MilanF1 Odesláno 25. červenec 2016 Odesláno 25. červenec 2016 Hezká práce. Jenom ony už to jsou 4 roky To to letí ...
Guest StibTo Odesláno 25. červenec 2016 Odesláno 25. červenec 2016 To teda .. Jen ty hadičky nikde nemůžu sehnat V AK a podobně mají jen ty před nápravou co mají i oplet, v Domanském mi nabízeli asi za 800 dle SB hadičku i s trubkou brzdovou. Potřebuji jen tu hadičku ..
Guest StibTo Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Tak repas zadních brzd se trochu protáhl a prodražil ... Hadice jsem sehnal nakonec přes AsParts (ale firma co doporučil SV24 tam mi aspoň prozradili Bosch číslo dílu, takže za to díky). Na straně spolujezdce, kde prolínala brzdovka (a bylo to už zavzdušněný, jak se pak ukázalo) se výměna hadice povedla, na straně řidiče to skončilo ukroucením brzdové trubky Takže objednány u Peugeotu trubky (raději tedy obě) dle Service Boxu ale pro HDI, protože máme vzadu kotoučovou nápravu. No ... Do té doby jsem si myslel, že jsme dávali nápravu z Xsary VTS, která by se 306 HDI měla být shodná .. Brzdové trubky mě poněkud vyvedly z omylu. Po demontáži původních, což byl taky očistec se ukázalo, že koupené trubky vedou až přímo do brzdiče, tedy koncové hadice nebudou třeba, stejně jako dvě kovové průchodky co sdílely šroub se štítem kotouče ... No a po kompletaci obou stran (hadice od kastle > trubka > brzdič) jsem se neúspěšně a vícekrát snažil brzdy odvzdušnit, nakonec jsem tuto část nechal na servisu a zase brzdíme, jak máme. Konečná suma za tuhle srandu : 4.000,- (a to se nedávaly nové desky ani kotouče a hodiny a hodiny svojí práce nepočítám). Ale snad od toho bude klid
Guest StibTo Odesláno 11. leden 2017 Odesláno 11. leden 2017 Máme za sebou úspěšně další emise a STK. Dvě drobné závady (A) - přední ramena silentbloky KO, orezlý jeden z předních brzdových kotoučů.
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2017 Odesláno 16. leden 2017 Jinak jsem zapomněl dát fotku zimního setupu Po dlouhé době návrat zpět na plechy 14" a sehnány v super stavu origo poklice.
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2017 Odesláno 16. leden 2017 (upraveno) Jo jde to jen trochu škrtaj předky při propružení, plecháče mají správné ET, jen jsou teď už vymlácený silentbloky na ramenech a možná ještě něco, až se to dá do pucu a udělá se geometrie bude to snad OK Upraveno 21. leden 2017 uživatelem StibTo
Guest StibTo Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 (upraveno) Pár fotek speciálně pro @Milan+ který mi tu nedávno na jeden můj grama-hejt napsal, že si určitě neumím na autě nic sám udělat ... Upraveno 23. leden 2017 uživatelem StibTo
Pe.Tr Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 @Milan+ a dokonce si Stibťak na 306 menil i spojku , nekecam, byl jsem u toho
Milan+ Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 Vůbec nevím kam jsem mu co napsal. Už jsem mu poslal dotaz.
Guest StibTo Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 jj a zadní nápravu s MilanF1 a takový drobnosti .. teď ještě dělám druhou stranu, uff
Guest StibTo Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 před 18 hodinami, Milan+ napsal: Vůbec nevím kam jsem mu co napsal. Už jsem mu poslal dotaz. Nalezeno
Milan+ Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 Jo jo,ale tam jsem auta nezmínil,proto mi to nešlo do hlavy. A dál jsem to pak ani nesledoval. Nech to klidně pročistit,at nemáš z..r......vlákno.
Guest StibTo Odesláno 13. únor 2017 Odesláno 13. únor 2017 O víkendu proběhla repase i předních brzd po loňské repasi zadku. Tentokrát snad nebude potřeba odvzdušňovat v servisu ... Válečky jsme nevyndavali a brzdové hadice se zaškrtily nově koupenými kleštěmi na hadice. I tak se to ale celé neobešlo bez komplikací - brzdová hadice na straně řidiče nešla povolit (u kastle, v brzdiči jo), šestihranou matku na brzdové trubce jsem postupně proměnil v perfektní kolečko Takže tam je zatím hadice původní. No a na závěr při testu rozjezdu s oběma kolama ve vzduchu a nandanými plecháči se ukázalo, že ET25 je moc (byť origo je 24) - jak se daly nové, tlustší desky vylezl brzdový třmen na vodítkách samozřejmě víc ven z auta a kola drhly. Takže než se přezuje na letní cca za 6 týdnů jsou tam vnější desky původní. Chjo ... Zde stav před/po
Béďa Odesláno 21. únor 2017 Odesláno 21. únor 2017 ty kola s ET25 máš z čeho? plechy ET24 na 306 s brzdama 266mm na Lucasu jsem po výměně brzd žádný problém neměl..
Guest StibTo Odesláno 21. únor 2017 Odesláno 21. únor 2017 @Béďa už si nevybavuji na čem předtím byly jsou koupené na Aukru ... A upřímně by mě nenapadlo, že 1mm bude problém .. A fakt na nich je "ET25"
Béďa Odesláno 21. únor 2017 Odesláno 21. únor 2017 ono to spíš bude o samotných discích, jak jsou dělaný/tvarovaný než o tom ET.. moc místa tam ale asi není ani teď, když to neustojí výměnu destiček..
Roman Bazi Odesláno 21. únor 2017 Odesláno 21. únor 2017 Tak to s těma plechama nepotěší. Je to asi opravdu dáno tvarem disku.
Recommended Posts