundaval to nekdo? strana u ridice neni rovnomerna

47048_1411020156293_1256168218_31032148_1511235_n.jpg

Na str

Guest servisman
Odesláno

já jsem použil sikovky,matici ponechal abych nepoškodil závit a docela to šlo ,je to ale u 406 ale stejné :)

[upravil dne 13/9/10 od honza406]

post-10650-14109612735727_thumb.jpg

Odesláno

Vysrobuj matice, stierac daj horo od skla nastriekaj WDcko a pomaly kmytaj hore dole, ono to povoly, netreba ani stahovak bo to nie je obycajny tisichran ale kuželový tisic hran takže to isto pojde, len nezabudni dat hore stieraz lebo ten ti pruzi a preto to nejde :)

Odesláno

Já to dělal takovým rádoby stahovákem. Vlastně to byl stavitelný klíč. Pak jen normálně šroubuješ ven tu utahovací matku a ono to s sebou bere stěrač.

Jinak, je tam \"tisícihran\", ale ve skutečnosti je to jen asi 36-hranná hvězdička. Posunutí stěrače o 1 zub je moc. A o míň to bohužel nejde.

post-9905-14109612735237_thumb.jpg

Odesláno

ja mam problem so zadnym stieracom. obcas mi zide zo skla a dotkne sa az plechu dveri, chcel som to dat vyssie, aspon o 1, prip. aj dva zuby, ale neslo to stiahnut. skusal som to kliestami, ale bal som sa pouzit velku silu. rozviklat to nejde, ani wdcko nepomoze. som to nastriekal, nechal asi 10 minut, ale ani za boha. ako to taham, ide cele auto... uz mesiac si s tym lamem hlavu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...